**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 6

Simina1980 spune:
Mai da ce planuri se anunta ptr noaptea asta-da vedeti sa nu va cutremurati toate odata sa-mi treziti baiatul ca eu maine sunt la munca!Eu am musafirii aia lunari ca altfel va acompaniam.
Cris-nasol cu soacra dar macar e bine ca al tau e de partea ta!
Getik-sa vezi maine ce chef de treaba o sa ai !
Mady-ca intotdeauna cu freza!Cam scump va ajunge petrecerea dar tot e mai bine decat sa faci acasa,macar eviti tot deranjul.
Lavi-????ai papat?
Va las!Plec acasa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

calipso_zeus spune:
Eu le stiu pe de rost astea si tot nu se satura de ele.Ma innebuneste cu stada sesam....de trei ori am dat cu aspiratorul si de trei ori mi-a sfaramat paine,pufuleti si branza pe covor...Si a rasturnat si castronul cu ciorba..

emanouela spune:
picky daaaa, cam multi banuti, dar na, aici stii....totul costa
mady musai sa faci foto data viitoare....poate iti copiem freza
da, aici totul costa....e facut in asa fel sist incat sa traiasca toata lumea si sa aiba de munca
cris bietul animalllll fata da noramea cmi face....altceva decat sporturi extreme
evolutia ei, educatia....ia zi....Oxford ne mananca????
acu ca veni vb de Oxford...tre sa laud un baiat, baiatul fostei secretare de la firma unde am lucrat eu inainte sa vin aici, familie modesta, cu un baiat ft bun....genul care invata din mers, ca pasiuni info si matematica, info pe primul loc....nu au bagat nici un ban in el decat in drmurile de la olimpiade, pt ca e si olimpic....acum e a 12, acu vreun an cand l-am intrebat ce va face mi-a zis ca a aplicat la niste univ de afara si steapta rasp....rasp a venit acu cata zile, admis la Oxford cu bursa. m-am bucurat enorm...ca pt propriul meu copil.

Picky_toto spune:
Salutare
Ca ieri v-am dat inghetata, azi va dau clatite si vii le umplu cu ce va doreste inimioara
Am reusit sa calc rufele si maine sper sa reusesc sa fac curatenie.
Asa-i Mady is mai rarut pe aici, ca nu am timp sa scriu, dar nu va parasesc..nuu ca doar sunteti prietenele mele dragi...Uite tot zic ca "azi" pun poze si nu mai reusesc..deci is super solicitata si destul de obosita ca Stefi sta prost cu somnul de noapte...iar dimineata reusesc sa va citesc si sa va scriu la cafea, dar si cuvintele pe care vi le scriu sunt asa printre picaturi ca ba ii pregatesc fetei micul dejun, ba vrea la olita, ba ma solicita ca vrea sa se joace, sau ca vrea aia si aia..asa ca eu tot timpul beau cafeau rece ...si dureaza vreo 2-3 ore.. Chiar azi m-a batut la cap ca vrea afara..am scos-o dar eu aveam in plan ca sa ma apuc de calcat si sa ma intind si eu putin langa ea la pranz..numai ca nu prea s-a potrivit socoteala mea cu ce a vrut fiica mea;..si uite asa ea a dormit iar eu am reusit sa calc..
Hai va las acum ca are sotul ceva treaba la pc...va pup, va urez noapte buna si ne auzim maine ..nu promit la cafea ca vreau sa ma apuc de curatenie inainte de cafea..ca asa imi sta mie pe creier curatenia asta
Mami de printesuca mica si iubita

AMR: 8 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

cris_82 spune:
sunt pasare de noapte ca am barbatul la fibra si mi-e urat sa dorm singura..,dar sa ma vad eu maine in ce mierla m-oi transforma cand m-o lua fi-mea de buna si eu o sa fiu cheauna
getiko ia vezi ce valuri faci tu pe canal ca sa nu-mi trezesti fata in seara asta,da?auzi la ea..face pofte la oameni care nu au cu cine..reaoooooo.Chiar nu stiu nimic de lali ma gandesc ca poate nu se simte bine..
mady eheee,nu oi avea eu sonor,dar mi-au ramas ochii la cratitele de acolo.as vra si eu o emisiune,ceva, orice,ca sa o acapareze si pe fi-mea..ca ea de fel zici ca a scapat in butoiul cu energizant
simina da,asa e,si mai ales ca a fost de fata si uite asa a luat atitudine.P.S. fata..merge si in perioada aia musafiroasa,numai ca scartaie
ema lasa-ma fata cu Oxford..ce zici de Harvard?(na ca ne-am scrantit la neuroni.. hi hi
).Mi se pare normal ca te bucuri de el,si eu as face la fel
mai ales sa-l stiu de mic si noi ca si femei sa ne avem bine..bravo lui ca e un baiat cu capul pe umeri si stie ce vrea de la viata
picky buna sa-ti fie inima..ce ma omori tu la ora asta cu clatite.Sa mor de nu m-ai imbolnavit cu calcatul si curatenia..pune mana si stai potolita ca vrem printesuca la termen,nu mai devreme
tot o mica terorista am ramas
BAZAR

lavinia.p spune:
Mama da ati scris nu gluma
Multumesc gagicile de complimentele legate de Rareselul, mi-e asa drag cum vb el la telefon am sa-l mai filmez.
Azi noapte am crezut ca-l scot afara sa doarma.L-am pus in pat la 22.30 si am zis ca ma pun si eu sa ma culc mai repede sa-mi schimb programul...credeti ca am putut? pana la 1 si ceva n-a adormit
, eu ii dadeam la buci el radea, pana n-am mai putut si m-a apucat nebuniile si crizele de nervi 1000 am avut tensiune
, iar la 4 era fresh, api la 7 si pana la 8.30 n-a adormit
deci am avut o noapte sesi din nou...nush ce bai are copilul asta, parca pe c e trece se prosteste, sper sa nu-l tina mult ca eu fac cu nervii, nu-s obisnuitaaaa
Calipso ma bucur ca ai oameni in jurul tau pe care sa te bazezi si eu as avea nevoie dar....
Mady [-:)))] n-ar fi rea si o banda de urgenta...te-ai mai impacat cu freza noua?...ai reusit sa mergi la fetita bolnava? cum mai sunt? Baietii ce mai fac?
Cris...ce avea cu rola de hartie? numai el stie[:d] eram in hol cu mama vorbeam iar el frumos a inchis usa la bucatarie si s-a facut liniste.Cand am deschis usa ati vazut si voi ce mesterea
...Miru ce nazdravanii mai face?
...aaa tocmai am citit cum il calarea pe motan
Picky sigur cu Rares comunica...cred ca puneau la punct detaliile pt intalnirea din vara de la Constanta.
Mady tin pumnii sa iasa bine cu operatia sotului si sa puteti cununa, e frumos sa fii nasa
Getik m a bucur ca esti mai bine, dar de la ce toate starile astea? o fi prea multa oboseala acumulata ca si tu esti pasare de noapte ca mine....te cred ca nu-l intelefi pe Rares eu deja am invatat si chineza lui
Anna ma bucur ca ai un baietel asa intelegatir si ma bucur ca ati trecut cu bine peste intarcare nici nu ma asteptam sa fie altfel Vladut, e foarte inteligent, ma bucur enorm de reusite, btavo Vladut. Va pup dulce dulce si sper sa mai reusesti sa ne mai scrii despre voi c a ne e tare dorrr!
Simina ms..da e ciudat cu accentele astea tie ti se pare ca noi vb cu accent eu cand ma duc la mare mi se pare ca cei de acolo vb cu accent dar imi place sa-i ascult si parca vb mai repede
, cum mai e Andutu?
Mady bine ca ai spus sa ma ancorez diseara...
ce tare esti cu tzitzile....ma bucur enorm ca fetita e mai bine, Dumnezeu sa o ajute sa iasa repede din spital
Mesajul asta l-am inceput dupa ce am mancat de amiaza dar nu am terminat bine ca s-a trezit Rares ca a facut kk si nu a mai vrut sa adoarma asa ca continui acuma...bag si eu continuare la banda de refugiu.
La noi a nins azi mai tot timpul, e totul alb afara, e asa frumos
Ema fata ce instalatie?ca eu cred ca am sarit, nu mai stiu sa mor...pup eu dulce bestiuta finuta
Picky offf sper sa nu raceasca iara puca mica...imi pare rau ca si voi ati avut o noapte nedormita , sanatate multa
Mama ce pofta mi-ati facut cu Mac-ul imi ploua in gura
Mady esti mortala, nu mai pot de ras cand povestesti...nasoala faza cu nebunu ala cu masina, asa-s si eu nu pot dormi dc is singura acasa...si cum fu la petrecere? nu-mi zi unde ati fost
ca stiu deja, nu mai pomeni de cuvantul interzis
...wow ce petrecere va fi la voi
cred si eu ca te vei scapa de banuti seriosi..cam aceasi situatie va fi si la noi
dulci
Cris harnica esti mami, nu vii si la mine?....Pe 11 faceti party si noi mergem la party la nasa decio va fi weekendul distractiilor, abia astept sa ne zici ce fata a facut sotu la vederea balcoanelor
...Cris ma bucur ca sotul te sustine in ceea ce-i privesc parintii, eu cred ca trebuie sa ma mai nasc odata sa imi dea si mie dreptate
...in fine nu ma mai stresez momentan
Mady sa-ti fie de bine leneveala
Getik ma bucur ca nu mai e soacra pe capul tau...deci si tu o sa ma zgaltai...no ia stati voi asa ca va zgaltai si eu acusica doar sa termin de recuperat
....da le-a fost frica la fetele astea ca pe criza asta mai tre sa si cotizeze cu euroi
Simina da am papat dar n-am mai apucat sa scriu nimic ca s-a trezit kk-ciosul familiei cu ditamai pachetul la buci frumos mirositor de simteam din living aroma deosebita de Kk Chanel
Ema ca asa e si sora mea, sa ma laud si eu oleaca[:D[[ si ea e cu Bursa in Brazilia, defapt a aplicat prin intermediul faultatii la un job acolo intamplator si culmea a fost admisa si bineinteles tot in domeniul info nici ea nu invata niciodata prindea din zbor. Acuma seara am vb cu ea si era suparata ca aici a intrat la Timisoara la master la cu plata desi avea note bune dar a zis ca nici nu se gandeste sa faca masterul in tara sa plateasca ci va aplica in strainatate ca acolo si o plateste, adica primeste bursa...deci asa cu sora mea sunt mandra de ea si o iubesc enorm. felicitari baiatului prietenei
Picky multam de clatit eu vreau cu dulceata de maciese
Cris e suficient trotuarul?
Acum ca am terminat si banda de refugiu si trotuarul lui Cris ce mai facem?
Eu ma bag la somn si va doresc noapte buna, sper sa am si eu!
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

lavinia.p spune:
Uitasem asta, ca sa va inveselesc putin ziua, sper sa va placa eu am ras de numa http://www.youtube.com/watch?v=qvJx_E8E0Rw
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa,fix cum am zis si aseara..sunt praf de ma adunati cu aspiratorul,iar a mea soata e caput si doar ce a plecat ca trebuie sa ajunga la tribunal si apoi iar fibra..bag picioarele in ea de treba
si uite cum beti voi si eu raman azi cu perfuzabila..hi hi,la gravidute dam ceai fructat
,la tutungiste le bagam cate un trabuc
si vougue
pentru cine are chef de ceva mai usor
lavi fata,ce nu vreti voi sa intelegi ca eu nu am sono..relelorrrrrrrrrrr
.lavi lasa bucile la baiat ca nu o sa rezolvi tu problema somunul peste noapte..e nevoie de timp mamicule
.Banda de rufugiu?pai si in halul asta de kilometrica
.tin sa zic ca al meu e deja ros de curiozitate,si parca nu mai are stare pana de ziua lui
.Lasa fata,important e ca ti-e sora sanatoasa si a gasit ceva mai bun acolo,ca aicea in tara plangi cu vorbe.
Uite ca eu facusi semnele de circulatie ca voi lasati strada aia cheala sa se tamponeze lumea
tot o mica terorista am ramas
BAZAR

calipso_zeus spune:
Neatza
Si eu la cafea repede ca-s fresh,aseara a fost mama si s-a ocupat ea de fata.Am dormit de nici nu stiu cand a adormit fata.Acu` o hranesc si ce se mai face si plecam iar dupa poze si dupa niste fructe.Cam greu sa te cari cu copiii mai ales cand sunt infofoliti de nu se mai poate.Dar vom vedea noi.Nu dureaza mult sper.Azi chiar sunt curioasa ce mai gesesc fetele astea de urlat.

Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la !
Am o stare cam naspa asa ca beau cafeaua poate imi mai trece si revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)