Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, 1 luna?

pai daca nu reusesc in 2 sapt, aman treaba pentru cand mai creste buburuza. Am tot citit ca nu e bine sa fie schimbari majore in preajma venirii lui bb mic.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

da madutza, si eu am citit asta si sunt in aceeasi situatie, tot aman si operatiunea olita si suzi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Cu ajutorul lui bb_yasmi, am reusit si eu (sau voi reusi in curand) sa adaug doua poze noi la albumul meu.

Va rog sa ignorati egari, plapuma, papuci, freza in 7 vanturi, ma rog, cam tot in afara de burta :)

Multumesc frumos!

34 +

Mai avem 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada o luna e un timp bun.

miki nu ma cert cu nimeni....pur si simplu nu vad nimic rau in a discuta despre mancare, pofte, greutate, etc.. ...sunt si alte subiecte care sunt discutate si pe mine nu ma intereseaza dar nu spun niciodata nimic....si nu sunt singura de aici care a fost interesat toata sarcina de greutate...e una din "neplacerle" sarcinii...

dar problema cred ca e, ca, postez eu prea mult....
si sincer imi pare tare rau ca deranjez asa tare cu "problemele" mele..... daca altel;e nu am ce sa fac???!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 18 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Miki, tu ai inteles bine
Lavi, nu orice reactie/comentariu inseamna ca deranjezi. Imi plac postarile tale, dar e bine sa-ti mai atraga cineva atentia asupra unor exagerari: acum la final de sarcina de exemplu cred ca nu e corect medical sa recomandam unor gravide batoane proteice, pline de aiureli; mai bine un gratar, o salata, niste legume, nu? Cred ca esti de acord. Si oricum, imi mentin parerea, silueta nu e singura componenta placuta a unei personalitati de femeie, nu?

Lalely, cica trebuie sa numeri in cat timp se misca de 10 ori, dar sa o faci la ore la care stii ca se misca (el oricum nu se misca la orice ora). Si ar trebui ca in fiecare zi acest interval sa fie similar (sa-i ia 30 min sau 1 ora sau 2 ore sa faca cele 10 miscari). Dar mi s-a zis si ca asta e cam stresant, si te poti paranoiza daca chiar stai sa numeri, asa ca mai bine doar sa verifici ca misca zilnic. Evident ca va avea zile mai pline si mai active, si zile mai lenese, ca si noi oamenii mari!

Stefana te admir ca mai stai inca 2-3 saptamani, desi esti cu o saptamana inaintea mea... Eu capitulez pe 11 februarie. Poate ai o munca de birou? Eu cu activitatea asta de medic, de la 7.30 dimineata pana pe la 3.30-4 dupa-masa, si nestand o clipa locului...

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, 1 luna?

pai daca nu reusesc in 2 sapt, aman treaba pentru cand mai creste buburuza. Am tot citit ca nu e bine sa fie schimbari majore in preajma venirii lui bb mic.

Povestea nasterii

Poze

da madutza, si eu am citit asta si sunt in aceeasi situatie, tot aman si operatiunea olita si suzi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Anaxena, te lasi asteptata nu gluma!!!

Cred ca ai fost si ai cautat o zi intreaga un combinezon mai pe placul tau...si asta a durat foarte multaaaaa???

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ei cred ca Anaxena e cam obosita sa mai intre in seara asta. Eu una nu cred ca as mai putrea, mai ales ca e trezita de la 5 dimineata.

Oare alina.n cum se mai simte? yasmi, ai mai vb cu ea? Cand o putea sa mearga la bebe?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Madutza - nu-mi vine-a crede ca esti AMR 2 saptamani! Doamne, cata lume va naste in februarie! Pentru noi astea fluturase primavaratice e asa un noroc - vom putea invata atatea de la voi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc, eu consum batoane proteice si sincer nu mi se par porcarii....sunt mai sanatoase decat alte minuni de dulciuri din comert. alimentatia din timpul zilei (legume, gratar, etc) nu au nici o legatura cu un baton mancat seara sau in loc de ceva dulce.

anaxena, probabil nu a ajuns acasa inca. sunt sigura ca o sa intre cand poate.

ina e superba burtica!!!! SUPERBA!!!! ar tu arati minunat!!

mada, maine o sun pe alina. o las sa isi mai revina. am vb cu sotul ei....a spus ca alina e bine si ca bb e frumos :)

voi incepe sa intru mai rar.....va tin la curent cu vesti de la alina sau oricine imi trimite mesaj.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 18 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ina, ai o burta f mare si f frumoasa. Sigur e doar un bebe acolo?

pisuc, da mai am 2 sapt. Si sunt urmatoarea pe lista de nasteri programate

yasmi, eu te rog sa intri la fel de des

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput