Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Joy, cu laptele congelat, am citit ca e posibil doar un lot sa pateasca asa (sa fi fost altfel, mai gras, stiu eu), si restul sa fie ok. Ai testat mai multe pungute? Eu am patit cu un paharut Avene, la decongelat a aratat budincos si dubios, dar cred si ma banuiesc ca nu l-am inchis ca lumea inainte de congelare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui DANA26

bine ai venit abramburica
am si eu o problema cu bubulina,de vreo 2 zile am observat cand ii schimb pempi ca face caca spumade la ce oare?...ii normal? ii dau bonisan pt colici ,o alaptez la san sa cateodata ii mai dau ceai de chimen,azi are 6 sapatamani

de Antoniu -David 03/04/2003 37+ Natalia-Ioana

Eu iti recomand sa mergi la Sanepid cu o proba de scaun( costa 22 lei pt bacteriologic si inca 6 lei si parazitologic)pt ca si al meu pici a avut la fel si dupa vreo 2 zile au aparut si mici firicele de singe in scaun.Am mers de urgenta la spital cu el unde am fost internati si ne-au facut analiza de scaun ca sa aflam ca a avut Proteus( colectat la nastere din spital).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

heidy, Siuta am inteles. Al meu manz de vre-o saptamana mananca mai rar, adica la 3-4 ore. Pana atunci a mancat la 1,5-2 ore maxim. E adevarat ca si-a marit si perioada activa dintre momentele de somn. Manca de obicei imediat ce se trezea, acum mananca dupa ce stam de vorba, schimbam scutec, plangem un pic... si asa ajunge sa manance la intervale mai mari.
Culmea, noaptea si-a pastrat programul vechi .
Nu doarme mai mult, dar macar nici nu sta treaz, mananca si se culca.

Lidia_P, testicolele manzului meu (nu bursele testiculare) sunt usor asimetrice, (adica unul e usor mai mare decat celalalt), dar aproape insesizabil. Pediatrele care l-au vazut si palpat, si la nastere si acasa, mi-au spus ca sta bine la capitolul asta, asa ca am considerat ca e normal.
Ai fost cumva la Medlife Unirii cu bb?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

nu, eu am abonament la Medicover

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Simonique: Da-ne si noua site-ul pentru scaun. Stiu ca ai povestit tu despre el, dar vreau sa il si vad.

Of, fetelor, cu odiseea noastra, devin si eu shopaholica :) Ma tentati cu de toate :) Eu, ca sa nu cumpar, nu ma duc la cumparaturi, ca daca vad, vreau! Dar cu voi, vad fara sa vreau, ca nu rezist sa nu deschid sugestiile voastre si... risipesc finantele familiei :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Inacat: Nici a mea nu plange mereu, uneori doar scanceste, dar nu stiu daca de foame si atunci ii pun degetul pe la gura si vad daca intoarce capul intr-o parte, inseamna ca o cauta si atunci o conectez :)

Danaint: Si a mea simuleaza suptul in somn, cred ca asa fac toti bebeii.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Simonique:ce scaun de masa ai luat si de unde?si noi cautam ceva bun?se poate sa ne spui si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Am si eu o curiozitate ca eu nu am congelat lapte pana acum, voi cum decongelati laptele?

Elfica cred ca pana la urma ma bati cu toate nebuniile astea de site-uri...uite asta e scaunul...peste tot e in jur de 10 mil...eu am crezut ca voi primi pufuleti in loc de scaun pana nu am deschis cutia http://www. soffiplanet.ro/masa-bebelusului/masute-si-scaune/chicco-scaun-de-masa-polly-magic.html. Cum ziceam, mie mi-a placut ca are in plus si varianta pt pana in 6 luni fata de celelalte scaune. Al meu e pe albastru cu pestisori si bara cu jucarii e cu o balena si pestisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana-ioana

Citat:
citat din mesajul lui DANA26

bine ai venit abramburica
am si eu o problema cu bubulina,de vreo 2 zile am observat cand ii schimb pempi ca face caca spumade la ce oare?...ii normal? ii dau bonisan pt colici ,o alaptez la san sa cateodata ii mai dau ceai de chimen,azi are 6 sapatamani

de Antoniu -David 03/04/2003 37+ Natalia-Ioana

Eu iti recomand sa mergi la Sanepid cu o proba de scaun( costa 22 lei pt bacteriologic si inca 6 lei si parazitologic)pt ca si al meu pici a avut la fel si dupa vreo 2 zile au aparut si mici firicele de singe in scaun.Am mers de urgenta la spital cu el unde am fost internati si ne-au facut analiza de scaun ca sa aflam ca a avut Proteus( colectat la nastere din spital).

Acu' m-am speriatsper sa nu fie mai ales ca in saptamana 26-27 am avut infectie urinara cu proteu:((....mai stau maine sa vad cum e caca.Ce tratament ti-a dat...acum ii bine bebe?

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

...am bagat o pauza in link-ul cu scaunul de masa, dupa www. ca mi-a fost sa nu fie vreo problema ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

[/quote]Acu' m-am speriatsper sa nu fie mai ales ca in saptamana 26-27 am avut infectie urinara cu proteu:((....mai stau maine sa vad cum e caca.Ce tratament ti-a dat...acum ii bine bebe?

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010
[/quote]
Acum e bine ca am avut acest episod urit la 1 luna, ca si tratament a luat ampicilina din 8 in 8 ore prin branula.A fost groaznic, desi el minca in continuare la fel de bine, dormea,era activ, fara febra nu a avut nici un semn de boala.Poate nu e nimic la voi,dar noi asta am patit.

Mergi la inceput