MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Diana,am tinut destul de strict si fara gustari. Dar cu paine,naut,fasole...Chiar si dulciuri dar rarut.

Meniu azi:
MD: wassa cu vinete si ardei
P: lucicos sau ciorba de varza
C: fasole frecata cu muraturi

Si mai vreau sa fac dulcele asta http://www.iria.ro/dulce/dulciuri-cu-fructe/crema-de-pere/ cu caramelul din fructoza si sirop de agave. Sa vad daca o sa ii placa piticei.

Maine am in plan friptura de iepure cu garnitura de pastarnac( cred ca are IG mare, trebuie sa verific).

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

A iesit o prajiturica de poveste . A mancat Stefi la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule nu deschide site-ul ala...sau poate o fi numai la mine..suna bine crema aia de pere
iar pastarnacul are la fel ca morcovu fiert

io am facut ieri pizza cu blat 3/4 tarate si doar 1/4 fainta integrala.mi-o iesit la mare arta.la prinz am mancat piept de pui in tigaie cu ceapa si ceva ciuperci..si asta ff bun

pentru saptamana asta o sa fac musakaua aia libaneza a ta puisorule...cumparat deja vinete si naut fiert(aici il cumpar la conserva deja fiert si tinut in apa )

meniu meu azi:
Md: afine crude, lapte cu fulgi
P: ce o mai ramas din pieptul de pui cu o salata
C: cred ca o salata de fructe

azi vreau sa mananc mai lejereanu ca ma simt tare full de la mancarea de ieri cu piept de pui + pizza

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Felicitari Brnadusik pt pizza .Trebuie sa incerc si eu reteta de minipizza dar cu tarate sa vad daca iese ceva.Reteta de praji se deschide lamine,poate depinde de browser. Pe Opera parca nu se deschide.

Musacaua e super buna, o sa iti placa sigur.

Am cautat si eu pastarnacul si scrie ca are IG de 85 :(. Dar e cu steluta adica are putine glucide si se poate consuma. Partea proasta e ca nu zice daca fiert sau crud. Oricum e prea tarziu ca deja e curatat. Am mai facut de revelion si ne-a placut foarte tare

Mai fac o supa crema de ciuperci,sa vad daca place si famionului . Daca nu, mananc eu o saptamana

Mergi la inceput

cum faci supa crema?ca stiam ca la supele crema trebuie sa faci ceva rantaj..imi faci numai pofte cum am cetit supa crema de ciuperci deja mi s-o pus in fata ochilor castronelul

Mergi la inceput

Tocmai am ras doua castronele de supa . Brandu, am facut-o fara rantas. Am pus praz,pastarnac, telina si hribi congelati, i-am inabusit in wok cu putin ulei de struguri, am turnat in oala cu apa, am adaugat doua cuburi de gaina bio si am lasat la fiert. Am mixat tot cand au fiert ciupercile si am dres cu lapte. Gustoasa rau

Mergi la inceput

puisorule nu mai spune

apropo de uleiul de strugure...m-o montat mama ca o cetit ea ca e bun si din astea si am luat si eu acum cateva zile..mi se pare ca miroase a ulei de floarea soarelui...desi mama spunea ca are un gust placut..io n-am facut diferenta..insa in tigaie nu are gustul ca ala de masline ceea ce e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

'neatza!

eu tocmai mi-am facut o , pe care am indulcit-o cu extract de stevie, un indulcitor natural pe care l-am descoperit recent si despre care as vrea sa va intreb ce parere aveti, in caz ca il folositi

va spuneam vineri ca ma simt f slabita, asa ca am inceput sa iau vitamine, iar acum mi-e mult mai bine

in rest... hm... cantarul nu se misca in jos, ceea ce ma determina sa cred ca organismului meu nu i-au placut deloc abaterile de vineri (salata de la McD si paste albe cu rosii si carnat) si nici painea (desi integrala, facuta in casa) mancata in ultima vreme.
Recunosc ca am mancat si biscuiti Dita cu chimen

voi ce parere aveti despre Dita? au si un strop de faina alba, asa e, dar si multa faina integrala, tarate, etc

Ieri am mancat si niste humus (cu Dita), iar de vineri am cam exagerat cu portocalele, asa ca nu stiu exact de ce stagnez.
Oricum, sunt hotarata sa fiu mai stricta si, in plus, sa-l rog pe sotul meu sa ascunda cantarul cantaritul in fiecare zi in mod sigur nu ajuta

va doresc o sa[ptamana minunata, cu multe kg in minus!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza!!!
In spiritul sarbatorii de azi, va urez si eu o VIATA PLINA DE IUBIRE!!!

Ieri am fost la socri si bine-nteles ca am avut o zi plina de abateri, ca numai acolo pot manca supa cu taitei si prajitura cu mere...

Deci de azi, din nou la dieta...ca ma simt bine cand o tin si cand fac si gimnastica, parca si corpul se modeleaza alftel.

Meniul de azi:
- ora 9: telemea, ardei, cafea
- ora 14: tagliatelle cu spanac cu branza vaci 0%, cafea deco
- ora 17: migdale
- ora 19-20: inca nu stiu exact, ori salata cu ardei si mozzarela ori pizza cu faina integrala si tarate si, daca am timp, fac tortul pufos si cremos, sa-i fac o surpriza sotului
Poate bem si un pahar de vin, asa, sa simtim si noi sarbatoarea, daca nu putem iesi nicaieri, ca-l avem pe bocanila asta micu' care ne lumineaza vietile

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sa va iubiti mult!
Azi, stagnare, nici nu ma asteptam la altceva, ca sambata am serbat-o pe mama si am mancat si eu o felie de tort,2 cornulete si niste saratele cu mac
La mancare am trisat cu o lingura de mamaliga langa sarmale.

Ieri am mancat asa:
md.smantana cu branza
p.ciorba de os afumat
pui la ceaun cu mujdei
c.paste integrale cu fructoza si nuci(era buna si niste branza pe ele, da nu mai erau monti si deja nu mai era cazul)

O saptamana conforma sa aveti!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput