Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
martutza
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
abramburica2 spune:
inacat:bun tabelul ala cu cat creste bebele pe luni chiar nu stiam cat e de la 3 luni in colo si mai departe!multumesc!
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DANA26 multumesc de raspuns joy,deci ar trebui sa renunt la bonisan si sa-i dau sab simplex?La san nu plange,ia in greutate normal,colici are aproximativ la aceleasi ore dupa masa,noaptea imi doarme destul de bine ,de ex aseara a adormit pe la 12 pana la 6 cand s-a trezit pt tzitzi si apoi iar somn pana la 10 de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010 |
Nu zic sa renunti la bonisan, daca va merge bine cu el atunci nu are rost sa-l schimbi. Daca insa vezi tu ca sufera, are dureri, plange poti incerca si altceva.
Elfica spune:
Ceva interesant pt mamele de baieti si pt viitoarele mame de baieti:
http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/criptorhidia:_pozitionarea_incorecta_a_testiculelor_la_bebelusi?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Vasari spune:
Sara a avut lipsa de calciu la nastere si neonatoloaga, pediatra mea, dar si dr ortoped au spus sa nu-i dau, ci sa iau eu 10 zile, dar sa nu uit vigantolul.
Fug, tb sa o culc pe Maria.
Martutza !
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
inacat spune:
Mamici care alaptati exclusiv si la cerere, la ce interval de timp sunt mesele picilor vostrii?
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Siuta Andreeac, multa sanatate Ilincutei. Betarice, parerea mea este ca ar trebui sa te fixezi la un pediatru si sa mergi pe mana lui. Ca tine am facut si eu la Anastasia, aveam 3 medici si 3 pareri si o luasem razna. Pana la urma, am mers doar la unul, am ascultat sfaturile lui si mi-am revenit si si-a revenit si copila, ca o zapacisem. Te rog frumos poti sa-mi dai si mie adresa si numarul de tel de la Stanciu? Nu stiu daca ce am eu mai e de actualitate..multumesc. Bebelu, ai PM. Leeloo, ce frumos o fi la munte !!!bravos. Mi-e si mie un dor de mers la munte de nu va pot povesti...de abia astept sa-si termine husbandul proiectele, sa mergem si noi. Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma http://www.mariaeva.ro/ |
Sa vad cum evolueaza bebe cu problemele pt care m-am dus la pediatrii (probleme mult spus ca majoritatea bebeilor au colici, constipatie sau vomita sau au mucisori si tusesc)si atunci stabilesc daca ramane Stanciu sau nu. Ideea era ca nu eram multumita, pt ca ceea ce prescrisesera era apa de ploaie, mai mult, nu prea concep sa dai atatea pastile si picaturi unui bebe de o luna-2-3-4, fie ele chiar si vitamine. Asta va spune o perosoana care s-a intoxicat prea mult cu pastile. Uneori facea glume sotul:Vai, cum ti-a scapat tie farmacia asta?cum, nu stii tu de ea?Imposibil...Ai pm cu datele cerute
heidy spune:
citat din mesajul lui inacat Mamici care alaptati exclusiv si la cerere, la ce interval de timp sunt mesele picilor vostrii? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
inacat, bble meu mananca cam la 3 ore, noaptea are o pauza mai mare un pic, de 4-5h de la 10 la 2-3. In general, cand plange si nu este imediat dupa masa.. pac il mufez si daca ii e foame mananca, daca nu .. se impinge, se fooieste... El nu prea se alina la san cand il doare burtica, in schimb suzeta Suzi e cea mai buna prietena in momentele acelea.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Elfica spune:
Heidy: Unde e floraria aceea, Nolina? Pe strada din spate, unde sunt tarabele pe trotuar, in linie sau pe bd. cu tramvaiul, unde sunt tarabe ca la piata, pe mai multe randuri si siruri? Ca sa imi dau seama unde o gasesc pe d-na. Nina...
Inacat: Si eu o alaptez exclusiv la san pe Iulia, dar nu ma uit la ceas, ci ii dau chiar la cerere. Incerc sa fie la mai mult de o ora si jumatate, sa se digere, dar daca nu se poate, asta e. De cele mai multe ori se intampla asa: plange de foame, suge, suge si adoarme. Doarme ce doarme si apoi iar cauta sanul si iar mai papa ceva. Si iar adoarme si tot asa. Bine, la un moment dat se satura si doarme mai mult. Apoi, cand se trezeste, fie o cauta iar, daca a dormit mai mult si i s-a facut iar foame, fie o las singurica undeva sa se joace, sa gangureasca, chiar daca de multe ori regurgiteaza de la agitatia asta. Nu iti face griji cu luatul in greutate, ca au luni si luni. a mea pana acum a luat in fiecare luna in jur de 800 g (1 - 785, 2 - 845, 3 - 860). Pediatra e multumita, mi-a dat ok-ul numai pt san. Si cu laptele nu am stres deloc si pana acum nu am avut surprize nici macar o zi sau noapte, sa nu prea am... Ce e drept, beau constant, adica in fiecare zi, ceai de anason, chimen si fenicul, cate 1,5 l/zi, dar nu ca am nevoie, ci ca mi s-a spus ca asa e bine. Si cum rau nu poate face, de ce nu, mai ales ca mie imi place sa beau ceai.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010