MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
puisorul spune:
Haideti gagici, unde umblati? Nu ziceti nimic azi?
Ninha, invidia ma omoara . Ma bucur ca v-ati simtit bine si cred ca te loveste depresia cand revii in Romanika.
Apropo de asta si total oftopic: cand am plecat la Budapesta am oprit la granita intr-o benzinarie Mol. Baia mare, curata, cu sapun, servetele de sters pe maini, ce mai, tot ce trebuie. Dar, desi era o cutie mare de carton cu sac de gunoi, pe langa ea era plin de hartie consumata . De-aia nu merge nimic in tara asta ca nu mai este bun-simt si respect.
Meniu azi:
MD: wassa, avocado, ardei
Gustare: saratele
P: briose cu rosii uscate
C: supa de legume si http://www.adihadean.ro/2011/02/porc-inabu%C8%99it-cu-fasole-verde-pastai/
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
Salutare!!!
Eu nu mai zic nimic de kg, pana nu vad scadere serioasa, ca asa, un kg mi se pare prea putin, pot sa-l pun rapid inapoi.
Aseara, in loc de tort pufos si cremos am facut savarine cu faina de migdale si tarate...foarte bune...mie nu-mi plac savarinele originale, dar astea au fost bestiale si se mai fac si rapid.
Meniul de azi:
- ora 8,30: paine integrala, cafea
- ora 13: ochiuri ninse pe pat de sunca, castraveti murati, cafea deco
- ora 16-17: migdale
- ora 19-20: salata cu ardei si mozzarela, ceai
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
maya_m spune:
nici io nu mai zic nimic de kg. ca am fost purcel de cateva zile incoace ..am gustat din toate bunaciunile pe care le-am facut in noua mea achizitie si doamne ,ies gustoase rau ..asa ca ANDANIIpoti sa iei linistita ca n-o sa-ti para rau..unde mai pui ca nu-i nici scumpa
azi-md-paine integrala cu magiunp-varza cu carnati de casa la cuptor [in vas roman]
c-portocale si kiwi
brindusik spune:
maya pai din astea faci tu?toata speranta era in tine?te-ai lasat de target?sau il lasi pentru la vara cu multe legume?
si daca tot te lauzi..spune macar ce mancaruri bune ai facut?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Am fost la Munchen si in imprejurimi. Aia sunt la fel de mandri ca-s bavarezi ca si banatenii nostri ca=s "fruncea".
dar au si de ce! am vazut niste cladiri vechi superbe, strazi incarcate de istorie, transport modern si pus la punct pana in cel mai mic detaliu, incat nu trebuie sa stai sa astepti metroul pana albesti, ca la noi, disciplina, relaxare, oameni fericiti... ce mai, mi-as dori sa traiesc acolo!
Daca mergeti pe acolo va recomand un restaurant cu mancare buna, multa si ieftina. se numeste Opatija si e sarbesc. am mancat niste salate uriase si delicioase acolo! Si patiseria Rischart are chestii super-bune! hai, ca va indemn la prostii
Azi mi-am facut mancare de urzici si spanac la comun, cu pipotzele si inimioare. delicioasa, dar din pacate a trebuit s-o mananc cu paine. nu stiu ce-o sa ma fac cu painea asta. sper sa treaca dupa luna a treia.
Vestea buna e ca mi-am facut analizele si se pare ca mi-am revenit cu fierul. probabil ptr ca am inceput sa mananc mai multa carne...
cu raportul... nu mai are rost! 63 de kg
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
JulieX spune:
brindusik, nu e chiar asa rea stevia eu am folosit multa vreme indulcitori si imi amintesc ca la inceput nu suportam gustul; cred ca o sa ma invat f repede cu stevia; incearca, cel putin stii ca e naturala si autosugestia va functiona
vad ca toate vorbiti de pizza monti... va rog sa-mi dati si mie detalii si sa-mi spuneti cum se misca acul cantarului dupa o astfel de pizza; eu am observat ca orice combinatie de glucide cu lipide ma tine pe loc, chiar daca e vb despre Ig mic (ex: clatite monti, dupa reteta cu faina de naut, lapte soia si fructoza, prajite in ulei, evident)
azi iar am mancat biscuiti Dita. va intreb din nou, ce parere aveti despre ei?
m-am hotarat, nu mai urc pe cantar pana la 1 martie
vineri aveam 73.7, sambata 74.0, ieri 74.2 in conditiile in care sunt destul de stricta, doar vineri mi-am facut de cap
Ninha, felicitari pt burtica; nu te mai stresa cu kg in plus, totul e sa nu exagerezi cu abaterile (mananci paine, nu manca si ciocolata ), dar cateva kg in plus sunt ok
apropos de transportul in comun in Germania, am stat 2 saptamani in Berlin si vreau sa va spun ca cel mai socant pt mine a fost sa vad ca daca scria in statia de autobuz ca soseste in statie la 7.37 si ajunge la 7.52 in alta statie, unde trebuia sa schimbi, sa iei un autobuz care sosea la 8.53, exact asa se intampla
brindusik spune:
julie io pizza monti am facut cu blat din 3/4 tarate si 1/4 faina integrala, drojdie uscata, un ou si putina apa(nush cat ..am pus din ochi)...nu o lasat urme la cantar..deasupra am pus bacon, ceapa, cascaval, ciuperci,ou, si masline verzi
io azi cred ca o sa declar saptamana cu mici abateri...ca sa schimb ceva dupa la situatia cantarului...asa ca azi am mancat
Md:lapte cu fulgi
P:telema + capia + paine de tarate
G: mar....si dupaaaaaa...(adik dupa vreo 2 ore)
BONTI..dar mi-am indreptat greseala cu cina:2 felii de pepene galben si 2 nectarine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulieX azi iar am mancat biscuiti Dita. va intreb din nou, ce parere aveti despre ei? |
Julie, bine ai venit! eu sunt cam in intarziere, mereu...
Si eu am incercat biscuitii astia, si mi-au placut. si la cat de fara gust sunt, cred ca sunt sanatosi. nu par sa aiba nimic rau in ei. imi amintesc ca am citit eticheta aia de nu stiu cate ori si n-am observat nimic dubios, numai ingrediente sanatoase. si daca nu ma insel n-au grasimi hidrogenate, ceea ce e foarte rar.
eu zic ca-s ok
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
valentinag spune:
Azi sa nu ma intrebati de ce-am mancat, c-o s-o dau in porcarioare la greu!
O zi faina sa aveti!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
child spune:
Neatza fetelor!
Meniul de azi:
- ora 9: paine integrala cu gem topoloveni, cafea
- ora 14: mamaliga de naut cu ceva branza, cafea deco
- ora 19: brocoli la cuptor cu mujdei usturoi, ceai
O sa incerc sa nu mai mananc gustari, sa vad daca rezist...cred ca pentru mine e mai bine daca mananc mai serios la o masa, decat sa mai bag cate o gustare. Eventual migdalele sa le mananc ca si desert, ca atunci as manca si mai putine, avand in vedere ca sunt deja satula.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)