Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)
Raspunsuri - Pagina 19
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVAMIKA Suntem si noi prin zona.N-am mai intrat in ultimile zile, a fost frumos afara si am profitat din plin.Suntem bine in sfarsit am terminat cu antibioticul iar febra nu a mai revenit.Facem progrese in fiecare zi si ne bucuram de fiecare moment. Ioana,iti doresc multa rabdare cu soacra si nervi de otel. Am vazut filmuletele cu Petala si cu Tanya....felicitari pt progrese. Punem si noi 2 filmulete cu ultimile realizari. Eva vorbareata http://www.youtube.com/watch?v=yC_L6wh0gac&feature=BF&list=UL8eMOYVu0reM&index=22 Eva in patut http://www.youtube.com/watch?v=U-0HeCbM4FY&feature=BF&list=UL8eMOYVu0reM&index=21 EVA IOANA 15 MARTIE 2010 |
Este incredibil de dulce! As pupaci-o de numa'!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Yaia Dayanara, in sfarsit am primit pozele de la bazin in format digital si ma pot achita de datoria fata de tine: http://family.webshots.com/album/579715942ybwvSH Fug sa citesc din urma! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Frumos!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Erina Ohhh, Yaia sanatate Alexiei. Siper pozele de la piscina!!! frmosi delfinasul si pisicuta de mare! Astazi dam cafea, sucuri si ce va doreste inima. David implineste 11 luni! Cum zboara timpul!!! El e adorabil, un frumos si bun cu zimbet luminos si raze de soare in priviri. La multe lunite David!!! ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata si de la noi! Nu am mai apucat sa intru, ca piticul meu a descoperit mersul! Tre sa stau numa dupa fundul lui, ca inca nu e sigur pe el si mai cade. Avem aici exemplificarea: Cata Saptamana viitoare o sa intru si mai rar, spre deloc ca tre sa incep din timp cu pregatirile, fiind singura si cu atomixul dupa mine nu o sa reusesc multe intr-o zi. Nu va fi tamtam, doar nasii si e posibil sa vina cumnata cu copiii, dar tot ma stresez cu mancare, curatenie, etc. Pupicei si mai intru cand apuc. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Felicitari Eric!!!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui sensibila Si Gia merge . Destul de bine pt prima seara as putea spune. L-ai ajutat pe BLUEKIDOO cu 254 bani! sanzi – multumesc briza_marii – momentan caut faianta pt bucatarie si gresie pt bucatarie, holuri si baie. Si parchet pt sufragerie , hol si dormitorul mare. Incepe santierul de luni sis per s anu dureze maimult de 1-2 saptamani. Apoi o sa mai arunc ce trebuie din camera Giei si sa ii pun mocheta si sao mut Oricum cat e santierul o sa stea la mama ca nu risc sa imi tin copilul in praf. Nu stiu cum o sa resist. Cred ca o sa fac carare la mama. Mi se pare casa goala si pre aliniste,mi se pare ca o aud sic and o duc o dupamaiza la mama, Sau o lasa o seara la ea. EVAMIKA – super filmuletele cu vorbarea si jucausa Eva IOANA – putere si o sa treci peste toate. Pna la urma familia vostra e formata din voi, restul sunt accesorii de care te poti lipsi. Sincer STANUCEL – sunt sigura ca o sa reusesti, este preaputernica ca sa te poate dobora ceva. Yaia – foarte frumoasele poze. Si voi oanaiacovita – felicitari lu Eric La multe lunici iepurasului : David de Erina ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Felicitari Gia!!
Mami spor la treaba pentru renovarea apartamentului!
bluekidoo spune:
Iepurasii nostri incep sau au inceput deja sa se miste singuri pe imas si tare fericiti sunt Aveti mare grija insa sa nu patiti ce am patit eu.. Azi am scos-o in ham afara si odata la ceva timp se tot lasa pe spate.. Am crezut ca este din cauza hamului..Am intrat in casa, si am lasat-o putin jos, ea s-a ridicat in picioare si a vrut sa fuga dupa pisica dar din cauza hainelor groase s-a dezechilibrat si s-a dus pe spate.. i-am prin capul la limita.. Acum 40 min am imbracat-o sa plece sotul cu ea la nasi.. era pe hol el, fratele meu, fiul nasilor si nepotul lor (care au peste 20 ani) si ea in mijlocul lor.. intr-o fractiune de secunda a ajuns pe spate si a dat cu capul de gresie... noroc ca avea caciula pe cap si este destul de groasa asa ca a amortizat, dar ea mititica s-a speriat si a inceput sa planga.. m-am speriat si eu cand am auzit zgomotul.. mi-a plans 2 minute (ea care se linisteste in clipa in care o iau in brate) Din fericire nu are nici o reactie negativa(ameteala, dezechilibre, rani sau alte cele) se compota ca si cum nimic nu s-a intamplat, dar mie nu mi-a trecut inca.... Aveti mare grija cand sunt imbracati mai gros au echilibrul mai prost indiferent cat de bine merg atunci cand sunt imbracati subtire, obosesc mult mai repede si au tentinta sa se lase jos fara sa se uite..
mi-a venit fata acasa, am fugit
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
citat din mesajul lui Yaia Child, pozele sunt publice, poate sa le vada oricine. Eu iti multumesc ca ne-ai admirat. Ai fost simpatica cu' ceva ce sa ma incapa si pe mine', tu, care esti o slabanoaga cu ochi frumosi! |
Ehe, YAIA, am fost slabuta, dar de cand am intrerupt alaptatul m-am facut rotunjoara, imi pare rau ca nu am fost mai atenta la alimentatie atunci, mi se parea ca ma pot mentine. Alaptatul m-a ajutat mult sa slabesc si am crezut ca asa va fi tot timpul.
Bine ca macar culoarea ochilor e aceeasi
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
bluekidoo spune:
Neata fetele, va invit la o ..Eu sunt tare fericita..Pentru ca aseara a adormit pe la 12, Tanya s-a trezit abia acum..dar nu asta este motivul fericirii mele, ci felul in care m-a privit cand s-a trezit, cum mi-a zambit, fercirea pe care o emana .. sunt implinita, sunt fericita, o iubesc de mor..simt ca nimic nu poate strica ziua asta Sa aveti o zi de primavara minunata alaturi de puii vostri
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
Delia13 , child, Rebiana27 - multumesc
stanucel – multumesc. Gia mananca doar in scaunelul ei si asa o sa si continue. Nu vreau sa o invata sa alerge cand mananca. Acum depinde daca vrea si ea
Erina – multumesc frumos. Am fost aseara in dedeman, prakticer, bricostore, hornbach. Am ales parchetul pt sufragerie si dormitory si am gasit si o grsie pt foluri care merge demential cu parchetul, defpat sunt cam aceeasi idée.
Desi am vazut 1000 de modele de gresie si faianta pt bucatarie nu m-am hotarat la nimic. Nu m-a dat nimic pe spate. O sa ma duc diseara in valea cascadelor care e la mica distanta de mine.
samaria – multumesc frumos, din suflet pt cuvintele frumoase. Este normal sa fac tot ce se poate pt ea. Cand am luat-o de pe strada ne-am asumat un risc. Acum nu o sa o aruc inapoi pt ca intr-o clipa de neatentie din cauza felului ei de vanatoreasa a sarit peste pervaz dupa un porumbel sau o vrabie de la etajul 7. Eu ma bucur mult ca a scapat si acum o s am grija de ea cum trebuie. Daca Dumnezeu a lasat-o in viata, ea e fericita asa cum e. Momentan trebuie sa ii cumpar un ham sis a il chem. Pe dr care i-a facut caruciorul sa il monteze pe el pt ca smechera iese din chingile actuale care cu arici. Le linge pana le desface si iese.
Multumesc, sper sa nu dureze o vesnicie ca in martie e mai intai ziua mea si apoi a Giei si vreau sa am casa luna pana atunci.
child – ce mortal trebuie sa fie Albert. Giei daca ii dai tel fix mai zice cate ceva. Daca ii daimobilul e muta, e fascinate de el si il intoarce pe toate partile dar nu zice nimic
bluekidoo – imi pare rau pentru cazatura Tanyei. Sper sa nu aiba urmari. Gia nu se lasa pe spate, in cel mai rau caz se arunca in fata, sa ajunga mai repede.
L-ai ajutat pe BLUEKIDOO cu 288 bani!
La multe lunici iepurasilor : Deyan de Anca_iary, Sasha Yan de bebesasha, George Vlad de camilecu !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Erina spune:
Sensibila, daca imi este permis citeva sugestii, orice faianta ai cumpara...nu se mai poarta bucataiile cu faianta peste tot...poti pune placi din acelea tip mozaic doar intre blaturi si corpurile suspendate, oricum in zona de lucru unde se stropeste mai mult...sau chiar foaie de cupru (au ceva metalic si in Ikeea-acum depinde si de stilul in care amenajezi.
Alta solutie sunt placajele de MDF in ton cu mobila in zona mesei...
Deasemeni la bai (imi place aici unde stam noi acum) puse placi doar in zona chiuvetei, si in zona cazii, fainta imbraca peretii perimetral dar pe unele zone (in spatele WC, bide de ex.) sunt doar doua rinduri) sper sa ma fi facut inteleasa). Gresia e OK peste tot dar nu uita ca exista si parchet pentru zone umede.
Calitatea, rezistenta sunt importante, in rest accentele de culoare le poti da din acesorii.
Sa iasa cum iti doresti!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.