Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nu reusesc. Nu reusesc si pace.Sa dorm. Efectiv nu mai pot de somn.Dar tusesc incontinuu. Alla fine trebuie neaparat sa ma duc diseara la doctorita. Offf si imi este atat de somn...

STEF nu, la catolici nu se pune. Adica, cel putin aici se vorbea de sarbatoarea de pe calendarul ortodox.....nu stiu la cel catolic cum e..Tu esti catolica? Chiar anul asta Pastele Catolic e in aceeasi zi cu cel ortodox. Ma bucur ca S e mai bine la gradinita. E foarte important acest lucru. Oricum maestrele toatal lipsite de profesionalitate.Si chestia asta ca, copiii nuar trebui sa se ataseze numai de o persoana.....mai dar daca asa e!! Zi-i si tu cum face un copil sa se ataseze de o persoana care nu ii e simpatica sau daca aceea persoana nu face nimic ptr a se face iubita. Eu nu stiu ce-s cu oamenii astia....

YOANA si ai mei stii ca au tusit intr-o veselie, mama ei de tuse!!! Dar din ziua cand am cumparat umidificatorul si picaturi de eucalipt de pus in umidificator.......asta seara, si tot seara inainte de culcare, ii dadeam pe piept cumparat de la erbosterie o crema pe baza de eucalipt, pin,etc.....uite ca din seara aia Alessio nu a mai tusit. Crema se chiama Grintuss pettorale.Parca asa ca nu am cutia in fata. Umidificatorul il tin toata noaptea. In camera trebuie sa fie umiditatea in jur de 45 - 55%. Temperatura trebuie sa fie in jur de 20 - 21° C. Ajuta mult.

ALLY 1 aprilie, nu e un pesce di aprile,nu? Adica o minciunica.

Aici cine naste natural sta in spital 4 zile si 5 zile daca face ceza. La Modena 3 ptr natural si 4 ptr ceza.

LAURA povesteste cat vrei despre nastere ca asa te mai relaxezi. Plange-te cat vrei. Dopul n u ti-a cazut? Ca mie la Ale nu mi-a cazut. La Mattia da.

Aaaa ca tot uit de ceva zile!!! STEF d-ne ajuta ptr bb 2!!! Stiam ce inseamna sagetuta aia, dar mi-o luase PETRO inainte cu explicatiile. Sa fii superrrrrr relaxata,ok? Frumoase nume in special Valentina.

Da si eu am patit la fel am stat ceva ore si m-a tinut nici 3 minute!!!

WOWWW PETRO e superrrrr. Stiu sa ajung la Le Cupole. Chiar mi-ar placea!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Fetele...acum vreo jumate de an m-am inscris la Plasmon pe site...si era si concurs, daca te inscriai...si azi am primit 2 colete cu mancare pentru o luna pt Alessa....si o scriosare ca am castigat!

asta da surpriza....ca nu mi-au trimis mail ca am castigat si eu

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ale - bravo, norocoaso!! Deci acu' poti sa stai la palavre ca are baiatu' ce manca (apropo de ce vorbeam ieri).

dana - ce ma bucur ca e posibila intalnirea!! Sa intre si geanina (ca ea e soferu' ) si stabilim si ziua, orarul etc. De cand tineam noi sa ne intalnim ... de cand eram gravida cu Silvia parca.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Aaa... am pus poze ... nu de la intalnire, ci de-ale mele, diverse.

Mergi la inceput

kemsy -

Ma duc sa iau fata d ela gradi .. a dopo!

Ce fata obosita am in poze, stiu de ce evit sa apar in foto ultimamente ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

obosita, te cred ...dar in cateva poze tare mult imi place cum ai iesit ,defapt aratati tare bine tutte due si cu L in mezzo!!! multumim de foto

eu merg a rallentamentul prin casa cu straciul dupa mine..da' nici n'am somn]....am incercat sa ma intind langa pitice ..mi se pare ca pierd timpul degeaba[alcool

dana multumesc mult de mesaj si urari. da sunt catolica.
super sa va intalniti toate!!!! ma bucur pentru voi!

ale brava!! felicitari!
.. mi-a venit si mie adineauri un mesaj sa ma inscriu la un concurs cu BMW-uri..sa ma incriu oare?
da' acu' ii bai si daca castig..cine imi plateste benzina??? ha-ha-ha..

va pup !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Multam, fetele..am scris repede ca simteam sa se mai bucure cineva cu mine..nu de alta, dar eu nu am castigat nimic pana acum

Stefi, esti de coma...las ca pun si eu la benzina ca sa ma plimbi cu BMW-ul

Ma duc sa vad poze...Giani, apropo, de unde ziceai ca esti? ca si pe loi se zice sa te trag in chip!

Mai, fetelor...ia lasati voi raceala si veniti la povesti....sincer, atata lume am vazut ca e bolnavioara...speram sa scapam...va dam cate un

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Petro, da, chiar ca acum are papica...cred ca stiau astia ca are mama lenesa si sa nu rabde saracul foame

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

ale - andreea a zis expresia "tras in chip" si e ardeleanca de-a ta . Gianina e moldoveanca de-a mea (Iasi) .

Mergi la inceput

stefi - merci .

Mergi la inceput