Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

NEATZA si de la noi,e soare si caldut,cum zice SLIMATEI,poate vine si primavara ca taarreeeeee lunga a fost iarna asta.
eu de azi ma intorc la munca,sau cel putin incerc ca prea bine nu-s si cam inghit greu.sa vedem ce o sa iasa...
davide la cresa,totul bn,azi merge mama sa-l ia,noi ne intoarcem tarziu de la munca.
IOANA- buburuzei,sa-i treaca repede ca tare e nasol,stiu ce inseamna asta.
NAFI-ce fain ca poti sa mergi la sala,mi-a "sugerat" si mie compagno sa merg,asa cum zici si tu,mai schimbi atmosfera,te relaxezi,numai de as avea un pic de timp....
ALLY,LAURA-frumos numele,imi place si mie mult.
PETRO-vii si tu la o???noi suntem,stii asta nu?
ma duc sa ma pregatesc,intru spre seara daca mai pot.o zi frumoasa sa aveti,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ally stai linistita ca si eu am patit la stat asa.. cica e normal
mama lor.. vroiam sa intreb si eu mai multe.. asa ce m-a zittit.. ei tb sa-si faca treaba, am asteptat pe sala o ora si inautru ma tinut 5 minute si mi-a zis ca bb e ok.. atat.. hmm stiu ca si dana a patit la fel..off.. te duci si tu la medic sa na ca omu vrei sa stii mai multe sa intrebi si tu.. ecco na raspuns ce sa le faci.. unii sunt asa de ocupati..mama lor.. o sa fie bine dai ca meseria si-o fac bine ca sunt ei mai scontrosi, unii.. asta e altceva

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Ally ca tot m-ai intrebat
AMR 4 ZILE!!!
Pam-Pam

Mergi la inceput

wowwwww

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

ioana patesc si eu la fel.. am si eu reperele mele.. daca vad scrisul respectiv , deja ma simt acasa

laura sa fie intr-un ceas bun!

petro sper ca nu te-am intristat eu de dimineatza...
daca nu esti la plimbare vino te rog la noi!

Stela, stelina..

Mergi la inceput

ioana ca tot aduceai tu aminte de Eduard, mereu uit sa va spun ca eu cu oana mai i-au legatura uneori, dar ca intra asa de rarutz pe net.. ca abia mai stim de una de alta.
dar sunt bine! asta e important! iar Eduard s-a facut un cavaler in toata regulatare frumos mai creste!!!

aaa nustiu daca ne mai merge e-mailul comun..cum functioneaza? care e parola cine ma aggiorneaza..?? tocmai vroiam sa va trimit ceva frumos, adica o carte care mi-a fost recomandat chiar de oana, am rasfoit cate ceva si vroiam sa o impartasesc si cu voi..

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

AMR 4 zici???

Deci fetelor, trebuie sa scoatem motatele in cateva zile!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Am citit dar nu reusesc sa scriu mai nimic, promit sa ma revansez. Am fost la doctorita, totul bine dar cum era de asteptat nu mi-a dat nimic ptr tuse. Azi noapte am dormit o ora. Efectiv. De la 4,40 (cam asa) la 5,30. Mattia a avut 3 ore de insomnie de la 12,30 la 3,20. Asta din cauza ca Alessio il trezise si s-a dus somnul lui Mattia. Pe urma, cand s-a linistit Mattia , Alessio a luat-o de la capat. Deci mi-e foarte rau de oboseala. Am inceput sa iau si eu Oscilococcum......dupa amiaza tre' sa ma duc si la doctorita de baza sa vad daca nu am ceva la plamani...dar cred ca disdesc deoarece ar trebui sa ma duc la 18,20.Un orar extrem de naspa. Poate ma duc maine la o ora mai rezonabila.

PETRO da, mi-ar fi placut. Ca sapt viitoare baietii vor merge la gradi si deci ar mai fi unica sapt in care as fi libera. Dar ar trebui sa fie pe langa mine .Eu sunt una frana la orientare....

Ma retrag....sper sa reusesc sa dorm putin , daca tusea ma lasa......

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele,de Craciun am primit fotocamera,asa ca fac poze in fiecare zi...cum prind momentul,cum ii ,,trag in chip" .Multumim pt. complimente!

ioana-multa sanatate Giuliei!Noi am luat din tara un sirop de plante,special pt. tuse,si e f. bun.De data asta i l-am dat la Ambra din prima zi in care a tusit,si nu i s-a mai agravat.Este si aici,in erboristerie,e pe baza de pin,miere,si nu mai stiu...

stefania-ma bucur ca ii mai linistita Stefy,sper ca o sa-si revina.

Mama ei de raceala,ca m-a prins si pe mine.

E prezent strumfuletzul la calculator,trimit pana nu-mi sterge mes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!

Stati linistite, fetelor, ca nu m-a suparat nimeni si nu m-ati intristat voi ... am avut o dimineata ocupata, gianina stie de ce . Mi-a facut placere sa va cunosc, sa il cunosc pe Loris cel dragalas . Or sa vina pozele, nu am fost eu fotograful ...

Apropo, ma intreba sotul ... de ce Loris, sunteti pasionati de motociclism (vezi Loris Capirossi)?

dana - sigur, am vb cu gianina ... se poate organiza pe sapt. viitoare atunci la Cupole. E aproape de tine, e bine??

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput