Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

SSAB vreau sa iti raspund
nu no spa te ajuta la contractii
ci GINYPRALUL
mie mi-a dat de luat 2 pe zi
doar ca tre sa stai f bine cu inima
sau sa fii f bine mancata inainte ca ai foarte multe palpitatii
de la el
si ai incredere ca totul va fi bine
mie mi-a crescut iar colul de la 2.8 la 4 cm
deci sunt f bine
asa ca linisteste-te
si tot contractii dureroase aveam
si mai am
eu iau ginipral doar daca mai apar
si doar cate jumate de pastila

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

multumesc cami pt sfat.
dr a zis ca asteapta sa vada rezultatele la analize
si apoi vede ce e mai bun.
Vrea sa imi dea si genypral, zicea ceva si de clexan,
dar mai intai sa vada rezultatul la analize.
m-a trimis la Clinica de hematologie Fundeni sa fac
niste analize si acu astept....
Deocamdata iau no spa, elevit, magne B6, omega 3, tardiferol Fol
si niste supozitoare tot pt contractii

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

daca tot se vb de kg ma bag si eu in seama astazi m am cantarit si se pare ca am mai pus unul, pana acum am 7 luate, 62 in total. sunt fericita ca ma gandesc k daca bebe are deja 1700, plus lichid plus placenta probabil totul e in jur de 2.5, ceea ce inseamna ca situatia mea nu e chiar asa neagra cum mi se pare uneori cand ma uit in oglinda...imi e teama de ce o sa se intample acum pe final..ca din ce am inteles in ultimele 2 luni luam cel mai mult nu?

ceea ce imi da sperante e ca vad ca in ciuda faptului ca mananc pana pleznesc si la orice ora din zi sau din noapte (aseara la 2 dim mancam carnati:)) nu ma ingras foarte repede...dar oare e o greseala sa ma bazez pe treaba asta si ar trebui sa incep sa fiu mai atenta? astept o parere de la cunoscatoare

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

felicitari ALINA pt bebe mic,multa sanatate pentru voi amandoi si bebe Alex sa fi cuminte si papacios
asa s de supi pe forumul asta,de 3 ori am incercat sa postez,inca de la amiaz si nu am reusit,ca ma scotea de tot afara,foarte ciudat acum sper sa mearga daca nu intru maine

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

daca tot se vb de kg ma bag si eu in seama astazi m am cantarit si se pare ca am mai pus unul, pana acum am 7 luate, 62 in total. sunt fericita ca ma gandesc k daca bebe are deja 1700, plus lichid plus placenta probabil totul e in jur de 2.5, ceea ce inseamna ca situatia mea nu e chiar asa neagra cum mi se pare uneori cand ma uit in oglinda...imi e teama de ce o sa se intample acum pe final..ca din ce am inteles in ultimele 2 luni luam cel mai mult nu?

ceea ce imi da sperante e ca vad ca in ciuda faptului ca mananc pana pleznesc si la orice ora din zi sau din noapte (aseara la 2 dim mancam carnati:)) nu ma ingras foarte repede...dar oare e o greseala sa ma bazez pe treaba asta si ar trebui sa incep sa fiu mai atenta? astept o parere de la cunoscatoare

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

eu zic sa ai grija, mai ales pe alaptare...ca se mai schimba metabolismul...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Simona, Roxy, abia astept sa ma mut de la dr asta de familie. Numai sa nasc. Scrish, vad ca nici la tine situatia nu e stralucita cu medicul de fam... Si totusi castiga niste bani de pe urma noastra.

Am uitat sa va spun ca a mea mi-a zis azi si ca mi s-a lasat burta . Pe un ton de parca era sigura ca maine nasc... Oricum a reusit sa ma destabilizeze. Si abia eram si eu ok, optimista ...

Stefana, asteptam vesti bune maine de la eco!
Cum le asteptam si pe ale anaxenei!

Ssabrya, iti doresc sa fie totul ok. Acu' incep si eu ca dr mea de familie: poate ar fi mai bine sa te internezi cu ceva timp inainte. Poate in spital cu monitorizarea colului, dar mai ales a hematoamelor, ar fi mai bine. Zic si eu... insa cu siguranta dr ta va stii ce sa te sfatuiasca.

Stiti pe cine n-am mai vazut de ceva timp, in afara de strumphy? Pe catank. Si ea era mai activa si parca n-a mai scris de ceva zile...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara. Nu am apucat inca sa citesc tot decat capitolul trecut.
FELICITARI ALINA.N BINE AI VENIT BEBE ALEX SA FI SANATOS SI CUMINTE
Simo
Deea, asa este, inca nu e nimic clar cu sexul, dar ce e drept nici eu nu ma stresez prea mult sa aflu, ca as putea sa ma duc la un 4D sau 3D si acolo s-ar vedea mai clar. Dar ce o fi, sa fie sanatos. La soacra mea care imi face o gramada de chestii din astea manuale gen paturica sau lenjerie i-am spus sa le faca toate alb, crem sau galben .
Aici la Cluj unde am nascut eu nu a trebuit sa duc la spital decat buletinul la internare, dar apoi ca sa imi elibereze externarea a trebuit sa duc si adeverinta de la serviciu. Asa ca pe mine m-au lasat sa ma duc acasa dar a trebuit sa mearga sotul sa duca adeverinta si numai dupa aia i-au dat biletul de externare. Dar nu cred ca e obligatoriu nicaieri la stat sa le ai la internre, pentru ca daca se intampla sa nasti inainte de termen, nu ai cum sa sti sa le ai pregatite.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada o luna e un timp bun.

miki nu ma cert cu nimeni....pur si simplu nu vad nimic rau in a discuta despre mancare, pofte, greutate, etc.. ...sunt si alte subiecte care sunt discutate si pe mine nu ma intereseaza dar nu spun niciodata nimic....si nu sunt singura de aici care a fost interesat toata sarcina de greutate...e una din "neplacerle" sarcinii...

dar problema cred ca e, ca, postez eu prea mult....
si sincer imi pare tare rau ca deranjez asa tare cu "problemele" mele..... daca altel;e nu am ce sa fac???!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 18 zile !!!!

nu e vorba de cearta..eu sper ca niciodata n-o sa ajungem acolo si sincer nici nu cred ca deranjezi sau ca postezi tu mai mult..eu am zis doar ca s=a inteles gresit ce a spus pisuc..
asta cu problemele a fost tare eu iti doresc ca astea sa ramana si de acum in colo singurele tale "probleme", sa n-ai parte de altele

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

trebuie sa ma plang si aici
am o durere ingrozitoare de mana,caci azi am fost la medica mea de familie si mi a dat un vaccin antitetanos,care va fi si pentru bebe in urmatorii 2 ani,voi stiati de asa ceva?oricum eu mi am intrebat ginecologul inainte si el mi a recomandat sa l fac,dar acum ma tin durerile la mana de mai bine de 3 ore si nu stiu daca e normal
stefy pe mine poti sa ma contactezi fara probleme
bb yasmi nu te supara degeaba,fiecare vb despre ce vrem si ce ne cade bine,pe mine nu ma deranjaza cu nimic ca vb de greutate,sincer,pe mine nu ma intereseaza prea tare subiectul pentru ca niciodata nu am avut probleme si dupa ce o sa nasc cu certitudine iti spun ca o sa trec cat de repede se poate la exercitii si sport,pt ca eu asa ma mentin,niciodata nu m am abtinut de la mancare,dar asta pt ca mi place sa fac sport si o fac de multa vreme...asa ca te rog nu te supaa,oricum arati grozav pentru o femeie gravida si e mai bine ca tu o sa astepti numai sa ti se traga burta la final..cine nu si ar dori asta?

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SSAB si eu vroiam sa ajung la doct USCATESCU
la fundeni la analize
da nu am mai ajuns din motive de contractii si de distanta

VISS stiu si de no spa si de ginipral de la prima sarcina
eu ma refeream doar la situatiile mai grele
caci ssab zicea ca are contractii la 10 minute
ceea ce e destul de mult
cum a fost azi cu ordinea? te-ai mai descurcat cu lucrusoarele sa le pui la locul lor?

ralukab de unde stii ca daca nu e inca valabil CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA PE 2011 .... SE PRELUNGESTE AUTOMAT CEL DIN 2010 ???? SCRIE PE UNDEVA ACEST LUCRU???? PENTRU CA MIE SECRETARA MI-A TAIAT-O RELATIV SCURT SI SEC CA NU MAI E VALABIL NICI UN CONTRACT COLECTIV DE MUNCA .... desi la primul copil am primit acest salariu mediu .... ca era in vigoare cel de 2010

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fug la nani caci maine ma trezesc la 6 dimineata
sa merg sa fac minunata analiza de glicemie provocata
offffffffffffffff
sper sa nu mi se faca rau de la glucoza aia gretoasa
pup toate feteleeeeeeeeeeee

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput