Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
Elfica spune:
Simonique: Merci . Mai vad dupa botez... facem intai comanda pentru UK, ca ne trebuie diverse la botez si apoi mai discutam, ca si cu reducere, inseamna totusi destui banutzi. Dar ma gandesc ca e si util, ca trebuie sa fixezi copilul cumva, nu sa se miste, sa il pui intre perne, sa arunci cu mancarea prin jurul lui :) Dar, mai vedem, abia am pasit in a patra luna si ii dau numai san deocamdata, deci nu ma arde.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Heidy: Unde e floraria aceea, Nolina? Pe strada din spate, unde sunt tarabele pe trotuar, in linie sau pe bd. cu tramvaiul, unde sunt tarabe ca la piata, pe mai multe randuri si siruri? Ca sa imi dau seama unde o gasesc pe d-na. Nina... Inacat: Si eu o alaptez exclusiv la san pe Iulia, dar nu ma uit la ceas, ci ii dau chiar la cerere. Incerc sa fie la mai mult de o ora si jumatate, sa se digere, dar daca nu se poate, asta e. De cele mai multe ori se intampla asa: plange de foame, suge, suge si adoarme. Doarme ce doarme si apoi iar cauta sanul si iar mai papa ceva. Si iar adoarme si tot asa. Bine, la un moment dat se satura si doarme mai mult. Apoi, cand se trezeste, fie o cauta iar, daca a dormit mai mult si i s-a facut iar foame, fie o las singurica undeva sa se joace, sa gangureasca, chiar daca de multe ori regurgiteaza de la agitatia asta. Nu iti face griji cu luatul in greutate, ca au luni si luni. a mea pana acum a luat in fiecare luna in jur de 800 g (1 - 785, 2 - 845, 3 - 860). Pediatra e multumita, mi-a dat ok-ul numai pt san. Si cu laptele nu am stres deloc si pana acum nu am avut surprize nici macar o zi sau noapte, sa nu prea am... Ce e drept, beau constant, adica in fiecare zi, ceai de anason, chimen si fenicul, cate 1,5 l/zi, dar nu ca am nevoie, ci ca mi s-a spus ca asa e bine. Si cum rau nu poate face, de ce nu, mai ales ca mie imi place sa beau ceai. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
Elfica .. floraria e pe strada din spate unde sunt tarabele in sir, cum treci de tarabe, mergand spre intersectia cu tramvaiul e prima florarie dupa tarabe pe stanga.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
citat din mesajul lui simonique Am si eu o curiozitate ca eu nu am congelat lapte pana acum, voi cum decongelati laptele? Elfica cred ca pana la urma ma bati cu toate nebuniile astea de site-uri...uite asta e scaunul...peste tot e in jur de 10 mil...eu am crezut ca voi primi pufuleti in loc de scaun pana nu am deschis cutia http://www. soffiplanet.ro/masa-bebelusului/masute-si-scaune/chicco-scaun-de-masa-polly-magic.html. Cum ziceam, mie mi-a placut ca are in plus si varianta pt pana in 6 luni fata de celelalte scaune. Al meu e pe albastru cu pestisori si bara cu jucarii e cu o balena si pestisori |
eu il scot din congelator cu cateva ore inainte de folosire sau, dc ma grabesc, pun recipientul intr-un vas cu apa calda. Pana acum nu am avut surprize cu laptele congelat. Dupa decongelare are aceeasi consistenta si miros ca laptele prospat muls. Despre gust nu stiu pt ca nu l-am gustat. Oricum, bb il bea cu aceeasi placere indif ca e proaspat, congelat, din bibe sau de la tzitzi.
Te felicit pt achizitie. Si eu am tot chicco polly luat acum 5 ani pt Clara si este extraordinar. Copilul sta foarte comod in el, spatarul se lasa pe spate, este reglabil pe inaltime, se curata fff usor si se pastreaza foarte bine. Clara l-a folosit aproape zilnic pan la 4 ani jumate si arata ca nou. A si dormit in el de cateva ori. Vad ca pe site-ul asta scrie pana la 3 ani, dar in instructiunile celui pe care il am eu si care e aproape identic cu cel din poza scrie pana la 5 ani
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
ukume24 spune:
salut gagici,
Fetelor vreu sa imi spun si eu parerea in privinta doctorilor. Asa cum a mentionat Sugubina, trebuie sa gasim un doctor bun, in care sa ai incredere si pe care sa il asculti. Nu mi se pare ok sa asculti o mie de pareri pentru ca te duc in eroare. Eu am fost la ceva cursuri de gravide si acolo am cunoscut doctorita noastra pediatra pt ca ea tinea cursurile. AM MARE INCREDERE IN EA SI II URMEZ SFATURILE CARE PANA ACUM S-AU DOVEDIT A FI EXCELENTE. dE EXEMPLU BEBE AL MEU NU A LUAT NIK IN GREUTATE TIMP DE 2 SAPTAMANI. tOATA LUMEA IMI SPUNEA SA II DAU lp CACI SIGUR NU AM LAPTE DESTL. dOCTORITA M-A SFATUIT SA IL PUN LA SAN MAI DES CA SA STIMULEZ LACTATIA SI ACUM AM LAPTE DE N-AM CE FACE CU EL. lUCA A luat 700 gr in 2 sapamani si sunt multumita.
Fetelor la voi cum fac bebeii caca? se aude asa tare ca si cum ar avea diaree? Luca a facut de 2 ori in dupa amiaza asta si e cam moale, mai bine spus apos. Nu are firicele de sange sau ceva dar nush daca e ok. Plss raspundeti-mi si mie...
ratusca83 spune:
..am lipsit motivat!!!..treaba multa prin casa...
fetelor cu bb bolnaviori...sanatate multa!!!!!
beatrice..sa treaca toata problemele...si eu am fosrte multe intrebari fara raspunsuri in ceea ce o priveste pe Ana...merg decat la un singur medic pt ca altfel m-as zapacii de tot..insa toata ziua o zapacesc pe pediatra noastra la cap cu fel de fel de intrebari care mai de care main aiurite...i-am si spus ca daca vreodata i se pare ca scriu bazaconii(vb pe mess sau mail) sa nu-mi raspuna...si chiar asa face...
am pus cateva poze pe picasa cu Ana la botez...le asteptam pe cele facute de fotograf...
in rest ce sa zic...Ana este o cuminte, sper sa o tina tot asa, imi doarme toata noaptea ceea ce pt mine este cea mai mare minune tinand cont ca la inceput nu-mi dormea deloc noaptea....si-a redus nr meselor la 5/zi..papa intre 140-150 ml la o masa...in rest este ok..cu putini mucisori si cam atat...
vroiam sa va intreb cum dorm bb ai vostri ziua?? a mea are reprize de somn cuprinse intre 1-2 ore apoi sta 2 ore treaza si iar adoarme si tot asa.... aaa rade la toata lumea..vai cu gura pana la urechi
symo, parca tu ai cumparat leganut Dienutei?! imi dai si mie te rog site-ul de unde l-ai cumparat..vreau sa-i iau si eu Anei...a fost ok cand l-ai primit?? ms..pupici multi...
fetelor va pup pe toate si revin..acum Ana doarme si eu intru sa fac curat la baie...
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui ukume24 salut gagici, Fetelor vreu sa imi spun si eu parerea in privinta doctorilor. Asa cum a mentionat Sugubina, trebuie sa gasim un doctor bun, in care sa ai incredere si pe care sa il asculti. Nu mi se pare ok sa asculti o mie de pareri pentru ca te duc in eroare. Eu am fost la ceva cursuri de gravide si acolo am cunoscut doctorita noastra pediatra pt ca ea tinea cursurile. AM MARE INCREDERE IN EA SI II URMEZ SFATURILE CARE PANA ACUM S-AU DOVEDIT A FI EXCELENTE. dE EXEMPLU BEBE AL MEU NU A LUAT NIK IN GREUTATE TIMP DE 2 SAPTAMANI. tOATA LUMEA IMI SPUNEA SA II DAU lp CACI SIGUR NU AM LAPTE DESTL. dOCTORITA M-A SFATUIT SA IL PUN LA SAN MAI DES CA SA STIMULEZ LACTATIA SI ACUM AM LAPTE DE N-AM CE FACE CU EL. lUCA A luat 700 gr in 2 sapamani si sunt multumita. Fetelor la voi cum fac bebeii caca? se aude asa tare ca si cum ar avea diaree? Luca a facut de 2 ori in dupa amiaza asta si e cam moale, mai bine spus apos. Nu are firicele de sange sau ceva dar nush daca e ok. Plss raspundeti-mi si mie... si Ana face uneori caca asa..tot la fel maole, dar nu apos....ramne cev in pampers dupa ce face?? sau tot intra in pampers ca pipi...??? 39+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! AMR 2 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul |
simonique spune:
Ukume si la bb meu se aude la fel f tare cand face caca si e mai moale dar stiu ca la bb alaptati exclusiv e normal sa fie asa...dak nu e verde si nu miroase urat e ok...
anya2010 spune:
citat din mesajul lui inacat si sigur, nu trebuie sa uitam ca, fiecare bebe are ritmul propriu de dezvoltare. alea sunt niste cifre orientative. Mamici, de cate randuri de haine ii schimbati pe zi pe pici? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
De cand il dor gingiile si sta cu manuta in gura il schimb de vreo 4 ori pe zi cel putin, cand vad ca e bluzita uda il schimb
simonique spune:
anymona si noi am avut la cel mare Chicco poly simplu si am fost f multumiti, de aia si acum am optat pt aproape acelasi tip doar ca asta mai are facilitatea asta pt bb pana in 6 luni. La cel mare l-am folosit f mult si noi pana de 5 ani aproape numai ca spre sfarsit incepuse sa se rupa la saltelutza aia de la sezut si la o bucata de plastic de la incheietura...nah si 20 kg e ceva ...pe majoritatea scaunelelor de masa scrie pana la max 15 kg