Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ce sarbatoare e?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

PETRO e INTAMPINAREA DOMNULUI MAINE
mama lipsesc 1 ora si scriti 3 paginiii
musai tre sa recuperez

Mergi la inceput

ioana - da, da, despre tine era vorba in paranteza aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nafi doamne cat ne distrezi asa ca te astept cu mare nerabdare sa revii in forta!
dana off multa sanatate si rabdare.. nu te supara si tu pe A. incearca si el sa te ajute. Ma bucur ca e mereu alaturi de tine si mai iarta-i si tu cate o vorba ca deh.. nu cred ca zice cu rautate..o fi plin de griji si el, chiar daca nu se da pe fata..
tare as vrea sa fiu mai aproape de tine.. pe bune ca as vrea sa te ajut macar pe perioada initiala cu bb..pacat insa ca ne despart 600km

laura stai linistita ca dai tu kilele jos.. sa fiti sanatosi amandoi ..asta conteaza !DD ajuta!
ma bucur ca te simti bine printre noi si noi te-am adoptat cu drag

cami bine ai mai dat un semn de viata..
nustiu care-ti sunt planurile de bataie..si ma vezi ca nici nu insist sa cer mai multe. desi sunt tentata...
poate as putea sa te ajut macar cu o vorba/sfat ca toate fetele... totusi, iti respect decizia!
tare as vrea sa se termine odata si sa te stiu linistita odata pentru totdeauna!

ioana multumim sa le schimbam atunci reciproc
de ieri bunadispozie o impart si eu in giro..
multam de compliment, pai ce sa vezi mami, eu n-am mancat deloc, nu zisesi ca's la dieta
raportez 3 kile din zece puse..mama lor

ali D scuze pentru poftele care le-am creeat te astept si pe tine ca intreg sa mancam o pizza impreuna..
cine stie oare o sa ne intalnim vre'odata toate ...ce mi-ar place!!!!
eu tot cu ideea asta bat

mai greu cu recuperatull, deh n-am intrat serios de vreo sapatamana ..si se vede..

giorgi te asteptam sa-ti scoatem pe urechi depresiileglumesc fara suparare

monica ai dreptate! si eu am tras fetele de maneca la randul meu cand am anuntat cate ceva de care eram eu mandra si nu am fost bagata in sema da' am inteles dupa ca nu a fost cu intentie

va pup cu drag pe toate fetelor ca-mi placeti!!!
fiecare aveti cate ceva special, vorba ioanei!
gata cersafurile pe azi..
o seara placuta! si numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

...Intampinarea Domnului!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

ALE eu cand l_am intarcat pe DENIS am incercat sa ii reduc din mese,eu spun sa incerci dimineata mai intai sa ii scoti masa si dupa aia cea de seara la care sigur va renunta mai greu.lapte tu trebuie sa ii dai nr2 din ala praf acuma marca tu iei de care vrei cumnatica afolosit PLASMON si ia mers tare bine la pitica cu el.incearca sa vb si cu ped sa vezi ce spune.

Mergi la inceput

da STEF eu stiu sigur ca nu m_ati "uitat "cu intentie si nu eram suparata faceam si eu asa ca asteptam laude

Mergi la inceput

monica, ally - merci. Bine atunci ca mi-am facut treburile de azi. Maine plimbare.

Oooff, ca maine se face o luna de la nastere ... si 2 sapt. de cand e ingeras G. Mi se pare totusi un vis urat, da' nu e. Mda ...

Mergi la inceput

gata revin diseara ca tre sa fac mancare ca vine sotul si macar niste cartofi acolo sa gaseasac si el saracu
ALLY nnu te sforta prea tare ca cumnatamea asa a nascut la 35 de sap facand curat...nu vreau sa te sperii...ma refer sa nu ridici mobili sau alte greutati
gataaaa ca as scrie intruna

Mergi la inceput

PETRO ...suntem si te

Mergi la inceput