Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro fii tare!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Petro (daca imi permiti si mie sa iti sp pe nume)..eu sunt de parere ca toate sunt facute in viata cu un scop.,....ca asa a vrut Doamne Doamne....deci, tot raul spre bine, sunt convinsa de asta!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ma alatur si eu ,PETRO,te asteptam si maine.te,toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ooooff, multumesc fetelor! Nu vroiam sa ma intristez azi, dupa ce m-am simtit bine palavragind pe-aici. Da' sigur ma apuca maine tristetea. Imi impun sa nu tin cont de datele astea triste, da' è più forte di me.

ally - sigur ca poti sa imi spui pe nume sau cum vrei tu. Tocmai ce ii spuneam stefaniei ... nu reusesc sa vad acum acest scop pt. care suferim asa. Stiu, m-am resemnat ca lui ii e mai bine acolo unde e, ca aici l-ar fi asteptat o viata de suferinta, da' totusi ... era puiul meu drag ...

Gata, ma duc sa ma joc cu S. ... Maine om vedea noi ce-o fi ...

O seara placuta tuturor!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

...oare de unde sa incep?!ca am citit mult si nu mai retin nimic,am strumfuletzi langa mine,care urla cat ii tine guritza...

A fost frumos duminica,am ajuns acolo pe la 17,si ne-am intors la 22.Copii s-au simtit f. bine,nu ma asteptam sa fie asa de linistit Giorgio,ca Ambra stiam ca o sa fie fericita cu prietena ei cea mai buna.

Am pus si poze de la zilele de nastere,si de duminica.Giorgio si-a gasit gagicutza.

stefania-felicitari pt. servici!ma bucur ca ti-ai gasit ceva,cred ca iti ridica moralul.
Despre Stefy,eu zic ca un motiv are,sa se comporte asa.Sunt sigura ca nu sunt mofturi,,poate ca e asa cum te gandesti tu,si de la gradi' se trage tot.daca zici ca voi ii oferiti tot,numai aia poate fi.Stiu ca iti pierzi rabdarea,cand vezi ca faci totul pt. ea,si tot nu e bine,si mie mi se intampla,si pana la urma imi povesteste Ambra ce o deranjeaza.Tu mai pune-i din cand in cand intrebari,poate o sa-ti zica ce o deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ali-ce bine de tine ca ai ajutor!
Ai scos rezultatele la analize,ca nu mai retin...

petro-
mama ta a plecat de la voi?

alexandra-cand te hotarasti sa-l intarci,vb cu ginec. sa-ti prescrie medicamentul ala pt. intarcat.Sau poti sa-i elimini treptat mesele de lapte,poate dispare singur laptele.Cum crezi tu...te-ai decis sa-l intarci?

nu mai retin nimic......ma duc sa gatesc ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Andreea...nu ma gandeam inca la intarcat, dar acum ca am fost diagnosticata cu hipotiroidism...si mai vrem si un bebe...asa ca trebuie sa incep cat mai repede regim ca sa se refaca corpul...ca vrem si bebe repede....e complicat...sunt cu mintea in 10 parti...ai inteles ceva

de la sine nu va scadea....nu cred...aseara incercam sa vad de e lapte si eeee.

Eu zic ca pt el nu va fi greu sa ii scot mesele mele de lapte...ca el nu e fan tati, decat daca ii e foame..daca nu se uita la ele si rade si dupa aia merge la joaca...el stie ca e papa si atat...asa zic eu, dupa cate vad

va las, cere atentieee

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Si eu la fel am citit in fuga ca acusi Alin pleaca la servici, dar tineam neaparat sai raspund lui STEF. Eu chiar nu sunt deloc, dar absolut deloc de acord cu comportamentul maestrelor. Cum sa o certe bre????? PAi nu asa se procedeaza!! Eu chiar cred ca ma luam de ele. Stii nu asa rezolvi problema la un copil. Pai tu ca educatoare ar trebui sa fii pregatita si sa STII!!!! ca unui copil nu-i elimini problema cu forta. Adica na in cazul S certand-o. Poate saraca S se simte putin "diferita" . Vazand, observand ca nimeni nu vorbeste limba ei, poate s-a simtit putin marginalizata. Si da-ti seama maestrele in loc sa o ajute sa se integreze......ele o cearta????!!Eu sincer sunt chiar revoltata. Booo!!

PETRO la inceput asa va fi. Vei numara zilele, vei tine cont de date, ore......dar sper sa nu dureze mult. Iti sunt alaturi. Unde va intalniti? Cu Kemsy?? Si cand??

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Oau cat ati scris!!!
slimatei, L nu cauta tzitzi. Niciodata nu m-a tras de bluza sa-i dau. Cu laptele tot incerc, acum i-am luat aptamil si mio, sa vad care ii place. Nu intelegeam ce e AC-ul...ma gandeam la aer conditionat si nu pricepeam . Am amanat luatul pe 16 febr, cand merg la dr sa-mi fac si un control
LAlexandra, mie mi-a dat pediatra foaie alba cu numele medicamentului si am mers la farmacie. Se numeste dostinox, se ia cu sanii goliti, o pastila pe zi, 2 zile. Si cica trebuie sa tii sanii stransi, eu mi-am pus o bustiera.

Revin...

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Lalexandra, si eu am scos mesele tretat, intai pe aia de la amiaza, apoi dupa o saptamana cea de seara, la culcare. Deci ramasesera doar alea de noapte.
danangie, teoretic ne vedem maine, merg eu la ea...E bine ca Alin incearca sa-l adoarma pe Mattia. Mie imi revine in totalitate sarcina

Ati disparut?? Seara placuta

Over, Roger!!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput