Super oferte!

Super oferte! | Autor: Androix

Link direct la acest mesaj

Au aparut tot felul de site-uri care zilnic au cate o oferta cu 50% 70% sau chiar 90% reducere, in general la servicii gen: abonamente la aerobic, o consultatie la stomatolog, cabinete de infrumusetare etc. Ei zic ca functioneaza ca un discount de grup. Cu cat se aduna mai multi doritori pentru serviciul respectiv cu atat e mai usor de obtinut reducerea aceea incredibila.
Unele oferte sunt chiar tentante dar am zis sa va intreb si pe voi inainte sa ma trezesc ca dau banii (chiar asa putini cum se lauda ei) pe ceva ce nu exista sau nu e conform cu ce mi se promite. Deci: a cumparat cineva astfel de oferte? Sunt pe bune sau e o noua metoda de tepuit?
Pun si site-uri daca imi e permis: fundeal, kuponiada, coolbuy, grupon si or mai fi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Androix, desi-s precauta rau la orice fel de super-oferte, eu una mi-am luat ceva ce aveam nevoie mare. Programarea e facuta pentru joi. Sper sa nu am surprize. Dar sincer, cred ca treaba e ok. Pare un mod de a revitaliza niste afaceri grav lovite de recesiune (cine mai are bani de dat pe masaj, impachetari, infrumusetare?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Tocmai asta e ideea! In vremuri de criza ca cele pe care le traim, exista aceasta posibilitate sa mai ai grija si de tine la preturi mai bune. Am achizitionat si eu cateva vouchere din astea si am fost foarte multumita. Am luat unul chiar si pentru baietelul meu. Era vorba despre un tuns la un salon pentru copii si inclus o manichiura pentru mine Cel mic era foarte speriat de idea de tuns dar acolo a fost tratat foarte frumos, astfel ca vom mai merge si fara voucher! Am iesit si la restaurant cu un astfel de voucher! Este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Si care sunt site-urile astea ca suna tentant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pun si site-uri daca imi e permis: fundeal, kuponiada, coolbuy, grupon si or mai fi.
Am scris in primul mesaj, pui tu .ro ul de rigoare.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Dar cel mai bine cauta pe www. cautareduceri . ro.
Este un site care centralizeaza toate site-urile de reduceri.
Si eu am fost foarte reticenta, eu pana acum nu am platit nimik cu cardul , dar cunosc o firma care si-a promovat serviciile pe un site din asta, asa ca pentru aia raspund eu, restul o sa le probez

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oare la Cluj gasesti asa reduceri sau doar la Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Olim,la Cluj eu am gasit, pe facebook, reddeal. Sunt oferte dar mult mai putine decat pe Bucuresti. Si cei de la Groupon zic ca vor avea oferte si pe Cluj dar inca nu am vazut.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

intra pe site si cand te loghezi te intreaba din ce oras te intereseaza reducerile. Le vei primi pe mail.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

de informatie.
cei drept ca la cluj is putine tare, poate pe la vara pe cand vin acasa gasesc mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu am luat multe vouchere din astea, si pana acum nu am avut surprize. Am fost la coafor - era nou deschis si sperau sa-si faca astfel o baza de clienti. Am dus copilul la cursuri de dans, merge 2 luni pe voucher si chiar, daca el o sa vrea, continuam, de ce nu.. Vineri merg la dentist, am luat si la un restaurant. Am un teanc de vouchere pe birou, ador sistemul asta. Este un mod de ati face publicitatea online...de, daca iti deschizi un cabinet stomatologic, cum faci rost de clienti? Mai bine incepi cu 300 de detartraje gratis, sperand ca un sfert din oamenii aia sa vina la tine cand or sa aiba o carie sau un abces. Si sa mai spuna si la altii.

Mergi la inceput