Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Uraaaaaaaaa, ILINCA la orizont.

Mi-a venit sufletul la loc.

Ilinca, eu in post mananc toate vegetalele dar cu paine ca sa tina de foame. Si da, din cand in cand mai spre sfarsitul postului o dadeam pe cartofi prajiti. Dar nu de la cateva portii de cartofi ma ingrasam eu ci de la combinatia paine cu fasole, cu cartofi la cuptor, cu ciorba. Intelegi ce spun. Adica in post mananc mai multe fainoase. Dar uite...mi-a venit o idee ...sa rezist cu mai putina mancare si mai multa credinta CA POT rezista postului.

Gata. Subiect incheiat mancarea in post. Caci nu "in ce bagi in gura consta postul ci ce scoti pe gura "

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Aiaca tufetele silfidele ce am gasit...

http://calorii.oneden.com/ E super.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata, am facut ochi de o ora, cam devreme

Flori - felicitari pentru cele - 2 kg., e important ca ai dat jos si nu ai luat... Bravooo !!!
Cumnata mea vrea sa tina dieta ta, adica pe zile, acum nu stiu de cand , se hotaratse mai greu. Ieri i-am zis de regimul de oo si cartofi, ea a inteles sa le combina dar ASA NU.

Azi, fructe la greu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Felicitari, Alina!!! Sa fie sanatos bebe mic si tie iti uram refacere rapida si adaptare usoara la noul rol de mami pentru doua comori! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Floric, daca nu ai combinat cartofii cu ouale, e ok. Ai tunut, astfel, un disociat pe mese.Eu merg in continuare cu Scarsdale (Ilinca, e un regim cu menu fix, exact ce-mi trebuie mie, caci daca mi se permite sa aleg, cald stramb), astazi am reusit performanta de a nu ma mai cantari, dar asta doar pentru ca aveam o usoara teama ca imi va arata cantarul mai mult decat ieri.Mie mi se pare super ok -2 kg, floric. Daca dai mai mult jos, sunt sanse foarte mari sa nu fie reale acele kilograme in minus, si sa le pui la loc cat ai clipi. Important e sa nu renunti, ca sa te poti apropia cat mai mult de target.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Pisigri, daca nu e prea tarziu, si daca ma mai primesti , ma bag si eu la o comanda aramis.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

KEa, am mancat doar ieri oua, 4.

Astazi sunt la ziua de fructe.

Sa anunt si rezultatul de la proba cantar...Este usor diferit ca ce spun oracolele disociate...Dar eu sunt multumita desi recunosc ca ma asteptam la mai mult...In fine,

- 2 kg

Astept reactii. E mult, e putin????? Nu stiu...Dar stiu ca e ceva in minus. Si asta imi da speranta. Deja mi-am facut un plan pe regulad e3 simple...Daca 2 intr-o sapt...in 10 sapt ajung la greutatea ideala Desi stiu ca la un moment dat voi stagna Si sa nu uitam ca peste o luna incepe postul cand nu promit ca voi tine regimul strict. Ma gandesc cum sa fac combinatii sa iasa si postul (la care tin mai mult decat regimul) dar si regimul (caci atunci voi fi cam dupa 5 sapt de chin si reusite).

Poze Raru
Poze noi

Si eu tot minus2. Nu prea-s incintata, si sincer nici la haine nu se simte inca nici o diferenta. Da daca e minus...continuam

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, e super ok -2. Iti promit eu ca daca mai tii regimul inca 2 saptamani, aceste kilograme sunt off for good. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisigri, daca nu e prea tarziu, si daca ma mai primesti , ma bag si eu la o comanda aramis.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Imi pare rau, am rezolvat deja. Daca te intereseaza iti dau un "forward" la un MP al altei fete de pe forum din Iasi care imi scrisese ca ar fi si ea interesata de o comanda, dar cu care nu am mai vorbit pentru ca eu am scos-o la capat cu nasa fie-mii

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Asa, ca am terminat de citit...

Felicitari Alina si bun venit Alexandru!

Acu vad ca toata lumea zice ca e ok 2 kile. Na, eu as fi vrut ca intr-o luna sa pot sa trec iar la mini-uri. Continuam, dar...

Mergi la inceput