Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lansez si eu un sondaj pt linistea mea sufleteasca: mai este vreun puf care tipa? strident ascutit? al meu tipa din orice si mereu. nu stiu deloc cum sal dezvat...

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa...

ma simt mai bine deja. si piciul tipa mai tare cand vede ca fratele sau rade el e fericit si tip si mai abitir

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Citat:

lansez si eu un sondaj pt linistea mea sufleteasca: mai este vreun puf care tipa? strident ascutit? al meu tipa din orice si mereu. nu stiu deloc cum sal dezvat...

_

Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa...
cateodata am impresia ca au venit indienii la noi acasa...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

cu colajul de pufuleti cred ca asteptam pana face si ultimul pufulete anul si apoi sal facem pe colaj. lucia ai zis ca te ocupi tu
cum este cu mutarea asta la clubul scutecelor? ne obliga cei din DC?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

hmmm...de vre-o 2 zile asa a inceput sa imi cam faca "circ" ...adica sa planga daca ii iau ceva din mana ...sa urle aproape ...gen copil rasfatat ...am incercat sa o ignor ...rezultatul ...tot la tzatza mea ajungea pentru consolare si adormea imediat (epuizata probabil de plansul isteric si de durata)...drept urmare ne-am cam dat peste cap programul de somn si ieri mi-a dormit de 3 ori si m-a tinut treaza pan' la 12 noaptea ....chiar nu stiu cum sa o dezvat ...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
myky, mersi de intrebare, suntem cum am mai fost, nici mai bine, nici mai rau... mie mi se pare ca vor sa iasa vreo 4 dinti - un incisiv, un canin si 2 maselute... acum ce-a iesi nu stiu si nici cand ar trebui sa se termine febra... mi-i ca regresam... cu febra lui prelungita (5 zile) si acum 2 sapt (vreo 9 zile) nu mai stie sa mearga singur pe jos ca-l tin doar in brate... daca ne-a luat-o inainte Uca si Bobitza, e clar suntem codasul clasei...

la sondajul tau, Kay striga de parca s-ar rasti la mine, cu intonatie si final de interogatie... e modul lui de a vorbi si ma bucur ca nu e un mutalau!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui larisel

LMA ALEXANDRA!

LMA DAVID!

LMA RAUL!

Sanatate si noroc sa avetzi din plin! Si iubire multa...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

subscriu si eu

mami de Alex si Radu

subscriu la subcriu!
Multa sanatate si sa cresteti mari si voinici!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi...sarumana de cofe larisel....banuiesc ca erai treaza pt bucatareala...wow...

Da, dar nu numai... invatz si limbi straine si nu am linishte decat noaptea tarziu (cand nu mai am putere de concentrare) sau dimineatza devreme. Acum sunt la birou si forumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,multam larisel de cafea

alexutzzza,cum se simte yannis? mai are febra? spor la treaba sa ai!(cu jobul)

ma bucur ca v-au placut linkurile nu toate convulsiile sunt insotite de pierderea cunostintei

nyny...brrrrrrrrrrrrrr...atata frig ... merge la fix expresia casa,dulce casa...sau casa,calda casa

myky,tare frumosi sunt baietii tai,sa-ti traiasca! sa stapaniti sanatosi noua baie!

voi ma faceti sa-i fac si lui alex o tavita cu una-alta sa-si aleaga kupilu ceva...sa nu ramana pe dinafara

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Citat:

_

cateodata am impresia ca au venit indienii la noi acasa...

mami de Alex si Radu

haioasa ca de obicei

_

Mergi la inceput

tot myky, placut baia! sa o folositi cu placere! foarte ingenioasa combinatia de culori cu faianta si instalatiile, mobilierul... dar ce mai invidioasa la interioare m-a facut alexutza...

Mergi la inceput