Super oferte!
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Ma gandesc ca ar fi util sa dati si numele saloanelor unde nu ati fost multumite de servicii, pana la urma si 1 leu daca dau vreau sa am calitatea pe care ar fi avut-o pretul intreg. Cand cumperi de la reduceri/soldari, cumperi tot produse noi si bune, de aceeasi calitate, nu jumatati de produse sau sterse pe jos cu ele.
Nu vreau sa pierd timpul degeaba consolandu-ma ca a fost ieftin.
Ieri de ex. am fost la Salon Glamour, pe Dorobanti (tratament facial), si am fost tratata foarte frumos, foarte amabili de la telefon, la intrare, am baut o cafea excelenta si m-au facut sa vreau sa revin si sa platesc pretul intreg (bine...eu o sa-i pandesc pe reduceri)
Luni ma duc la alt salon, pentru alte tipuri de servicii (tratament corporal) si revin cu impresii si de acolo.
Am in asteptare un detartraj, o spalatorie auto si produse Accesorize (multu' de pont!!!)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
si noi am luat un voucher cu 22 ron de 16 sedinte la dansuri(pentru Maria)
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Viovio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman si noi am luat un voucher cu 22 ron de 16 sedinte la dansuri(pentru Maria) anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
wow...am vrut sa iau si eu pentru Bianca (mai ales ca era super aproape de mine) dar ea a declarat ca nu merge in nici un caz la dansuri ca e pentru fete...
Din pacate nu m-a dus capul pe moment sa o sun pe mama unui coleg de gardi care stiam ca vrea sa mearga cu el si Bianca ar fi aderat imediat la idee daca stia ca vine si Alex.
Acum e prea tarziu ca oferta...s-a dus:(
Androix spune:
Eu intelesesem ca ofertele astea sunt ca sa economisesti nu sa cheltui mai mult
Mi-am facut curaj si mi-am cumparat si eu doua vouchere pe care astept sa le folosesc. Dicristea, poate ne intalnim pe la spalatoria auto
Intrasem sa va spun de oferta www.groupon.ro/deals/bucuresti/AFI-gymboland/250521" target="_blank"> asta la gymboland.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Androix Eu intelesesem ca ofertele astea sunt ca sa economisesti nu sa cheltui mai mult Mi-am facut curaj si mi-am cumparat si eu doua vouchere pe care astept sa le folosesc. Dicristea, poate ne intalnim pe la spalatoria auto Intrasem sa va spun de oferta www.groupon.ro/deals/bucuresti/AFI-gymboland/250521" target="_blank"> asta la gymboland. |
Superoferta si asta!
Senchiu!
Merge cuplata cu www.fundeal.ro/bucharest/" target="_blank">asta
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alex_andra spune:
Calitatea serviciilor depinde si de locatia/salonul unde mergi.
Nu are legatura cu site-ul care promoveaza.
Pe site se inscriu niste saloane, site-ul de promovare nu verifica calitatea serviciilor.
Din ce stiam eu, cumpararea de astfel de vouchere se face cu card de credit, nu de debit.
Eu am multe colege care au achizitionat astfel de vouchere,in special cosmetica, coafura, spa si au fost multumite, chiar daca au fost in locatii diferite.
Joi ma duc si eu la salonul Karma, tot cu un voucher din asta. Sper sa nu am parte de surprize neplacute, mai ales ca vineri e ziua mea, sper sa nu-mi petrec ziua ca o ciuma
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dicirstea spune:
Evident ca pe site-ur nu le intereseaza si cum sunt prestate serviciile cuprinse in oferte, doar pe noi .
Sunt bune orice fel de carduri, doar sa fie securizate.
Ieri am fost la un salon pe str. alexandru cel Bun, ala clar avea nevoie de o astfel de promovare, ca am trecut de 2 ori prin fata lui si nu l-am vazut, nici macar nu tunsesera iedera care acoperea firma (dupa ce ca era cat un A4), dar serviciile au fost excelente, FastSlim, masaj cu miere (super masajul) tunel, mai am cateva sedinte dar chiar m-am simtit bine.
Am fost azi si la Accesorize si mi-am luat un costum de baie, mai aveau niste gentute dragute si curele, nu e cine stie ce...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
ymca spune:
citat din mesajul lui Androix Intrasem sa va spun de oferta www.groupon.ro/deals/bucuresti/AFI-gymboland/250521" target="_blank"> asta la gymboland. |
Androix, oferta suna bine, dar m-am enervat cand am citit textul. La Gymboland (dupa cum am scris eu intr-un mesaj cu ce facem cu copiii cand e frig afara) sunt printre cele mai plictisite angajate din lume. Am fost de mai multe ori (ma pacalisera cu un abonament cu nu stiu cate intrari + una free si tot incercam sa ajung la aia gratuita), si rareori gasesti o fata careia chiar sa-i placa sa se joace cu copiii. In rest, o mana de tinere plictisite, obosite si care se aduna in grupulete mici sa-si mai povesteasca vietile. Apoi 3 minute cu barcuta - scrie la oferta ca totul se petrece in siguranta si ca angajatii sunt acolo sa se asigure ca nu se intampla nimic rau. Cea mare a mea a urcat multumita, dar nu s-a priceput sa roteasca de volan. In afara de mine care-i strigam de pe margine ce sa faca, nu s-a mai implicat nimeni. Si uite-asa a ramas in mijlocul lacului, plangand, cu barcuta rotindu-se pe loc, ametind-o si cu mine explicandu-le angajatilor sa faca ceva. Ori sa-i dea niste sfaturi, ori sa o aduca la mal si sa-i mai explice pe loc procesul, ori s-o scoata de acolo. Nasol! reintorcandu-ma la cele de la locul de joaca, cand vine un copil mai micut, nu incearca si ele sa-l implice putin, sa-i arate care sunt atractiile, sa-l ghideze putin prin labirint. Deci, cu oferta lor cu tot, pe mine de client nu ma mai au si uite-asa m-am mai descarcat si eu putin pe-aici.
si mai e si curent maxim de la patinoarul de langa.
Androix spune:
Ymca, mersi ca mi-ai povestit. Noi nu i-am lasat in gymboland niciodata pentru ca mi se parea prea scump. Am ajuns de cateva ori in weekend cand e 35 de lei. Si ei saracii ma tot bateau la cap. Asa ca am zis acum ca e o ocazie buna sa mearga o data ca tot planuim un patinoar.
Trebuie sa citesc sa vad daca nu cumva ma conditioneaza sa merg in timpul saptamanii ca atunci chiar nu e nici o afacere.
Iar de angajati sunt convinsa ca ai dreptate. Ma bazez pe faptul ca Filip nu mai are nevoie sa fie indrumat iar Georgia face ce face si el
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dicirstea spune:
Evident ca oferta la Gymboland este pentru luni-vineri
Dar eu am descoperit alta oferta:
www.cautareduceri.ro/deal7FD" target="_blank">carti pentru copii
asta bineinteles dupa ce eu am dat 60 pe 3 dintre aceste carti
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010