Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Felicitari, Alina! Sa fiti sanatosi si veseli amandoi!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Leeloo21 spune:
este alina noastra da:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+
nasterea in apa
pozici dragute
simplyana_m spune:
Kea, as vorbi eu cu tine, dar intrai numai sa vad ce mai faceti, ca premiu ca am adormit Bondocu' la o ora decenta si Mimi mai are un pic la pregateala salatii de calamar - mor de curioasa cum ii iese, are toate alea crude, am emotii.
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Felicitari, ALina!
Mey tufete, acum cand imi garduieste motanul, am culcat copilul, am plimbat cainele... nu am cu cine forumi??? Asa ceva!?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simina_kin spune:
Felicitari Alina_n
Doamnee Mireal ce patanie urata
Si la noi la odisee sunt f multi fulgusori cu probleme mai mari sau mai mici
Eu m-am saturat de stat in casa, vreau sa vina caldura!!!....scot fata afara pentru o plimbare scurta pe alee si top in casa la caldura.....vreau sa se mai incalzeasca sa pot iesi cu caruciorul, sa ne plimbam ,sa facem nani......ca tare bine este cand fata face nani in carucior iar eu citesc cate un ziar/o revista si ascult muzica la maxim in casti
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
KEa, am mancat doar ieri oua, 4.
Astazi sunt la ziua de fructe.
Sa anunt si rezultatul de la proba cantar...Este usor diferit ca ce spun oracolele disociate...Dar eu sunt multumita desi recunosc ca ma asteptam la mai mult...In fine,
- 2 kg
Astept reactii. E mult, e putin????? Nu stiu...Dar stiu ca e ceva in minus. Si asta imi da speranta. Deja mi-am facut un plan pe regulad e3 simple...Daca 2 intr-o sapt...in 10 sapt ajung la greutatea ideala Desi stiu ca la un moment dat voi stagna Si sa nu uitam ca peste o luna incepe postul cand nu promit ca voi tine regimul strict. Ma gandesc cum sa fac combinatii sa iasa si postul (la care tin mai mult decat regimul) dar si regimul (caci atunci voi fi cam dupa 5 sapt de chin si reusite).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Felicitari, Alina!!
Kea, io vreau sa aud de betia scurta
Floric, pai tu de cand tii regimul, ca nu-mi amintesc? Ai deja o saptamana? Si ti se pare putin 2 kile? Nu-i putin deloc. Gandeste-te ca alea 2 kile-s numa grasime si grasimea e usoara, deci trebuie o gramada sa faca 2 kile:P. Hainele ce spun? Eu zic sa iei etalon o pereche de nadragi si sa-i probezi si pe aia saptamanal.
Si ce e asa de complicat cu postul? Toata ziua legume: fierte, coapte, salate...Sau tu cu ce-ti duceai postul pana acum, cu cartofi pai?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Floric spune:
No, se vede clar ca suntem doua ginte aici. Una activeaza dis de dimineata (muncitoarele) si cele care activeaza mai pe dupa amiaza (copilaroasele - cele care inca mai sunt acasa cu copiii).
Ei, dar atunci, iar mi-am luat forum pe aici. Eu centrez eu dau capul. Nu-mi ramane decat sa ma laud singura sau sa ma critic.
A ...uitai...o specie aparte si de laudat cu adevar sunt cele care muncesc la serviciu de dimi pana seara si cu o ultima sfortare intra seara sa ne salute. Pentru ele si
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel