Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Vorbeati de credite la banca, mi-a venit zi notificarea de la banca pentru urmatoarele 6 luni (calculat dupa valoarea indecelui LIBOR) si este cu 7 $ mai mica (suntem niste norocosi, de cand avem credit s-a tot micsorat de la 340 $ am ajuns la 275$ si astea in ultimii 3 ani). Sa speram ca o tinem asa si in urmatorii 17 ani ... 17 ani.

De cateva zile ma bate gandul sa ma intorc pe vas pentru 2-3 ani si sa mai reducem din credit dar nu stiu daca as rezista fara Stefan... o alta problema ar fi si faptul ca pozitia mea este de max.4 pers.pe vas iar a sotului de 1 pe vas (a luat promotie intre timp), e cam greu sa ne gaseasca vas impreuna iar sa stam separati: NUUUU

Sunt in ceata totala, nici job in Bacau nu gasesc sa imi convina, tinand cont de faptul ca sunt parinte singur pentru Stefan , caut ceva part-time chiar daca sunt bani mai putini ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sint precisa ca te vei "invirti" cumva sa organizezi o vacanta minunata!
[quote]citat din mesajul lui novus
Ina, ce de-a teme, eu raspund la cea cu planurile de vacanta: anul asta nu stiu ce vacanta vom avea deoarece Pisi nu poate lipsi decat vreo 4-5 zile legate in perioada verii pt ca sunt pe final cu proectul atunci plus ca daca e totul ok ne mutam si noi tot atunci asa ca nu stiu ce finante vom avea, asa ca probabil vom merge cateva zile pe undeva aproape sau mergem in octombrie undeva la caldurica dar dupa cum stau lucruruile la araboci undeva ar fi vreme calda atunci cred ca nu mergem... asa ca anul asta chiar nu prea stiu ce vom face dar iesiri pe wkd sigur vom face multeeee

Adik nu mai merem in Gretzia anul asta!? Mi-ai promiiiiiis!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Vedem noi cum facem, daca am promis

gasca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No hellau evribadi !!!

Iar sunt pe fuga, recuperat rapid ,comentat rapid

Ilinca,suntem pe aceeasi lungime de unda la mai multe chestii: abia astept sa dorm o noapte intreaga, nu sunt fan telefoane, MLM-uri si alte chestii de genu', nu-mi place sa stau in varf de munte (aici o punem si pe Gianina pe lista si ii dam un mare) si ar mai fi

Mireal, imi pare rau pt patania voastra, cred ca ati tras o speriaetura grozava, pe viitor sigur o sa fie sotiu' mai atent ca astia micii sunt ca zvarlugile

Pisik, multa sanatate si voua !!

Chatonel, pupam si Pogonicea sa se faca bine !!

Duamna Anaan pe unde umblati de nu raspundeti nici macar la telefon ?? sper ca sunteti ocupata cu scrisu' si nu sunt alte probleme

Pisigri, succes pe drumul catre Africa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anamaria, nu stiam de NU la combinatia oua cu cartofi. Mama mi-a zis sa nu mananc cartofi ci sa mananc doar oua dar chair nu puteam. Oricum am mancat la 12 ou si pe la 5 si ceva cand am ajuns acasa 4 cartofi de marime mica spre medie. Asa ca...Asta e.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Anamaria, nu stiam de NU la combinatia oua cu cartofi. Mama mi-a zis sa nu mananc cartofi ci sa mananc doar oua dar chair nu puteam. Oricum am mancat la 12 ou si pe la 5 si ceva cand am ajuns acasa 4 cartofi de marime mica spre medie. Asa ca...Asta e.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

N-are absolut nimic daca ai mancat cartofii separat si la distanta de minimum 4 ore, e perfect! Bai era daca amestecai cartofii cu ouale, ca-n salata orientala.
A adormit Phiphi la 20.30, caci a sarit somnul de pranz; asa ca profitam si ne punem la un film. Pe maine, tufete!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Floricu, dar tu nu mananci cam multe oua pe saptamana? Sau poate le-am numarat eu gresit!

Mireal

V-as povesti despre singura mea betie, dar nu ma simt in stare, desi e scurta povestea, ca mi s-a taiat repede filmul.

Ramo, sa lucrezi pe vas si sa ai copil acasa, mi se pare greu tare. Pentru amandoi!

Mergi la inceput

Fetelor, alina de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160843&whichpage=1 e alina noastra? Sau a lor?

Felicitari alina!!

Mergi la inceput

Cu mine nu vorbeste nimeni! Dar las` ca vorbesc eu si singura!

Ayla, noi asteptam sa ne povestesti cum a fost! Poate si poze daca ai! Nu la aniversarea de 1 an s-a intamplat nu stiu ce cu formatarea cardului si s-au sters toate? Sau confund? Hai macar acum cu vreo 2 poze cu sarbatorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! n-am apucat sa citesc din urma ca suntem la munte si scriu repede!

a nascut Alin.n un baietel Alexandru,3630gr, azi dimineata prin cezariana!

va

p.s. am scris mesajul acum cateva ore..am plecat la masa fara sa apuc sa il trimit..scz

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

WOW, ALINA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput