MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io azi ..promiteam mari rezultate...drept urmare mi-am facut aseara quinoa fiarta(in care am pus un cub de knor organic) si o iesit cam sarata(cam tare) si am facut langa niste creveti in unt, cu usturoi si ceapa verde...pana aci toate bine si frumoase...mi-am luat frumusel mancarica la munca cu niste rosii crude(am spus ca nu o sa simt gustu sarat)...am mancat rosiile si am ales crevetii da mi-o fost peste putere sa mai mananc si restu..drept urmare mi-am luat de la bufet un iaurt gras si cu niste fructe de padure langa iaurt(care sigur aveau zahar)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

uooooooooooof ce stresant cand fac o nazbatie.trebe sa fiu eu repede cap de afis

julie te inteleg perfect cu oboseala...azi nu m-am putut trezi din pat pur si simplu desi nu bausem de 2 zile capucino...o trebuit sa-mi iau ca imi cadeau ochii pe birou..o fi astenia ca ma simt pur si simplu fara vlaga...si nu am de scapat de nici o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Child, cum sunt alea snitele carpatiene?

Nimic complicat, sunt snitele peste care pui mujdei de usturoi facut cu smantana sau iaurt si peste mai pui cascaval ras.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Meniul de azi:
- ora 9: paine integrala cu iaurt 0%, cafea deco
- ora 14: friptura curcan cu ardei, cafea deco, 4 bucatele cioco 75%
- ora 17: naut prajit si cateva migdale
- ora 20: brocoli la cuptor cu mujdei usturoi

Cat naut prajit putem manca pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buey, mi-a disparut mesajul de asearaGasitorului recompensa!
Child, eu mai fac pui crocant, care e asemanator cu snitelele tale.Bine ca mi-ai adus aminte, sa la mai fac ca sunt printre preferatele sotului!
Brandusik, imi pare rau de mancarica ta, suna bine ce facusei, insa intotdeauna cand se raceste mancarea gustul sarat este si mai pronuntat!
Julia, nu mai manca fibrobar!Mai bine mananca ciocolata.Ala e plin de tampenii!
Maya, sa stii ca la mine deja se vede efectul drojdiei.

Meniul de ieri:
md.o banana
p.muschi file cu ridichi
g.6 smochine
c.carnat prajit cu salata verde
g.un pumn de seminte

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

So,I'm back

A fost super-mega-extra frumos. Cand aveti chef de o escapada la apa calda va recomand Ramada Aquaworld. Efectiv e superb . Evident ca superba e si mancarea din care am mancat cu nesimtire . Dar de azi sunt cuminte

Julie,bine ai venit . Cat are fetita voastra? Stefi a scapat de suzeta fara sa vrea. La vreo doi ani jumate s-a pierdut suzeta(efectiv s-a pierdut in casa si am cautat-o seara doua ore), nu am cumparat alta si i-am spus ca a mancat-o catelul bunicilor. A certat-o pe Cora ca a papat bibi si gata

Brandu, si eu am patit-o cu cuburile de gaina. Eu cumpar de la DM si sunt foarte sarate. Daca pun un cub la o oala de ciorba, nu mai trebuie sare.

Maya,ai supravietuit zilei cu cruditati?

Andanii, te tii tot asa de strict de regim?

Child, banuiesc ca tot ca si migdalele,adica un pumn. Si imi fac mea culpa ca v-am indus in eroare cu nautul prajit . Se pare ca se poate face si cu naut fiert.

Vali, muschiul file a fost homemade? Am pus niste linkuri la subiectul de la Bucatarie cu mezeluri de casa. Vreau sa incerc neaparat pastrama. Doar ca e cu mult zahar si nu stiu daca se poate fara. Mai cercetez...

Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete ce ceapa
P: mancare de linte cu carnati de Brad
C: mere la cuptor

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da puiule, a la Jamie!M-am indragostit de el si fac mereu, il mancam pe post de mezel cat si cu sos de usturoi.
Ma duc sa ma uit ce link-uri ai mai pus!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

PUISORUL doar un pumn? ca eu am mancat jumatate de castronel
Mai bine nu mananc, ce e un pumn?
Si sa stii ca am facut cum ai zis, nu am fiert nautul si a iesit super fain, ce sa mai consum gaz si timp cu fiertul?

Meniul de azi:
- ora 9: paine integrala cu iaurt0%, cafea deco
- ora 13: tagliatele cu spanac cu braza vaci 0%, cafea deco
- ora 16-17: migdale crude
- ora 19-20: salata cu ton si ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BRANDU draga musai sa te cert...te rog io sa nu mai folosesti cuburi @co.,merge mancarea foarte bine si fara....

VALI si io am'' succesuri''..da' nu stiu daca de la drojdie sau de la terciul de ovaz cu magiun ..aseara am zis sa incerc cu apa,nu cu miere...vreo doua ore dupa, abia m-am abtinut sa nu dau la rate,asa greata mi s-a facut ...asa ca m-am lecuit de luat cu apa si dimineata am frecat-o cu miere...la drojdie ma refer

PUISORULE da,bineinteles..am bagat un pumn de migdale si unu de nuca ca si gustari...a fost lejer
merg la bucatarie sa vad ce link-uri ai mai pus..ca ai gusturi bune

AZI
md-fructe -2 portocale si 3 kiwi-mergeu si mai multe da' eram grabita
p-mancare scazuta[ nu stiu exact cum ii zice]de mazare boabe
c-pulpa de pui la cuptor [mi-am luat vas roman]cu salata de varza

Mergi la inceput

maya am spus cuburi knor sa prindeti ideea despre ce vb...dar is organice->fara e-uri si cum spunea si puisoru puneam un cub la toata oala si aveam eu senzatia ca nu e asa sarat...da acu am facut o mana de quinoa si se pare ca acel cub o fost peste puterile quinoei de a suporta

vali mirosea tare bine..dar gustu m-o lasat cu o amintire amara

puisorule ai devenit vedeta sora,mii ca a reusit sa slabesti la de 60 si la 50 si..lucru care vrea si ea sa-l faca..in cat timp s-o intamplat asta?facut sport?

Mergi la inceput