Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mireal, cum pe scarile rulante? A cazut de pe scarile rulante?! Dar nu putea fi prins acolo jos, unde se termina?! Nu-mi pot nici imagina Ingrozitor!! Cred ca ce prost s-a simtit sotzul tau, in ce hal trebuie sa se simta de vinovat! Nu ma pot concentra la altceva acum, tot imi imaginez scena, sunt masochista Cred ca nu ma mai duc cu Sophiphi in mall veci si nicaieri unde-s scari rulante

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io primul mobil l-am avut cand au aparut in Ro (96? 97?) si de atunci pana azi am avut in total 4 mobile, mari si late (la propriu:))): caramida Bosch (si-o aminteste cineva?) din primul an de facultate, apoi un nokia 3310 cand am terminat facultatea (asta era atunci la moda si mi l-a luat mamitza de fericire ca ma intorc acasa, nu neaparat ca am absolvit:))), apoi un samsung de-ala "ou", de se desfacea in doua (iar in maxima voga atunci; l-am luat ca mureau elevii de ras cand imi vedeau nokia, nu de alta!!!) si apoi nokia asta aleasa dupa criteriul culorii:))) inainte sa nasc, ca la Samsung ma lasa bateria tot la 1 ora, mi-era teama ca m-or apuca durerile nasterii pe undeva si nu pot suna:)))

Da-da! Bosh 607 parca-l kema, pe-asta l-am avut si io prima data, apoi l-am skimbat cu un nokia 5110, de atunci am mai skimbat inca 3... nici io nu-s pasionata, motanul e din cand in cand, ca ii vine lui ideea sa "implementeze" cate-o kestie si-l apuca "up-grade'-ul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Ana sta acasa. Pana luni. Aseara a vomat de cat a tusit, iar azi am fost la spital sa o vada dr. Are gatul rosul si iritat, ganglioni umflati, nas plin si infundat, use iritativa. Nu are febra, ceea ce o scapa momentan de antibiotice. Suntem pe tratament, vineri revenim la control.

Ana mica bolnavioara

Mergi la inceput

Vazut poze cu Pogonicea si cu Maia la ski!

Theo accidentat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Interesant

http://www . qbebe.ro/psihologie/educatie_si_disciplina/pedepsirea_copilului:_da-uri_si_nu-uri_

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

In ceea ce priveste dezvoltarea personala, cred ca important este cum aplici ceea ce citesti/inveti si in ce scop sunt prezentate lucrurile. Pe mine una m-a ajutat f mult exact atunci cand aveam nevoie si intalnesc de atunci oameni minunati care fac lucruri extraordinare in domeniul asta.
A trecut pe langa mine si o afacere de genul celor enumerate de voi care foloseste principiile dezvoltarii personale si nu numai, dar nu m-a deranjat atat de tare ca Amway de exemplu, au un alt gen de abordare si cauta alt tip de oameni. Deci se poate aplica altfel si in astfel de afaceri.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisikule- imi pare tare rau ca boliti asa
tin pumnii sa se faca bine-bine pana luni pentru mers la gradi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Oooo, am uitat sa spun: ce mi-ar fi placut sa asist la un seminar amway cu Mimi!!!!!!!!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Hei, ce-i cu lancezeala asta pe-aici?

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,

Ati auzit despre munca la domiciliu ? Aveti cunostinte comune care practica acest tip de job? (nu din alea tip vido-chat sau alte prostii)

Mergi la inceput