Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 6
slimatei spune:
petro offf tocmai asta-i revoltant, cand nu gasesti explicatia.. tocmai de asta zic ca mie imi vine si mai mult, bine nu tot ,doar ce-mi convine, din exemplu biblic a lui www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iov/2/10/#10" target="_blank">Iov si sper din suflet sa te rasplateasca Domnul inzecit pentru suferinta ta de'acum! nus' cine stie ce credincioasa nici eu, dar am mare frica, trebuie sa recunosc, de ispite de astea...de asta probabil mi-a ramas imprimat in creer..
de asta ma chinuie pe mine cateodata ca nu gasesc explicatiile, cand niste oameni rai ,in sensul adevarat, le merge a naibii de bine..
eu una, mai traiesc cu ideea ca n'or avea viata vesnica..
si cei ce sufera vor fi rasplatiti de Dumnezeu.. ce stiu eu , imi place sa cred ca daca nu aici pe pamant, macar in cer!
sincer nustiu cat era ceasul , dar sigur era mai devreme, in noaptea aceeaDoamneee!!!!!!!!!!! puiutul tau drag , intr-un fel era si al nostru pui drag adoptat di toata inima de toata familia noastra "aquisita" imi place sa-i spun asa
va pup pe toate !
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
slimatei spune:
ale vad ca ti-au raspuns fetele! bafta si bine zici cu incalzitul laptelui am avut si eu aceeasi senzatie si aceeasi usurare, trebuie sa recunosc
ma duc sa fac cafea pe bune!!!odata ca ma trezesc si eu inaintea soatei macar cafea odata sa aiba privilegiul asta
si revin.. ca n-am citit tot. asa pe sarite..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stela, stelina..
slimatei spune:
m-am scos si azi de curatenie daca ziceti ca e sarbatoare
dar oare la catolici se pune[ nu cred am cautat pe domnul G nik.. deci obosita da' tre sa pun osul la treaba
vazut intre timp si pozici cu daviducu si parintii !!!
imi place tare de voi sunteti o adevarata familie in adevaratul sens al cuvantului , si mai acusi si cu acte ;)
abia astept sa te vad mireasa!!!
andreea mamico, iti multumim ca ai intrat si ne-ai aggiornat cu vesti de voi si ca ai reusit sa ne pui pozici noi..
sunteti minunati toti!imi plac toate pozicile, dar cel putin ai o pozica cu Ambra (unde am scris ca e bellissima da morire)
e superbaaaaa!!!m-am topit .... ce frumusica se mai face! si Giorgio ce trasaturi frumoase capata dar si voi sunteti frumosi ;) au de unde sa ia aceste trasaturi...
mi-au placut mereu pozicile voastre ..nustiu imi inspira asa o voie buna si fericire!
multa,multa sanatate la puiuti si tie multa rabdare mamico!
te cred ca iti este greu, dar asa ce ma bucur cand vad cante un mesaj de la tine si mai ales ca gasesc mereu un exemplu practic
multumesc de mesaj si danei
..aseara totusi am vazut-o mai senina si mai putin scontrosa si cu mai putini de "nu".. am auzit si eu de la ea dupa atatea zile mai multi de "daa" miracol Doamne
vedem zilele urmatoare cum merge.. dar se vede treaba ca ieri s-a intamplat ceva la gradi care i-a placut.. de a zis ca azi se duce iarsi chiar cu zambetul pe buze.. ieri am trimis'o cu pisica sa stea cu ea si sa scrie si sa invete pisica si apoi sa-i zica mamei acasa ce face..de asta a acceptat ea asa..credea ca lasam doar numai pisica si noi ne intoarcem. off mititica.. ii pusesem si grembiule la pisica... mi-aduc aminte ca parcasem si aiurea.. numa' sa fiu mai aproape de clasa, in caz ca trebuie sa bag "forta majora" sa nu trebuiasca sa o taraim a lungoo. erau o vigileasa, draguta tare, nik nu mi-a zis de parcare, doar asa din semne, imi arata ca ma intelege si cand am iesit pe usa afara parca am simtit ca a rasuflat si ea usurata..uffa tare a fost grea dimineata de ieri... azi sper sa fie mai bine.
acuma nustiu sigur era si lipsa maestrei ei preferate, desi mai multi parinti zic ca fac rau ca o obisnuiesc numai cu aceeasi persoana,(pentru ca pentru la anul, am inscris-o in aceeasi clasa)
mi-au mai explicat alte mame, ca copilasii nu ar trebui sa se ataseze asa,numai de o maestra si ca ar trebui sa devina sociabila cu oricine, e rau , stiu, dar ce pot face eu???
nu o pot forta mai mult.. eu sunt bucuroasa ca totusi sta si cu altcineva, ca dealtfel nici macar maestra asta, la inceput nu reusea sa o ia in brate. acum e unica care reuseste sa o faca sa se simta ca acasa.. si cat a lipsit ..s-a simtit... mai ales ca o certau intr-una , s'apoi cine?? bidela.. se mai pune si ea.. pai taica ce scoala ai in pedagogie de iti permiti?offf poate ca vorbesc aiurea..poate ca n-ar trebui...
e rau asa cu caracteraciul junioarei, ca nu reuseste sa devina mai maleabila cu toata lumea, dar o fi caracterul ei, nu as vrea sa fie asa, as vrea sa fie mai deschisa si sa comunice cu toata lumea si mai ales cu copilasii sa se joace, i-am explicat cat am stiu si eu, dar nu vrea..cine stie, poate pan' la urma va intelege.. eu una sper , ca de asta am incercat sa o duc la gradi sa socializeze, ca am vazut-o eu asa mai "salbaticutza" cu alte persoane ...da' speranta moare ultima
gata va las o zi buna tuturor!
Stela, stelina..
abramburika spune:
Neata!!
stefania - ooofff ... asa e cum zici tu. D-zeu ne da si binele si raul. Da' raul asta e tare greu de dus. As fi preferat sa trec peste altele ... pt. o mama asta e raul cel mai rau. SI de-acum poate sa imi dea inzecit binele, da' suferinta asta o sa fie permanent in inima mea. Asta e!
Eu stiu ca o sa trec, pt. ca ma cunosc, dar acum mi-e tare greu. Inevitabil ma gandesc, mi se deruleaza imagini in minte etc.
dana - ne vedem in batatura la mine, te incumeti si tu la o intalnire, acum cat mai esti 2 in 1 si te misti altfel? Nu azi, sapt. viitoare de ex ... Daca da, zi tu cum, poate venim in formatie completa (cu kemsy adica). De cand ne-am planificat noi o intalnire ...
andreea - . Daa, a plecat mama atunci, imediat. Ce rost mai avea sa ramana?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
slimatei spune:
am zis ca plec, desi daca ma pun mai gasesc eu cate ceva de adaugat
da uitasem sa-i trimit macarelisei un -ic
vazui acum ca nu's singura...
petro offf sunt constienta de asta, scuze, daca te-au deranjat.. am vazut si eu ca au ramas cu rosu cuvintele cautate de mine.. nu chiar asta am vrut sa subliniez... era contextul in sine.
stiu , sunt constienta ca nimic nu iti va umple golul lasat de Gabriele, doar ca sper macar sa il aline cu alte fericiri pe parcurs... altfel nustiu cum sa ma exprim...
as vrea sa spun si eu ceva care sa te ajute si sa nu o dau in bara.. dar nu ma prea pricep, de asta de multe ori prefer sa tac...
asa in mica parte as vrea sa stii ca imi imaginez cat iti poate fi de greu, dar sunt sigura ce durerea ta e mult mai mare....
eu nustiu daca stii, ca am pierdut o sarcina micuta ..si prospat atunci,nu realizam, si nu vroiam sa cred, si stiu cat de rau a fost.. am suferit amandoi si eu si sotul, ca doi caini bastonati, si ma am avut atatea si atatea ganduri si m-am vazut cu multe sperante spulberate, si cate si mai cate... si exact ca la dana imi spunea lumea..las ca esti tanara si ai timp si mai tare ma inraia... mai ales ca o alta sansa era tot asa la risc..mult mi-a luat sa ma obisnuiesc cu ideea si un an mi-a trebuit sa-mi fac curaj sa reincerc.. acum cand a venit junioara , normal ca a mai ameliorat , dar urmari au ramas...si vor ramane mereu, chiar daca nu le dau pe fata...
de asta zic ca pe deoparte e greu sa nu ma gandesc la riscuri, desi imi doresc din tot sufletul un alt bb.. mi-e frica trebuie sa recunosc.. chiar daca organismul e "tanar" ... si stiu ca trebuie sa fiu pozitiva , ca altfel nu merge nimic in viata, dar pe undeva...
poi mai mai sunt alte "gratuitati" pe langa, da' va scutesc de astea...
sper ca m-am facut cat de cat inteleasa..
te
Stela, stelina..
yoanag spune:
neata si de la noi
azi nu mai am o zi asa buna ca ieri
am tinut acasa,s-a trezit de citeva ori,a apucat-o tusea mai rau,gitul tot zice ca o doare,de obicei dupa 2 zile de supposte ii trece acum vad ca deja de 3 zile e la fel plus tusea aia urita cu cataro,cit o urasc....si ce greu mai trece
azi e dupamasa dr ei asa ca il sun cind deschide sa vad cind ne primeste
eu am tusea seaca mai mult
Petro-e inevitabil sa te lovesti de asta
timpul trece,viata merge inainte si e normal ca sa te gindesti
ai fii crudela sa nu-ti pese chiar daca incerci sa nu te gindesti tot nu poti
e greu,tare greu,numai tu stii,cind simti nevoia mergi si du-i o florica,descarca-te
din pacate cum spui si tu trebuie sa accepti sa traiesti cu durerea asta
si chiar ca asa e pt o mama iubitoare asta e cel mai mare rau ce i se poate intimpla
te pup cu drag
azi daca te intilnesti cu Kesmy please puneti citeva pozici si pt noi
Andreea-chiar asa spun si eu ca si Stefi-pozele voastre sint asa vesele
si ce fain i-ai facut parul Ambrei,asa ondulat dupa cum l-ai impletit
ii sta tare bine
Giorgio e tot mai mare si frumos,seamana bine cu Ambra
ce torturi faine si
tu ararti minunat si daca imi amintesc bine parca si Ambra era de crcaiun imbracta asa,v-ati facut gemene mama-fiica
Nafi-tu cred ca deja ai slabit mai mult decit kg ce le-ai pus in sarcina
ai grija de tine
Laura-mortala ai fost cu dictionarul
Alina(D)-ce scump e davide cu parul facut asa
si ce frumosi sinteti toti la pijamale la desfacut cadourile,tare dulci sinteti toti
Stefi-sper sa nu se mai repede faza cu gradi,mititica...deja a lipsit ea mult apoi daca se poarta alea asa mai rau fac,sper sa nu mai fie cazul
inelata mamii
merg sa fac o supica de galuste da de maninca la amiaz un pic,nu stiu cit mai apar ca am o scumpica mataita
all
pup fetele toate
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
am facut modificari la listutza am pus noile noastre gravidute..restul.. daca am mai uitat ceva , tregeti-ma de manica;)
bag o cafea mareee si amara..amar pe amar sa scoata! sa-mi piara si din gat amaru'care mi l-a lasat fii'mea azi dimineatza..offf ca tare'i greu sa fii parinte..
daca ar exista o reteta , pe asta as respecta-o cu strictete, jur!
si acum sa nu va amarasc si pe voi va las cate o anectoda sa va tire su...
Cate persoane lucreaza in biroul acesta?
- Cu sef cu tot, cinci.
- Deci, fara sef, patru?
- A, nuuuu... fara sef nu lucreaza nimeni!
Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul".
Bate la usa, aceasta se intredeschide si o figura feminina intreaba:
- Ce vrei?
- As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...
- N-avem! Si i se tranteste usa in nas.
Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba:
- Si-acum ce mai vrei?
- N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?
Cele trei mari dorinte ale barbatului:
> 1.sa fie asa frumos cum crede maica-sa ca e!
> 2.sa fie asa bogat cum crede fiu-su ca e!
> 3.sa aiba atatea femei cat suspecteaza nevasta-sa ca are!
Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati:
- Moamaaa, ce siret sunt !!
Suna telefonul noaptea…
Barbatul: "- Daca e pentru mine nu sunt acasa."
Nevasta raspunde: "- Este acasa."
Barbatul: "- Ce ti-am spus femeie ???"
Nevasta: "- A fost pentru mine!!"
Stela, stelina..
AllyLaur spune:
Neata si de la mine fetelor!!!
slimatei, multumesc pt sfaturi!!!
Am ras copios la glumele postate..superi tari!!!
Ally , Eduard 31 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!!
LAlexandra spune:
Neata,
am citit pe rapid, ca sunt cu fii-miu calare pe mine
Cu monitarizarile si pe mine m-a chemat dinainte de termen, la interval de vreo saptaman si apoi dupa termen cam tot la 2 zile...asa ca vad ca depinde de medic.
Va uram o zi superba, superba, cu soare si caldura
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
AllyLaur spune:
M-am regasit si eu in lista de gravidute...multumesc frumos fetelor!!!
Am uitat sa va zic ca am DPN 1 aprilie!!!
Ally , Eduard 31 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!!