**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am venit fuga fuga la dar acu mma duc sa fac curat si revin redede repejor

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci nu se poate ce somn pot sa amin fizic.....revin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am venit si eu la cafea, deci si eu mor de somnnnn, e ceva in aer, as mai fi dormit dar musai a fost sa-l trezesc pe pici ca altfel iar diseara show ca nu vrea sa doarma.Asa ca dc nici el nu m-a lasat sa dorm ieri noapte nici eu nu-l las acum
Cris musai sa-ti faci sonorul sunt dementiale desenele astea si azi apare iar un episod Moama da nasol program are al tau, bine ca nu e mereu asa
Simina, Getik, Ema, Anna, Picky,Mady,Lali, Calipso si restul fetelor va pupacesc si revin!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Asa,am revenit deci!
Sa va zic ca vreau sa ma apuc de zumba fitness de saptamana viitoare ca acum nu am cu ce ma deplasa masina fiind in service de 2 saptamani .Si ce m-a convins?Pai vreau sa mergem in concediu in Turcia si sper sa scap cat de cat de celulita pana atunci.As vrea eu sa tin si regim dar sa vedem-ca si asa mananc doar o data pe zi(bineinteles seara ).
Andu e mai bine,se pare ca am scapat si nu era rosu in gat-nu stiu daca de la maselute a fost asa ca nu reusesc sa ma uit in gurita lui-oricum important e ca e mai bine.
Va las,revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor la noi aseara a cazut tot planu ca a venit scorpia asa ca fara cutremur deabia astept sa plece sa ne reintram si noi in normal cu tote cele ins pecial cu [hotpat].
mady aseara am bagat banutii, si am inbrcata picea cu salopeta si chinuie bietu maimutoi...de numa...numa dar este dragalasa cand o dormi pun poze.

acum plec pa cu fata

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

back
nu-s chiar in depline facultati mintale dar mere
nu stiu ce am dar dorm in fund pe scaun
asa ca va pupacesc pe toate si sper sa ma trezesc eu azi, totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Gata cu umblatul....e tare obositor mai ales acum iarna...imbraca-le dezbraca-le..macar azi s-au purtat exemplar.au mers de manutza au fot cuminti si au ras tot timpul cele doua maimutzici.
Si noi de rasul lor...

va pup vin eu cand se culca asta mica ca zici ca abaut cafea asa are o viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cine ma ajuta si pe mine cu o informatie??ca pe net sa dea dracu daca gasesc ceva concret

fetele,am oleca nevoie de ajutor..cine stie daca un arbust sau copac poate fi considerat punct de delimitare a unui hotar..ca sa mor eu daca mai inteleg cevade 3 ani ma judec cu un vecin mare amator de procese si mi-o tranteste pe asta cu copacul lui.Poate m-am scrantit eu si am uitat materia din facultate,dar parca numai in cazurile de liziere se condidera punct de delimitare,nu?[:-]

Plsssssssssssssssssss...cine stie sa ma ajute si pe mine ca pana luni trebuie sa punctez obiectiile

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

cris, spune-i lu'vecinu'carcotas ca a zis rizeasca de la bucuresti (adica io) ca copacu'nu-i limita decat pt. bulangii.

fata, eu sunt pe dinafara complet cu legile. n-am fost in viata mea intr-un tribunal si nu stiu de judecata decat de la teveu. nu te lua dupa minte, ca acum am un kef nebun de mistouri.

numai ce am citit un topic mai sus, care ma distreaza de cateva zile (l-am si votat dar ei nu stiu ca pentru ca e hilar), si-mi dau seama ca lumea pe care o stiam eu a luat-o razna. pe bune si pe reale...

ema, ziceai ca nu esti intreaga la cap? eu nu mai stiu pe nimeni cu toate tiglele pe casa, zau. nici eu nu o duc mai bine .

aaa...cris, si daca pomu'e limita... a cui e pomu'? al tau sau al lui? ca daca e al tau... baga toporu'in el si s-a dus naibii limita .

revin...

hai, veniti la o barfa mica! zau ca ma plictisesc...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna buburuzici !!
Noi suntem bine,am disparut ca magarusul in ceata pentru ca am fost la un priveghi si inmormantare. Stiti ca va spuneam vineri de un nene care a facut infarct,si ca nu putea afla familia nimic. A fost si mai greu ca a murit o tanara tot vineri,suspecta de "gripa noua" si a intrat spitalul in carantina. Cei din familie care asteptau in holul spitalului informatii si reteta pentru medicamentele omului au aflat de la cei de acasa ca sarmanul om murise .Aiurea de tot, toata lumea asteapta bani ca sa mearga sa iti aduca o reteta de la un doctor,si nu se mai intorc dupa ce le dai banutii,sau se fac ca nu te mai cunosc. I-au plimbat 10 ore de la spital la morga,la politie,iar la morga,din nou la spital si tot asa,pana l-au luat acasa. Crunt ce se intampla in Romania noastra de tot rahatul...

Eu sunt bine,am fost sa imi ajut prietena,desi a fost abositor. Am avut grija sa fiu bine imbracata,sa mananc la timp si sa dorm suficient. Am ajutat cum am putut,cat am putut. Noroc ca m-au mai lasat greturile,nu mi-a fost greata decat dimineat,putin.

Va pup,m-am gandit mult la voi.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput