MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
andanii spune:
maya felicitarile mele doamna .... felicitari si pupiciiiii
vali ,cresterea nu e mare, sigur e de la rusi
brandusik tu doar in sarmale ai pus quinoa ???? vreau sa incerc si eu
..... nici mie nu imi face bine cafeaua deloc
somleac sa-ti traiasca sarbatoritii
andanii
brindusik spune:
andani da numai asa am incercat quinoa(si am facut si piftelute din ce o ramas...dar nu s-au marit bobitele alea deloc)..
saptamana asta sa vad ce mai fac ca raman joi si vineri fara mancare si ma gandeam sa fac ceva salata de quinoa si creveti si ce oi mai gasi de pus pe acolo
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
halloooooooooooo!
mey fetelor mai tine cineva aici monti sau nu?sa citam un "intelept" in viata...suntem montignace sau nu suntem??
TREZIREAaaaaaa ..ca nu e a bine...
andani facusi sarmalele cu quinoa?ce mai mananci?
maya tu ce mananci?(io te iau pe tine drept model motignicesc)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Meniul de ieri:
2 oua fierte cu o 4 ridichi
muschi file cu muraturi
2 pumni de seminte
ciorba de legume
Azi vroiam sa mananc numa legume si fructe.Am mancat dimineata 2 portocale si un fresh de mandarine si mi-am facut pentru la servici o salata de varza cu morcov.Varza cumparata aseara!Nu am preparat-o, in ideea ca se inmoaie.Acum cand m-am apucat sa mananc, e oribila la gust!e fada, e naspa rau, cu toata sarea, piperul, uleiul otetul pus de mine, pur si simplu este necomestibila!Asa ca m-am infipt in humusul aduc de-o colega de-a mea, cu 2 bucati de lipie
Nu mai cumpar varza straina, ca dau banii de pomana pe ea, las ca astept eu vara sa vina cu varza romanesca!Mai bine mananc acra, ca avem un butoi!
Azi imi cumpar drojdie si de maine ma apuc si de o cura cu drojdie, sa vedem daca mai sunt constipata!Ca si acum am un ditamai burtoiul, nu stiu ce sa mai fac
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
Vali pentru constipatie mai nou eu ma folosesc de seminte de in ... mananc ca si gustar fruncte cu seminte de in si merg fluierand ... tranzit excelent ... incearca si tu
brandusik nu am gasit quinoa .... mai caut
ce am mai gatit ... legume la cuptor , chiftelute la cuptor, ciorba, salata conopida cu ceapa, pui la cuptor .... nu mai stiu
vad ca e pustiu , brandusik crezi ca nu am obosit sa tot biciui doamnele sa scrie ... cand nu urlu se face liniste
andanii
maya_m spune:
ANDANII te rog nu mai urla ca o sa ragusesti ...ca mine..m-am trezit dimineata cu o raguseala de toata frumusetea si de la urlat mi se trage
si io am avut acum in ultimele zile probleme cu constipatia ..asa ca azi am papat pizza monti..cu multe tarate..cu ciuperci si masline si mult sos..fara sunci si cascaval
iar deseara imi fac un terci de ovaz cu magiun,,astea is pline de fibre si ma vor ajuta cu siguranta
asa ca BRANDU draga sa nu ma iei de exemplu,ca azi sunt de la faza 2 in sus
VALI cauta miere de mana si ia pe stomacul gol 2-3 lingurite...cat timp am luat in iarna asta miere de mana + catina bobite[plasate in borcanul cu miere]nu am avut probleme..bine ca mi-am adus aminte sa mai scot o punga de catina din congelator ...n-am mai luat de vreo doua saptamani si ..se vede
ce fel de cura faci? cu drojdie de bere ?..zi mai multe,ma intereseaza si pe mine o cura de vitaminizare si dezintoxicare
valentinag spune:
Am incercat cu seminte de in si n-am vazut prea mari efecte
Maya, am citit aici la un subiect de cura asta, ziceau fetele ca e buna si pentru piele, cosuri, acnee, n-s ce!Am inteles ca se ia cea prospata frecata cu miere, pe stomacul gol, aia uscata hidratata in apa, dar e mai putin eficienta si se mai gasesc si tablete la plafar.
Eu o s-o incerc p'aia proapata, dar diluata cu un pic de apa inainte de mese!Vedem ce-o mai fi!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
maya_m spune:
adica drojdia cu care facem paine?...e buna asta?..io credeam ca aia de bere e altceva decat drojdia de facut paine...
daca e vorba de asta de paine atunci ma apuc si io de maine..ca am un juma de kil [proaspata] in frigider
si cam cata odata?..cat o nuca, ca la aluaturi ?
JulieX spune:
buna!
vreau sa ma alatur si eu grupului vostru; pe scurt, aceasta este prezentarea mea:
H = 1.80m
G.I = 80kg la 1 ianuarie
G.T = 69kg
G.A = 74.7kg
KG = 11kg
kg(-)= 5.3kg
kg(+)= 5.7kg
daca vreti sa ma treceti in listuta, am pregatit eu randul
1.80_80.00_69.00_74.70_11.00_5.305.70
eu si sotul meu am mai tinut montignac, ani buni, dar dupa nasterea fetiteti noastre, in martie 2009, lucrurile au cam scapat de sub control . anul trecut am scapat de 7 kg, apoi luni de zile am stagnat (pur si simplu nu am mai putut tine faza I), iar in nov-dec. am mai pus cateva kg . La inceputul anului aveam 80kg. Noroc ca sunt f. inalta si kg in plus sunt distribuite uniform.
Am revenit la Montignac la 1 ianuarie si dupa un inceput mai greu (in primele 2-3 saptamani am dat jos f putin si asta ma cam demotiva), acum suntem pe drumul cel bun . M-am (re)adaptat la regim, iar organismul deja reactioneaza f bine.
dati-mi voie sa va spun ce am mancat eu azi:
MIC DEJUN - cereale integrale cu iaurt (0%, evident), cafea fara cofeina
GUSTARE1 - 1 mar
PRANZ - bors de pui si friptura de vita cu salata de ardei copti
GUSTARE2 - 1 portocala
GUSTARE3 (la 1h dupa portocala) - paine integrala (stiu, o sa spuneti ca painea se mananca numai la MD, dar n-am mai mancat de multa vreme si
CINA - salata verde cu ton
mai tarziu - fructe (portocale/grapefruit/mere)
de ani de zile, mancam fructe seara, la 3h dupa cina;
inca nu stiu ce gatesc maine in mod sigur incepem ziua cu cereale, iaurt si scortisoara / esenta de vanilie, apoi cafea; la pranz... bors de pui, din nou si poate un gratar din piept de pui
o sa vad maine!!!
o seara minunata si ... pe curand!!