MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
andanii spune:
Julie nu e bine sa te cantaresti zilnic ... doamneeee , te demoralizezi complet , variatii sunt normal de la o zi la alta , tine de multi factori
Vali de ce mananci aiurea ??? ai chef??
Child parerea mea este ca nu e bine ca nu mananci gustarile , lipsa lor face ca la mesele principale sa mananci mult mai mult pentru ca o sa iti fie mult mai foame ceea ce nu e tocmai bine , iar migdalele sunt clar pentru gustare si nu pentru desert ; cate un kilogram pe saptamana sa slabesti este absolut ca la carte ; eu as lasa dulciurile monti pentru mentinere, pentru atunci cand ai ajuns la greutatea dorita , eu nu slabesc mancand dulciuri idiferent de care sunt
ninha creste burticul ???? nu ne arati pozici ???? 63 kg inca nu e prea mult ... cate saptamani ai deja?
brandusik spui ca declari saptamana cu abateri ... de ce ??? asa ai decretat ca vrei sa o ai ???
maya care e noua achizitie ??? si ce bunatati ai facut ??? m-ai facut curioasa rau
puisorule nu se va schimba nimic in tara asta pana nu se schimba mentalitatea oamenilor , si asta e foarteee greuuu
va pupacesc pe toate ... ma intorc la lucru , am o perioada nebuna cu foarte multa treaba si la lucru si acasa .... dar vin si aici...citesc, raspund si va pup
andanii
maya_m spune:
ANDANII achizitia de care vorbesc e minunatia de vas roman,vas de lut cu capac..am facut ieri o varza dulce,cu carnati... de te lingi pe degete ..pisoiu' ma intreaba''mami cate zile avem mancarea asta''io''doua''el''numa' doua,io vreau trei ca prea buna-i''...am facut si orez in we ...iese bob cu bob ,deloc lipit..de cartofi nici nu mai zic
VALI e cumva ziua ta..daca e sa stim si noi JULIE sa-ti zic de mine ca doar ma cunosc cel mai bine ...pt. mine nu-s bune combinatiile de care zici tu..ma tin pe loc .... musai sa'' fug''sper sa mai vb. azi
andanii spune:
maya aaaa de vasul roman pe care-l visez de ani de zile .... nu stiu de ce nu-l iau , pur si simplu nu am nici o explicatie logica
moammaaaaa da ce ati mai scris de azi dimineata
andanii
JulieX spune:
buna!
eu azi am fost "cuminte" pana la un mom dat, am papat asa cum tb, dimineata iaurt 0% cu cereale integrale, apoi cafea deco, la pranz salata cu ton, apoi... 3 bucati de cioco 85% stiu, nu e chiar asa mare abaterea, dar e de preferat sa n-o faci in faza I
andanii, stiu ca nu e bine sa te cantaresti in fiecare zi, dar daca vad cantarul simt nevoia sa ma urc pe el cand am vazut variatie de +0.5 in cateva zile, am luat-o razna, asa ca am hotarat pana la 1 martie sa-l ocolesc
child spune:
ANDANII ai dreptate, uite ca e ora 16 si imi este deja foame, cu toate ca am mancat binisor la pranz
Cu dulciurile stiu ca e de preferat sa le evit deocamdata, luni a fost exceptie, ca sa sarbatorim.
Problema este ca eu nu am slabit nici macar un gram, dimpotriva, parca ma ingras...nu stiu...cred ca organismul meu e intr-un blocaj, se simte frustrat...habar nu am, macar ma consolez cu gandul ca mananc sanatos.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
andani am decretat-o ashea saptamana de abateri ca al meu organism sa iasa din blocaj dupa cand incep drastic...ma rog nu o tin din abatare in abatere...+ saptamana asta am fost numai pe drumuri si am mancat cat de monti am putut ..nu mi-o iesit mereu
io am acu un nou prag 71...nu vrea sa se miste neam sub 71..dar ii dau eu de cap
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
sa va spun ce am facut eu azi...SALATA ORIENTALA...da nu imi sariti in cap e monti..e o ideea de mi-o dat-o sor'mea am inlocuit cartofii cu naut fiert..deci am pus:naut, masline negre, ceapa, oua, ulei si otet..BESTIAL
acu sper sa nu ma dea lumea afara din birou ca miroase a ceapa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Maya, bingo!Ieri am intinerit cu inca un an!
Nu m-am destrabalat prea rau, o jumatate de felie de paine alba am mancat cu zacusca si jumatatea cealalata cu salata de icre si castravete!In rest, o bucata de rulada de omleta,e monti, o felie de chec cu masline, aproape monti, niste ridichi, castraveti, 2 pateuri mici, cateva masline, si o feliuta de 2 cm lata, de triplu mousse de cioco!Asta am mancat toata ziua!
De azi, back in bussines!
V-am zis ca mi-am reluat mersul pe jos nu?Asta e a 2-a saptamana deja, cand plec de la servici, 5-6 km am pana acasa!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Salut dragelor
Eu mai rarut cu netul ca mi-a stricat Stefi modemul acasa si la net mai am acces doar de la servici
Maya, si eu cam toate fripturile le fac in vasul de lut. Stiu ca nu trebuie spalat cu detergent.
Julie, habar nu am de biscuitii aia. Trebuie sa caut in urma ca parca ai scris ingredientele.
Brandu, super ideea cu "salata orientala". Daca mai am naut fiert se presteaza in seara asta ca si asa nu am nimic de mancare.
Diana, cred si eu ca ti-a fost foame cu asa meniu subtire. Cu perseverenta o sa si slabesti, garantez
Cata, unde umbli? Mai tii monti?
Meniu ieri:
MD: sunca de casa cu ardei
P: saratele, cafea
C: supa de legume, friptura de porc cu fasole verde
Azi:
MD: sunca de casa goala( doar cu sos iute)
P: briose cu rosii uscate si kefir
C: poate "salata orientala" a lui Brandu
Sa aveti o zi frumoasa!
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
puisorul spune:
Vali, La Multi Ani sanatosi si frumosi . Sa ne traiesti, sa infloresti si sa stai cu noi pana vom avea nepoti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii