Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 12
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel bea Tot aveai chef sa imbogatzeshti prima pagina (deshi acum nu cred ca vei mai avea timp daca mergi la servici)... aveam eu o idee: sa punem in dreptul numelor cele 3 obiecte alese de pe tava, sa putem vedea oricand ce prezic "astrele" despre predilectziile copiilor noshtri? Zicetzi si voi daca v-ar surade ideea... nu tzin neaparat... Editez ca sa spun ca daca va hotaratzi pot face si eu adaugirile in listutza, doar ca am nevoie de pm de la fiecare... Nu pot citi in urma sa gasesc eu info... sorry... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
eu sunt pro.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lorex Bobitza mi-a facut surpriza de ziua ei: a facut cate doi pasi singura de mai multe ori azi! bine, vorba vine singura, nu din proprie initiativa, o puneam eu mai departe de "zona ei de interes" si venea doi pasi iar la al treilea indoia genunchii _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
...go go go bobita !!!!
Mamica mandra de odorul ei
myky791 spune:
citat din mesajul lui ioana_fota LA MULTI ANI PRINTESA ALEXANDRA LA MULTI ANI CAVALER DAVID LA MULTI ANI CAVALER RAUL de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
subscriu si eu. ca tare frumu ai zis
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel LMA ALEXANDRA! LMA DAVID! LMA RAUL! Sanatate si noroc sa avetzi din plin! Si iubire multa... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
mami de Alex si Radu
Eleysa spune:
citat din mesajul lui larisel bea Tot aveai chef sa imbogatzeshti prima pagina (deshi acum nu cred ca vei mai avea timp daca mergi la servici)... aveam eu o idee: sa punem in dreptul numelor cele 3 obiecte alese de pe tava, sa putem vedea oricand ce prezic "astrele" despre predilectziile copiilor noshtri? Zicetzi si voi daca v-ar surade ideea... nu tzin neaparat... Editez ca sa spun ca daca va hotaratzi pot face si eu adaugirile in listutza, doar ca am nevoie de pm de la fiecare... Nu pot citi in urma sa gasesc eu info... sorry... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
hmmmm...sa vada tot poporul ce pitzi am eu la usa
e ok din partea mea ...mai mult de fun ...oricum nu cred in chestia cu tava (ce sa zic si yo acum )
nyny spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA !!!
LA MULTI ANI DAVID GABRIEL!!!
LA MULTI ANI RAUL ALEXANDRU!!!
Mamicilor sa va creasca frumos puisorii, sa fie sanatosi, destepti si cuminti
Multumim de cinste
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
myky791 spune:
buna dimi. multam de cofee larisel.
bobitza felicitari pt primii pasi. e domnsioara de acu lorex. la multe lunite, de fapt ultima suta de metri pan la an. cred ca vrea sa mearga inainte sa faca anul.
elefantica deci la 12 faceati party?
cuscra voi cum mai sunteti? cum dormi ucuta peste noapte? a respirat ok sau a fost infundata?
ruxita voi cum mai sunteti mami? tot asa va chinuiti? felicitari pt titulatura. super!
larisel multam de ponturile cu mancarea.
lansez si eu un sondaj pt linistea mea sufleteasca: mai este vreun puf care tipa? strident ascutit? al meu tipa din orice si mereu. nu stiu deloc cum sal dezvat...
ale1212xa drum bun la sora ta.
_
Eleysa spune:
citat din mesajul lui larisel Las si o cafelutza fierbinbte si aromata... Sa avetzi o zi excelenta ! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Lillo spune:
citat din mesajul lui myky791 lansez si eu un sondaj pt linistea mea sufleteasca: mai este vreun puf care tipa? strident ascutit? al meu tipa din orice si mereu. nu stiu deloc cum sal dezvat... _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa...
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!
LA MULTI ANI, DAVID!!!
LA MULTI ANI, RAUL!!!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!!!!