MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:
Vali La multi ani si din partea mea ... sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele
puisorule sa-ti repari modemul cat mai curand sa ai net si-acasa
brandusik am inteles, super suna salata
child ti-am zis eu , continua ca se va debloca organismul si-atunci sa vezi cat o sa arate cantarul
Julie asa sa faci ... sa nu te urci pe el , considera ca arde
Maya mi-am adus aminte de vasul de lut
andanii
maya_m spune:
VALI ,LA MULTI ANI ,multa sanatate si o viata plina de bucurii..daca nu ne destrabalam la ocazii festive atunci cand? ..da' bine le-ai mai contabilizat
BRANDU interesanta salatica aia...se va proba
PUISOR doar cu apa calda/fierbinte si sare spalat/frecat ...in we fac muschiul de porc a la oliver...zici ca merge la sandvisuri?
ieri m-am tinut de treaba azi sper sa fie la fel
md-2 felii paine integrala cu magiun
p-sunt pe drumuri asa ca ceva fructe
c-salata din;salata verde,oua,ceapa rosie,masline,feta
deci,azi cam slab,sper sa nu mor de foame
brindusik spune:
vali
fetelor o fost ideea sora'mii care s-o convertit la religia monti.nu-i place si nici nu are timp sa gateasca ashea ca vine cu idei din astea..sa ne asteptam la retete "fulger" pe viitor
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Maya, merge foarte bine in sandivisuri. Acum cand am fost in Ungaria l-am folosit tocmai asa.
Brandu, ar trebui sa se inscrie si sora ta pe forum daca tot s-a apucat de monti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Brandu, ar trebui sa se inscrie si sora ta pe forum daca tot s-a apucat de monti |
well ea mi-o spus prima oara de voi..deci ceteste da nu e genul sa si scrie..si nici nu are timp...asa ca eu is antrenorul ei de monti
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Am fost pana la magazinul de naturisti, nu au primit quinoa, doamneeee cat ma streseaza , in schimb am vazut mei, tapioca .... folositi ???
Mi-am luat tofu cu ciuperci, si pateu vegetal ... doamne cate chestii faine-s acolo
andanii
child spune:
Salutare!
Meniul de azi:
- ou fiert, cas afumat, cafea deco
- salata cu ton, ardei si rosii cherry, cafea deco
- ostropel de pui, ceai
Daca ma apuca foamea intre mese o sa mananc un iaurtel.
ANDANII tapioca am eu in camara, mi-a adus o prietena, dar are IG mare, eu nu ma bag, am gustat odata, dar nu mi-a placut in mod deosebit.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
cge spune:
Valentina, "La Multi Ani" si sa ai numai bucurii !!
Dana, eu am facut budinca de tapioca, dar copiilor nu le-a placut, am mancat eu cu colegu'.
Duminica Victor ne-a facut biscuiti cu tofu si miere dupa o reteta de la scoala, au iesit tare buni si multi.
I-am adus la scarbiciu ca sa dispara ispita din casa.
Tofu inlocuieste laptele si ouale, si e de mare ajutor aici unde sunt multi copii cu alergii.
Brandusik, o sa incerc si eu salata.
O zi buna si conforma,