Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Lidia_P spune:
am lipsit si eu 3 zile si ati scris 2 capitole...vad ca sunteti tare active, parca suntem la inceputul odiseei cand scriam si cate 2 capitole pe zi
noi suntem bine, pe 10 ne ducem la pediatra si avem o lista intreaga de intrebari
pe mamele de baieti vroiam sa le intreb daca la baieti vostri un testicol este mai mare si unul mai mic (nu ma refer la "piele" ci la "nucusoare") al meu are unul mai mare si unul mai mic si nu stiu daca este normal
si inta o intrebare la bb vostri vaccinul acela din umar inca mai este iritat?
va pe toate
Elfica spune:
LidiaP: Citeste in pagina anterioara un articol postat de mine (e un link), ca poate iti va fi de folos. Iar legat de vaccin, da, si la a mea inca e inflamat, dar doctorita mi-a spus sa nu imi fac griji, nu dau cu nimic, trece de la sine.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Mamici care alaptati exclusiv si la cerere, la ce interval de timp sunt mesele picilor vostrii? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
Pai Toma, de exemplu, ziua mananca la 3-4 ore ( foarte rar la 2 ore, daca nu a mancat suficient la masa precedenta) , ultima masa o are seara la 23 si se mai trezeste pentru urmatoarea masa la 5-6 dimineata.
http://www.mariaeva.ro/
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica LidiaP: Citeste in pagina anterioara un articol postat de mine (e un link), ca poate iti va fi de folos. Iar legat de vaccin, da, si la a mea inca e inflamat, dar doctorita mi-a spus sa nu imi fac griji, nu dau cu nimic, trece de la sine. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
multumesc mult, foarte interesant articolul
inacat spune:
heidy, Siuta am inteles. Al meu manz de vre-o saptamana mananca mai rar, adica la 3-4 ore. Pana atunci a mancat la 1,5-2 ore maxim. E adevarat ca si-a marit si perioada activa dintre momentele de somn. Manca de obicei imediat ce se trezea, acum mananca dupa ce stam de vorba, schimbam scutec, plangem un pic... si asa ajunge sa manance la intervale mai mari.
Culmea, noaptea si-a pastrat programul vechi .
Nu doarme mai mult, dar macar nici nu sta treaz, mananca si se culca.
Lidia_P, testicolele manzului meu (nu bursele testiculare) sunt usor asimetrice, (adica unul e usor mai mare decat celalalt), dar aproape insesizabil. Pediatrele care l-au vazut si palpat, si la nastere si acasa, mi-au spus ca sta bine la capitolul asta, asa ca am considerat ca e normal.
Ai fost cumva la Medlife Unirii cu bb?
Elfica spune:
Fetelor care aveti fete si urmeaza sa aveti botezul, va tenteaza sa luam impreuna http://www.ukpartyshop.co.uk/Baby-Balloons/ ? Si apoi le impartim, doar sa spuneti fiecare cam cate ati dori, sa nu ma trezesc ca nu sunt suficiente sau ca sunt mult prea multe, ca sunt 100 buc/pachet, iar eu am party micutz, vreau doar sa dau o nota festiva si atat... Daca sunt doritoare, rog PM cat mai rapid! Multumesc mult.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
inacat spune:
Elfica, si eu alaptez la cerere.
Uneori insa nu plage cand ar vrea sa manance asa ca il testez... cand se trezeste, dupa ce il schimb, dupa ce a stat mai mult treaz.
Cand vrea dl sa manance atunci mananca.
Am incercat sa-l pun mai des la san, ca metoda de crestere a lactatiei, dar nu merge.
Daca nu vrea sa pape se agita, scuipa sanul si daca insist se pune pe plans. Asa ca nu il fortez.
simonique spune:
Buna fetele!
Sugubina multumim ca te-ai gandit la noi. Pt muci ii fac si eu dim si seara cu aspiratorul dupa ce ii pun ser fiziologic sau apa de mare dar inca are...azi noapte a fost putin mai bine ca l-am culcat mai inclinat ca sa nu mai stea perfect orizontal si nu se mai ineca asa tare.
simonique spune:
hai ca am trimis din greseala si nu am terminat ce voiam sa scriu
anymona la multi ani, sa iti traiasca fetita!
eu sunt f incantata de scaunul de masa pe care l-am achizitionat, aseara l-am pus in functiune, bb sta f bine in el si bara de jucarii de la el e f haioasa. Am fost f surprinsa ca mai exista in tara asta si firme serioase...dupa ce ca l-am luat la un pret f bun (cu 3 mil mai ieftin decat peste tot), transportul gratuit (a venit a 2 a zi), mi-au mai trimis cadou si un pachet de servetele Bubchen si m-a si sunat sa ma intrebe dak sunt multumita de ce am comandat. E o chestie...