MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Wow,onorata de-a dreptul Brandu . Am slabit cam intr-un an si fara sport. Sigur se poate si mai repede dar eu am trisat de sarbatori si in concediu in Turcia(am pus la loc 2 kg intr-o saptamana ).

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

brandusik nu am gasit quinoa in magazine pe aici .... doamne si-s asa curioasa cum e deja ...
parerea mea ca ar trebui sa lasi o perioada si alunele prajite cu sare .... ia crude si cateva doar ca si gustare

puisorule daaaa sunt cuminte foc , mai doua saptamani si ma cantaresc , sunt curioasa cat am mai slabit
ma bucur ca te-ai simtit bine in miniconcediul tau

child e cam mult jumatate de castron de naut prajit, trebuie si e permis cam cat iti intra in pumn si gata ... de pofta nu trebuie sa te saturi cu ele

maya e fain in vasul roman ??? de ani de zile visez sa-mi cumpar si tot aman ... nu stiu de ce

vali ma bucur ca ti-e mai bine cu drojdia

hmmm eu am facut o ciorba cu carne de curcan ca si cea de burta arata si sunt tare incantata si eu si baietii de ea . ..... fiert carnea de curcan si la sfarsit am dres-o cu ou cu iaurt combinat eea delicioasaaaaa ati vazut cum ma laud singura ????

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana, daca nu ne laudam noi, cine?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Valentina, astept recompensa...
Adminii de la Dc au transferat baza de date a forumului si din transfer s-au pierdut mesaje. Uite aici explicatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161164.

Foarte bune ideile de meniu.

Julia, bine ai venit.
Child, si eu ma bucur ca mai scrii, mi se pare ca mananci cu adevarat Monti.

Meniul meu de ieri:
md: cereale conforme cu lapte + cafea
gustare:1 gref mare
pranz: tocanita de ciuperci cu pui + iaurt 0%
gustare: migdale crude
cina: spaghete integrale cu sos de rosii si busuioc + pepene galben

Azi:
md: 2 felii p. prajita cu humus + cafea
gustare: pepene galben
pranz: cuscus integral cu legume + iaurt 0%
gustare: migdale crude
cina: probabil supa de conopida

In weekend, ce gatiti ?
Eu cred ca fac sarmale cu quinoa si poate brownies in forme de inimioare.

Andanii, te cred ca e super buna ciorba.
Stiu cum e, si soacra mea e din Ardeal, si cam asa face ciorbele.
Noi restul familiei suntem olteni, si nu facem ciorbele asa.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani lasasem alunele la o parte de vreo sapt...si mi-am dat seama ca de asta ma simt asa fara vlaga...am tensiunea mica..si in general aici nu mananc sare obisnuita..mananc un mic de 60%sare cu potasiu si 40%sare cu sodiu....drept urmare...iau sare de la alune acu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ANDANII ai mila, nu era castron ci castronel (cred ca de vreo 300g). Ca pumni de naut, cred ca au fost cam 2.

CGE incerc sa tin pasul cu voi, ca e bine sa mai citesti meniuri monti, sa ma mai inspir.
De exemplu, mi-ati amintit ca mi-a adus prietena mea o conserva de humus, din ce am citit pe ea e ok, deci zilele astea o sa o pap.

Eu am slabit foarte frumos cu monti acum...7 ani, nu aveam foarte multe kg in plus, dar mi-am remodelat trupul.
La fel vreau si acum, sa ajung la greutatea la care ma simt eu bine.

PUISORUL cand ai slabit de la 60 la 50 kg, in afara de vacanta, ai tinut strict monti faza 1? Cu sau fara gustari?

Cred ca eu cand am slabit prima oara, nu am avut gustari gen migdale sau naut, eventual un iaurt sau branza, sunca, mar, cam asa ceva, cum recomanda monti in prima carte.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

salutare tuturor!!!

nici nu indraznesc sa va povestesc cate abateri de am facut azi:

MD - paine integrala, facuta in casa + cafea

apoi am iesit afara si a inceput dezastrul:
- 2 banane mici, coapte bine
- o salata de pui de la McDonald's
- paste din faina alba cu carnat de porc

dati cu biciul, ca merit dar sa stiti ca am o scuza: ma simt fff obosita si cred ca are legatura si cu regimul, mai exact cu lipsa zaharului si a cofeinei;
m-am cantarit de dimineata si aveam 73.7, ceea ce inseamna o scadere de 6.3 kg in 6 saptamani si ma intreb daca nu e prea mult si prea brusc pt ca ma simt lipsita de vlaga;

puisor, fetita mea are 1 an si 10 luni si i-am scos suzeta pt ca in curand o sa mearga la gradi si n-am vrea sa vedem suzeta ei din gura in gura pe la ceilalti copii; azi este deja a 6a zi, dar inca nu a uitat, tot plange dupa ea inainte de culcare, dureaza 1h pana adoarme si asta ma termina, pt ca eram invatata ca ea sa adoarma singura, in patutul ei.

valentinag am optat pt fibrobar ca sa evit stropul ala de zahar din ciocalata 85% cacao (apropos, in primele sapt. de regim mi-am luat cioco dietetica si sa stiti ca tare greu se misca in jos cantarul)

nu-mi vine sa cred ca voi vorbiti despre mezeluri de casa!!!

si sa stiti ca habar n-am ce este wassa
nici de quinoa nu auzisem pana sa citesc aici, la voi

apropos de kiwi, am fost f surprinsa cand am vazut ca are IG 50; bine, asta nu ma determina sa nu mai mananc, va spun doar ca nu mi-a venit sa cred

eu citesc ce ati mai scris, apoi ma intorc la mesaj si mai scriu cateva randuri, de aceea sunt paragrafele "rupte" intre ele

sa stiti ca si eu cu gandul la humus; n-am mai mancat de cativa ani si as vrea sa cumpar in w-e

si sa nu faceti prea multe abateri in w-e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

salutare tuturor!!!

nici nu indraznesc sa va povestesc cate abateri de am facut azi:

MD - paine integrala, facuta in casa + cafea

apoi am iesit afara si a inceput dezastrul:
- 2 banane mici, coapte bine
- o salata de pui de la McDonald's
- paste din faina alba cu carnat de porc

dati cu biciul, ca merit dar sa stiti ca am o scuza: ma simt fff obosita si cred ca are legatura si cu regimul, mai exact cu lipsa zaharului si a cofeinei;
m-am cantarit de dimineata si aveam 73.7, ceea ce inseamna o scadere de 6.3 kg in 6 saptamani si ma intreb daca nu e prea mult si prea brusc, pt ca ma simt lipsita de vlaga;

puisor, fetita mea are 1 an si 10 luni si i-am scos suzeta pt ca in curand o sa mearga la gradi si n-am vrea sa vedem suzeta ei din gura in gura pe la ceilalti copii; azi este deja a 6a zi, dar inca nu a uitat, tot plange dupa ea inainte de culcare, dureaza 1h pana adoarme si asta ma termina, pt ca eram invatata ca ea sa adoarma singura, in patutul ei.

valentinag am optat pt fibrobar ca sa evit stropul ala de zahar din ciocalata 85% cacao (apropos, in primele sapt. de regim mi-am luat cioco dietetica si sa stiti ca tare greu se misca in jos cantarul)

nu-mi vine sa cred ca voi vorbiti despre mezeluri de casa!!!

si sa stiti ca habar n-am ce este wassa
nici de quinoa nu auzisem pana sa citesc aici, la voi

apropos de kiwi, am fost f surprinsa cand am vazut ca are IG 50; bine, asta nu ma determina sa nu mai mananc, va spun doar ca nu mi-a venit sa cred

eu citesc ce ati mai scris, apoi ma intorc la mesaj si mai scriu cateva randuri, de aceea sunt paragrafele "rupte" intre ele

sa stiti ca si eu cu gandul la humus; n-am mai mancat de cativa ani si as vrea sa cumpar in w-e

si sa nu faceti prea multe abateri in w-e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

julie wasa e paine de tarate(si are si faina integrala da nush cecantitate fiecare)....e uscata si este feliata(si tare de la un moment dat te saturi sa iti rupi dintii in ea )...are continut mare de fibra si se poate manca cu lipide ...
unele fete(printre care si io)...saturandu-ne de rupt dintii..am inceput sa facem singure paine de tarate care e moale
vad ca stai in bucuresti..o gasesti la carrefour pe acelasi raion cu foietaje gen cornuri 7days..mie imi placea aia de ovaz mi se parea mai putin necacioasa decat aia de grau

lipsa de vlaga cu siguranta nu e de la zahar si cafea(decat daca esti in prima saptaman in care ai renuntat la astea)...e astenia..organismul se acomodeaza greu de la ff frig la caldut

humusul e o chestie pe care o poti manca mereu, fiind facuta din naut cu IG mic...insa unele fete au observat o miscare mai mica a cantarului cand consuma fasole sau naut (sau ma insel andani si nautul nu face partea din alimentele care tin pe loc?)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

Meniul de azi:
- ora 8,30: ou fiert, salam (stiu! sa nu ma criticati), crema de branza, iaurt, cafea
- ora 14: friptura de curcan, mix de legume, cioco 75%, cafea deco
- ora 16-17: migdale
- ora 19-20: salata cu ardei si mozarela (sau ardei cu humus)

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput