MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

neata montigirls!!

si la mine e stagnare!

julie stevia e permisa ..nu e prea dulce?fetele o folosesc la prajituri de obicei..io n-am incercat inca.si vb de biscutii "Dieta"? sau e altceva "Dita"

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

brindusik
sticla de extract de stevie are picurator, exact ca la medicamente si poti sa pui 1-2 picaturi, este suficient pt o cafea
iar despre biscuiti... este vb despre Biscuitii fara zahar Dita de la RoStar.

INGREDIENTE (copy/paste de pe un site):
faina de grau
faina integrala
faina de soia
tarate de grau
grasime vegetala hidrogenata
gluten uscat
agenti de afanare
sare
emulsificator
aroma natural identica unt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Vad ca nu va inghesuiti la raport!

Sa scot biciustile?

Eu sunt bucuroasa ca in ultimele 2 luni n-am mai pus pe mine. Asta inseamna ca ma voi incadra intr-un maxim de 15 kg, dar eu sper sa fie si mai putin.

Puisorule stiu ca ti-ai luat de curand aragaz. Zi si mie de care si ce ai mai aflat studiind piata. Trebuie sa-mi iau pentru casuta si habar n-am de care , ce si cum.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

somleac se pare ca la tine merge cantaru in sus cum merge la noi la stagnare

julie si spui ca stevia asta e buna la gust?ma tot gandeam sa-mi iau si eu ...desi aici e vreo 4£ sticla de 250g...daca tu dai verde iau si eu

azi se pare ca e saptamana stagnarii.. maya nu spui nik?toata speranta e in tine

catalishk ce-i cu tine esti bine?
ninha dar tu esti bine? nu ne spui nika de burtica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Julie,eu folosesc stevia de mai mult de un an.Dar nu din cea originala care e scumpa rau ci din cea cu glicerina la 7 lei de la Plafar. La o cana de cafea pun 16 picaturi exact

Somleac,bravo pt stagnare . Eu mi-am cumparat doar cuptor ca plita deja avea pe gaz.Cuptorul e electric si e Gorenje. Dupa indelungi consultari cu domnul Goagal cica Gorenje e cea mai buna firma raport/calitate. Si designul e superb. Problema e ca nu se prea gasesc, asa ca eu mi-am comandat de pe net de la electrocasnicedelux.ro. Transportul a fost gratuit si au fost foarte prompti.

Brandu,mie mi se pare ca nu are nici gust nici miros uleiul de samburi de struguri. Eu il folosesc cel mai mult la prajit/sotat ca cica are punct de ardere foarte ridicat.

Vali, dar pastele integrale sunt permise cu nuci? Cred ca in faza 2 doar

Meniu azi:
MD: http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/28203/Bruschete/#entry965936
P: salata cu ton,salata verde si ardei
C: paste integrale cu sos de rosii si busuioc

O zi frumoasa si sa fiti cuminti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Puiule, nici nu m-am gandit, dar cred ca ai dreptate!En fin..am mancat!
La ora asta fac liste, tai de pe lista, pun altele, combin, ce trebuie sa fac de mancare pentru ziua mea!Stiu sigur ce tort o sa fac pentru la servici, in rest, permutari de n luate cate x

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

puisorule e bine de stiut asta cu punctu de fierbere...o sa-l fol la gatit atunci..nici mie nu mi se pare care are miros(adik eu vb de mirosul inainte de gatit..si miroase a..ulei )

io azi am avut la prinz pizza facut in vichend

si am luat la bord si un capucino..si kimi era pofta de ceva dulce..nu mai aveam cioco amaruie..drept urmare mi-am luat un iaurt cu fructe..buuuuuuun rau...da sigur avea zahar peste masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Valentina, la multi ani!
Ca si voua, tuturor fetelor, dealtfel, ca doar sf Valentin e o sarbatoare ptr toata lumea, nu?

Eu abia am ajuns din Germania si vreau inapoi! totul e perfect acolo! pana si vremea a fost calda si frumoasa.
din pacate si bretzelul si berea lor au fost la fel de minunate, prin urmare m-am intors cu 63 de kg, doua in plus
nu mai pot manca nimic fara paine, ca vomit, deci ma astept la un urcus vertiginos la cantar

Burtica e bine, sanatoasa, multumim lui Dumnezeu. bebe are 8 saptamani si 8 mm

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ninha pfffff ai un ditamai bebelu..sper sa ai o insarcinare mai usoara fara varsaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Multumesc Ninha!Unde in germania ai fost?Ce ai vazut?Ai poze pe undeva?Noi n-am fost niciodata, nu e pe lista apropiata, dar vrem s-o vedem totusi!
Acum o ora am terminat de trebaluit prin bucatarie, scriu ce am mancat si la culcare:
md.2 mere
p.sunca de pragabranza si castravete
g.cateva masline si 2 bucatele de cascaval
c.ciorba de praz si un carnacior prajit
destrabalare, 2 mini pateuri cu cascaval, sa vad daca au iesit bune

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput