Super oferte!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc ca ati raspuns, m-ati convins. In curand o sa pun si eu impresiile mele caci am de gand sa ma pun pe cumparat si printat vouchere.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu sunt clienta fidea si am multe vouchere cumparate la activ.

O singura problema a fost, am cumparat niste sticle de vin de pe http://www.fundeal.ro prin noiembrie sau decembrie si nu le-am primit nici acum. Pe motiv ca sponsorul actiunii nu se astepta la o asemenea vanzare si ca nu le poate onora pe toate.

Deocamdata sunt si fara bani si fara vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Am aflat si eu de curand de acest sistem de oferte. Imi spuneti va rog cum se procedeaza, adica imi aleg eu ce vreau, dar cum platesc? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Se plateste on-line cu cardul sau prin transfer bancar, dar la asta platesti comisionul bancii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Daca am cardul pe care imi intra indemnzizatia, e safe sa il folosesc? Parca auzisem ca cei care fac plati online isi fac carduri special pentru asta si pun pe card numai suma pe care o au de plata, ce stiti de asta, chiar nu am platit online pana acum, nu stiu cum se procedeaza. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Eu imi platesc online toate facturile (electricitate, cablu, telefon) cu card de debit ( ala pe care intra salariul) sau card de credit si am internet banking pentru verificarea conturilor si transfer de bani pentru plata ratelor si economisesc o gramada de timp. Am trimis o data sampanie unor prieteni in Franta platind cu card romanesc in lei pe internet firma de livrare frantuzeasca.
E drept ca daca iau haine pe net sau componente pentru tigara electronica prefer plata ramburs, adica plata la curier la livrarea coletului. Incepe si tu cu o suma mica si vezi ce se intampla. Trebuie sa primeste o confirmare de efectuare a platii pe care o printezi si o folosesti daca vei avea probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pentru doamnele pasionate de bijuterii / genti / accesorii e oferta asta acum: www.groupon.ro/deals/online-deal/accessorize/245192/.8QlO0u" target="_blank">click aici (voucher 50% off la orice cumparati de la magazinele Accessorize)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Si eu sunt maaare amatoare de super-oferte si reduceri . M-am abonat la cateva din site-urile mentionate aici si chiar am achizitionat mai multe vouchere la 3 dintre oferte : 2 bilete la cinema 3D, 2 vouchere pentru sedinte de impachetare cu caviar la un salon de infrumusetare (unul i l-am daruit mamei chiar azi, de ziua ei) si 12 vouchere 90% reducere la biliard si tenis de masa (asta ca sa nu zica sotul ca sunt egoista). N-am apucat inca sa le folosesc, dar sper sa nu am probleme cand m-oi duce sa revendic serviciile respective. Regretul meu cel mare este ca deocamdata ofertele pentru provincie sunt extrem de putine si ma uit cu jind la diversitatea si abundenta celor pentru Bucuresti (primesc notificari pe mail). Sper sa devina cat mai popular sistemul si sa ajunga si la noi oferte cat mai multe si mai faine.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu mi-am achizitionat un asemenea voucher am fost ieri si servicii proaste rau de tot.Se vedea clar cc ca nu prea le interesau sa se ocupe de tine daca nu ai platit un pret foarte mare.Oferta era pentru un peeling,impachetare si termocuva.Deja trebuia sa defilezi dupa ce te schimbai prin fata tuturor,nici macar o pereche de papuci sa iesi din baie,peelingul se facea in picioare, in cateva secunde si multe altele.Bine ca nu am platit mai mult dar am pierdut vremea degeaba.
Poate restul ofertelor sunt interesante dar cele pa partea de cosmetica lasa de dorit.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu am fost la cosmetica si a fost asa si asa. Adica, bine ca aveam nevoie si era destul de ieftina treaba. Dar nu am avut senzatia ca nu a fost ok din cauza voucher-ului cat ca asa erau serviciile la salonul respectiv.

Mergi la inceput