Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si ti-a ajuns comanda? Sunt ok hainutele? Pentru ce varsta ai luat, caci eu ma gandeam sa iau pentru 3 ani...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Comanda mi-a ajuns, eu am cerut pt 2 ani desi am luat si hainute de vara. Mie personal mi se pare maaaari hainutele de 2 ani, nu atit pe latime cit pe lungime. E drept ca fiica-mea e pitica, are aprox 83 cm si aprox 11,300-11,500 kg.
Sint ok, de data asta nu prea au schimbat nimic, au anuntat ce coduri nu au din ce am cerut si pentru ca depaseam 500 lei nu au facut exhibitii. Insa mi-a parut rau ca au lipsit hainutele mai groase...ca pt haine de vara oricum mai fac o comanda prin mai cind cica reinnoiesc stocul

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Eu am vazut cateva rochite foarte frumoase. Daca zici ca reinnoiesc stocul, astept si eu pana in mai, ca oricum nu le poarta.Anul trecut eu am luat rochite pentru doi ani, unele i-au fost bune vara trecuta, si nu cred ca ii mai vin vara asta, altele ii erau mari. Pacat ca nu au dimensiuni pe site.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisicule, hai sa te linistesc eu care tot 2 kg am dat jos (si eu ma asteptam la mai mult)...Dar dupa ce citi pe ici pe colo m-am linistit ca e foarte bine, caci daca ar fi mai mult ar fi grav. Adica exista riscul depunerii kg pierdute si ba mai mult. Deci...suntem bine. FELICITARI!!!

daca ai vreme citeste pe forumul ala de l-am dat in paginile trecute. Bine sau poti da orice catare pe goagal sa vezi cum sta treaba.

Eu nu stiu de ce dar azi ma simt balonata. De fapt, de aseara dar nu pricep de la ce... Sa fie de vina "perioada" ce trebuie sa vina?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna dimineata,Alina felicitari pt bebe, sa va aduca numai bucurii!Floric, Pisigri,va felicit pt ambitie, eu zic ca e ok 2 kg,din ce am mai citit este bine sa slabiti cate putin lunar, nu deodata.L-am pus pe Theo la desene ca sa adoarma si ma bag si eu in pat cu el,ma simt un pic ametita, cred ca de la stresul din ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam!

Felicitari pentru kilogramele pierdute.

Am trimis o reteta de slabit pe contul comun... dar e cam drastica.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Salutam! Felicitari pentru kilogramele pierdute. Am trimis o reteta de slabit pe contul comun... dar e cam drastica. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari ALINA si refacere usoara!!!

Bine ai venit Alex!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pisik, multa sanatate Anei!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Mihaelacg, voi pe unde tot umblati? sunteti bine? rezolvarati pasarica fetii? mai ai breton? Vino si tu la raport, daca la o tacla n-ai timp!!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput