Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 2
yoanag spune:
no gata nu ma mai joc
pai daca lipsesc citeva ceasuri deja ati trecut la alt capitol si trec si pagini!!!! bravo fete!!!!
unde-i Nafi??? sa ne faca vorbarete
Kemsy-ce bine ca reusesti sa te mai odihnesti
hai ca incetuc incepe sa doarme toata noaptea apoi boierie la tine
ma bucur ca v-am transmis putina veselie
Cami-ai grija de tine,banuiesc ca te referi la chestiile vechi,succes si incearca sa fii tare sa le poti rezolva cu timpul si sa reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus
asteptam pozele cu voi,ai primit datele albumului sau inca nu?
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika ... monica - hai ca nu-s chiar asa rea (daca tot ne laudam singure, aviz amatoarelor), am explicat de ce i-am scris mesajul ala fetei. Si oricum, asa mi-e felul, mai ironica, cu limba ascutita, cum ziceam. Da' nu fac rau, pe cuvant! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
la mine te referi??????cu paranteza aia? :)))
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
ali R masina de pop corn zici? cool!!
..buna ca idee pentru ziua sotului.. ma zapaceste cu popcornul lui.. amandoi si el si fii'mea..baga in ei ca spartii
isi ia pungute din alea preparate de le baga la micrunde..
era sa-mi dea si foc la casa.. a dat cuptorul la maxim si le'a uitat acolo.. o fumaraie ce'a facut.. si ce negru e cuptorul pe inauntru..zici ca nu l-am curatat de'un veac, da' asta e... important e ca mai functioneaza
nu te deranjeaza steriletul? am auzit ca are si asta partile lui negative.. ma gandesc si eu la ele ca cu AC nu ma incred , cred ca as uita mereu sa le iau dar dupa ce imi voi pune sculele in pod.... deocamdata suntem in "calduri"
cum mai sunteti?
nafi acum am recitit acum povestea intarcarii voastre ..intelesem din prima altceva
nustiu ce sa zic..un pic ciudat mi se pare..dar important e sa fiti voi sanatosi si bine!
kemsy felicitari pentru progrese lui Loris!
sa o tineti tot asa..parca ma vad pe mine cand si-a facut programul de noapte lung pan' dimineata.. tot asa nu-mi venea sa cred.. eu na' din obisnuinta tot ma trezeam si ma duceam la ea sa vad daca respira macar
nu-mi raspunsei la intrebari...cum mere cu tzatza o mai cere?..cu lapticul de vacutza..
acu vazui si eu poze cu voi frumosilor! imi sunteti tare dragi!
andreea cum a fost la onomastica? s-a distrat Ambra? Giorgio cum a reactionat?
spune-ne si noua .... multa sanatate !
ale bafta cu regimul!si multa sanatate!
nu te mai stresa ca face rau mai tare! ai grija de tine!si cavalerul!
dana cum mai sunteti?
nustiu sa-mi dau eu cu parerea daca e bine cum procedezi cu bb sa-i pregatesti, parerea mea e ca fiecare face cum simte de cuviinta..ceva ce nu prea inteleg la Alessio de unde inversunarea asta cu bb3.. ma gandesc eu ca o fi gelos sa nu o mai imparta pe mami lui si cu alt bb din timpul lui ..cine stie ce e in capusorul lor?? cred ca a fost si pe M. gelos nu?
multumim de complimente defapt nustiu daca v-am multumit tuturor va pup pe toate
petro nustiu sincer ce sa te sfatuiesc..in legatura cu S.
mi-o imaginez in schimb si imi dau lacrimile si mie...
Doamne ajuta sa treca mititica si ea peste nenorocirea asta...offf simte si ea tot asa cum ai spus si tu mai mult decat ne imaginam noi...
si mi-e mila sincer, scuze ca trebuie sa zic asa, dar e mult prea mica sa treaca prin astea.. ma intreb eu de ce? dar de tine ce sa mai zic...
sper din suflet sa va reveniti cu totii cat mai repede !!!
azi la scoala maestra imi spuneau de stefi .. ca s-a calmat, dupa ce am plecat, s-a luat cu joaca, dar nu cu copii...
o vede tare singuratitca.. pe "contul ei" cum s-ar spune..
nustiu de ce, insa..o fi de caracter..habar n-am ce poate fi..
ei au crezut ca e din cauza limbii,ii cauzeaza izolarea de asta.. acum si'au dat seama ca au facut mai rau certand-o in fiecare zi...
acum eu acasa cu ea ...suntem la un "prag" urat tare.. nustiu ce e..o fi varsta,o perioada aiurea.. nustiu cum sa o cataloghez...
incerc sa-i vin incontro mereu , dar e de o incapatanate extrema..si de o negativitate nu va zic.. nustiu cum sa mai procedez..
nu-i lipseste nimic, dragoste din partea noastra o are la maxim.
stam cu ea , ne jucam cu ea mereu, decate ori mergem la cumparaturi, niciodata nu vine cu mana goala , ii iau absolut orice vrea(mici exceptii in cazul in care sunt preturi exagerate) dar major parte are tot ce vrea.. ce poate fi nu inteleg si pace.. sper sa-si revina mai repede ca nu mi-o recunosc..
oare sa o fi marcat faptul ca a fost certata? doar pentru asta s-a simtit mititica abandonata printre straini si care o cearta? doar de la asta? ma simt vinovata sa nu fie asta...
trimit asta sa nu-l pierd...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
yoanag spune:
Georgy-te asteptam cu drag
lasa nervutii
daca iti vine cheful asteptam si cearceaful tau
Stefi-chiar ca ti-ai intins patul
cind apari cu lenzuolo
Danangie-ce putin mai ai pina nasti
baietii se simt mai bine? incep emotiile?
eu ti-am mai zis ca pun pariu ca va fii leit Alessio si Mattia ca tu-i faci ca gemenii
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
wow ati mai umplut o pagina..
eu is inca la capitolul trecut :pacum inca citesc...ce mai inceata tare
tin sa va multumesc tuturor de urari si complimenti!
face mult sa stii ca cineva se gandeste totusi la tine
laura sa nu te apuce emotiile..lasale in grija noastra
o sa fie totul bine vei vedea!
Ally, annare vad ca v-au raspuns fetele intre timp la intrebari.. nu ma mai repet si eu ..decat ca va tin pumnii sa fie bine totul!
petro rautacioasa, dar dreapta!adica cum spui tu "realista"
mie imi place asa cum esti!
ai avut mereu dreptate in ceea ce spui, de asta nu m-am suparat niciodata pe tine sa stii..si am pus in calcul si tot ce a zis mereu(chiar daca nu ti-am zis, orgoliu) si am incercat sa privesc lucrurile si din punctul tau de vedere.
deh fiecare le stie pe ale lui, si cum suporta o anumita situatie cu mai multe slabiciuni sau nu.. asta e...
cu slabiciuni sau nu timpul tot trece...mama lui
pup si rautacioasa de ioana
trimit si pe asta...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
LAlexandra spune:
ioi...pana nu uit!
Aici la spital unde am nascut eu...daca nasteai natural iti dadea drumul la 2 zile, iar la nastere cu cezariana la 3 zile...eu am nascut joia si duminica mi-au dat drumul. Aici se fac externari si sambata si duminica, nu ca in Romania.
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
Intrebare, intrebatoare...
Cat de curand va trebui sa renunt si eu la alaptat...va rog sa imi spuneti cu cine trebuie sa vorbesc ca sa vad cum sa renunt....adica cum se face? Alessa mai papa dimineata si seara...deci de 2 ori pe zi, baiul meu e cum renunt? Dintr.o data? Imi da medicament doar cu reteta...ce trebuie sa iau...si cate...si daca iau...se opreste, gata?
Si ma gandesc ca ce fel de lapte sa dau in loc, ar trebui sa sun pediatra sa vad, nu?
Hai ajutati-ma ca sunt pe dinafara...si zo, ca nici sa gandesc nu pot...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
Am vazut pizza lui Stefi...asa ca sa imi faca pofta
...merg sa vad restul pozelor
Va rog frumos, daca m-ati intrebat ceva si nu am raspuns...sa imi ziceti...
Am citit tot, dar nu imi mai amintesc nimic, si nu o sa am timp sa reiau...abia tin pasul acum cu voi
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
AllyLaur spune:
Abramburik !!!
M-am trezit si eu dupa o repriza de dormit de ”doar” 2 ore
Ieri am facut curatenie in casa si mi-am ”pastrat” pt astazi baia si mobila de la bucatarie si trebuie sa merg sa ma apuc de ele ca maine este sarbatoare.
Va !!
Ally , Eduard 31 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!!