Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

M-am regasit si eu in lista de gravidute...multumesc frumos fetelor!!!

Am uitat sa va zic ca am DPN 1 aprilie!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

CE FAIN

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

LAlexandra, fain???

O sa fie o super pacaleala, nu?? Dar, noi sa fim sanatosi@@@

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Neata!
Eu care credeam ca doar cu alaptatul e greu, imi dau acum seama ca si cu intarcatul e la fel de greu..Mai fetelor voi ma cam treziti la realitate..
Azinoapte am avut vreo 6 contractii cam dureroase intr-o ora si m-am gandit ca asta e, a venit momentul..ma gandeam ce data frumoasa 2.02. si apoi m-am trezit ca era dimineata La naiba! Nici nu stiu cand s-au terminat si cand am adormit.
Imi vine sa fac exact asa Nici pe voi nu-mi vine sa va mai plictisesc cu prostiile mele, dar numai la nastere ma gandesc, numai despre asta vorbesc..si trebuie sa povestesc cuiva
O zi bunuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Ally nu..si mie mi se pare o data deosebita!
Si am vrut sa ma mai bag in seama sa-ti spun ca picii nostrii vor avea acelasi nume
Stefania, bune bancurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Laura, vorbeste linistita...asa eram si eu

Ally, mie mi-au zis ca nasc la sf lui martie...si am anuntat toata lumea ca de nasc pe 1 si ii sun, sa nu creada ca ii placalesc....dar, am fost in cele din urma ca Laura...contractii-contractii, apoi treceau...apoi am ajuns abia in 15 aprilie sa nasc

...na va doresc sa stati atata...ca va plictisiti

...fii-miu imi tot aduce jucariile sa ma joc cu el...n-am de ales...
va pup...da va mai citesc asa cu cate un ochi

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana off multa sanatate -ei sper sa gasiti medicul si sa-i dea tratamentula decvat sa terminati odata si voi...te cred ca te doare doar e "bucatica" ta..
off ca fac ca ali D toata lumea cu gatul in pioneze...
stefi vad ca si-a mai revenit dupa tratament..am facut un tratament mai "special" si stam si cu siropuri de imunitate pe langa noi..
apropo de asta dana sper ca sunteti si voi mai bine!

frumos si cald de vreo cateva zile pe la noi... da Doamne sa vina vara.. iote ca suntem in februarie d'amu mai e putin

multam ale

ally asa te vrem! macar cu prezenta
inca un pic mai ai si tu.. sper sa reusesti sa-ti faci in timp analizele si eco si sa fiti bine!

ma bucur ca v-a distrat un pic glumitele... va pe toate!!!

ma duc sa smotruies c si eu cate ceva..sa nu mi i-au bataie azi

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Laura_Luiza, si mie imi place maxim numele...parca nu exista altul mai frumos(pfoaaaa cata modestie pe capul meu )!!
Tu in cate sapt esti???
Alexandra...super ca ai cu cine te juca!!

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

slimatei, Analizele le-am facut acum cateva zilele si eco saptamana trecuta...trebuie doar sa merg la interpretarea lor....ca nu inteleg mai nimic...medicul de familie mi-a sp ca analizele sunt bune si ca am ”doar” o usoara anemie si ca este normal in sarcina,..deci
Iar, la eco, am dat de un ciudat, ca altfel nu-i pot spune acelui om ...nu m-a lasat sa-l vat pe bb si dupa ce ca m-a tinut 5 min la eco de trim 3 nu zicea nimic, absolut nimic. Noroc ca era sotul cu mine si l-a tot intrebat cate ceva. O sa mergem si la un particular zilele urmatoare ca vreau sa ma asigur ca bebe este bine!!

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

tot aici..
laura zi tot ce ai pe suflet..descarca-te! n-ai cum sa ne deranjezi
frumos nume si mie imi place Eduard
da am decis ca daca vine bb ma mai gandesc intre Matei si Leonardo mai nou.. iar fetita ramane Valentina sau Maria..desi imi va sarea bunica'sa in cap.. de asta Stefania a ramas asa ca nu puteam sa o demoralizez pe bunica.. are ea niste aminti urate .. da' na..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Stefi-si mie imi place mult Leonardo
tare fain suna numai ca nu-mi place ca toti il prescurteaza iar Leo nu-mi place
cred ca de-as avea un baiat cu numele acesta le-as spune din start ca nu vreau sa aud de Leo ci Leonardo
si apoi cind venim pe autostrada Roma-Fiumicino si vad scrisul ala enorm cu benvenuti al aeroporto Leonardo Da Vinci ma vad acasa
stii tu scrisul ca n-ai cum sa nu-l vezi
mersi de urari...ei trece si asta...ca nu-i asa grav....numai ca na prefer sa am eu toate cele si s-o vad bucuroasa si sa stea bine
deja ma intreba cind merge la scoala daca azi sta male si nu merge????
ea abia asteapta sa mearga dar azi o tin acasa
Ally-ce mortala esti cu modestia
frumos numnele Eduard ,mai avem noi aici un Eduard mare deja numai ca mamica lui nu ne-a mai scris de-un veac
Laura-e normal sa te gindesti tot acolo sau sa visezi
abia astepti ca nu mai ai rabdare
te credem ,stim cum e ca am trecut si noi prin fazele astea
maninca ceva picant ,am auzit ca are efecte

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput