MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

julie bine ai venit sper sa te simti bine printre noi si sa-ti mearga bine mersu (in jos) a cantarului
mersi pentru scaderile pentru listura o sa imi fie mult mai usor de adugat

maya, vali nu era ceva aiurea sa mancam drojdie de bere sau ca trebe folosita mai putin..nu-mi aduc aminte discutia cu exactitate ..nici nush daca imi mai aduc aminte.io am luat pe stomacu gol dojdie de bere diluata in putina apa...singuru dezavantaj e ca iti vine pe gat si simti ca si cum ai fi beut bere

andani mi-ai facut o pofta de mor cu puiul tau la cuptor

uooooof unde e puisorul ea are mereu un ditamai meniul de unde poti alege mancare

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

julie gata esti trecuta cu drepturi depline aici pe forum

io maine chiar nush ce sa-mi pun la pachet..o sa fierb niste quinoa si o sa fac salata cu creveti in unt si rosii si chiar nu mai stiu ce sa pun..poate ceapa verde si niste ciuperci cand dau crevetii prin unt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Maya, infige-te in drojdie ca aia e!
Brandusik ai vazut ceva urmari in urma consumului de drojdie?
Julie, bine ai venit!
Eu azi dupa varza aia(bleah)am mai mancat asa:
p.2 linguri de humus cu 2 bucatele mici de lipie
c.supa de rosii goala(fara galustile din ea)
2 costite cu muraturi
Acum beau un pahar mare de "limonada"e cu suc de portocale, nu de lamai, da cum sa-i zic, portonada?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

JULIE bine ai venit in gasca monticeasca

BRANDU, PUIORUL se balaceste saptamana asta
VALI si tot n-ai zis cam cat se ia odata..aproximativ..incerc maine dimineata sa ma infing in ea sper sa nu

deci declar ziua de azi nereusita dpdv monti..dupa ce ca am mancat de faza nedefinita am mai avut si o abatereee... cat casa la o ora mai mult decat indecenta..nu zic ce da' imi dau singura

ma duc sa dau cu goagalu' dupa drojdie si ma bag apoi la somnic ca-mi pica ochii in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

JULIE bine ai venit! Ce fain ca esti inalta, altfel se vad kg pe tine, eu sunt piticanie, orice gram in plus se vede

Eu sunt in continuare la faza1, de luni am inceput si pilates, parca e mai ok, cand fac si sport, ma simt mai flexibila, mai usoara .

Meniul de ieri si azi:
- ora 9 ananas, dupa o ora paine integrala cu gem, cafea deco/ou fiert, cascaval, cafea deco
- ora 14 - ciocanele la cuptor cu ardei, cafea deco/snitele conforme cu mix de legume, cafea deco
- ora 17 - migdale
- ora 20 - snitele carpatiene/branza de vaci cu iaurt, 4 bucatele cioco 75%

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Julie bine ai venit , brandu vad ca te-a bagat deja in lista
Maya tu exemplul montigncesc faci de-astea ???? hmmmm bine ca te-ai batut singura esti pe jumatate iertata , bine ca nu ai spus ce ai abatut ca nu trebuie sa stim
vali am inteles , nu stiu, la mine functioneaza semintele de in
brandusik e pui pus pe tava si dedesubt o craticioara cu apa si atat .. se coace f fain

sa aveti o zi mirifica azi cu succese

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Maya, cica se ia o lingura, eu am luat ceva mai putin de marimea unei nuci.Azi dimineata radea barbatu de mine, ca am ajuns sa beau drojdie, cica sunt drojdiereasa
Dana, te rog sa vorbesti corect gramatical, se spune "succesuri"da?
Child, cum sunt alea snitele carpatiene?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

vali nu am vazut nici o urmare(Decat ca imi tot venea pe gat drojdie)..poate trebuia sa tin mai mult..am luat numa 2 saptamani

maya ce abatere ai avut? ca eu de 2 saptamani imi tot vine sa mananc ceva si nush ce dulce normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

am luat si io drojdie...nu chiar cat o nuca...n-am stiut cum o sa reactionez ..am frecat-o cu 2 lingurite de miere si repede pe gat in jos si ca sa nu-mi ramana gust am bagat si 2 lingurite de catina

barbatu-meu nu m-a vazut ..inca..da' saracu e obisnuit cu ciudatismele mele..si nu mai zice nimic

ca sa-mi spal pacatele de ieri,azi o dau pe cruditati..fructe,salata de morcov+telina+mar iar spre seara o salata de broccoli cu ceapa rosie stropita din plin cu mujdei de usturoi ..ah + drojdia + ceaiuri calde cu lamaie pt. gat
sper sa nu cheaun de foame toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!
va multumesc pt primirea calduroasa
eu am inceput asa cum promiteam, cu iaurt 0% si cereale, dar avand in vedere ca azi dimineata cantarul meu arata ff bine , mi-am permis o abatere de la starbucks, un caramel machiatto, fara cofeina. Iar pe drum spre casa am intrat intr-o farmacie si am luat un fibrobar (noi ne-am propus sa nu ne atingem de fibrobar in faza I, dar sunt ff obosita - de 4 zile incercam sa o dezvatam pe fata noastra de suzeta, asa ca tot programul de somn e dat peste cap - si simteam nevoia de ceva dulce, desi bausem cafeaua cu vreo 2h in urma). Acum mi-e tare pofta de portocale si grapefruit
pt diseara am cumparat somon, il facem la gratar + salata

va pup si sa fiti cuminti, sa nu faceti prea multe abateri!!!!

Mergi la inceput