**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 5
calipso_zeus spune:
Am venit si noi de la treburi..mama....urlau la un moment dat amandoua..ioana ca vrea manusi ..si nu le avea..eva ca urla ioana,apoi eva ca si-a scapat biberonul.ioana i l-a dat apoi iar urla ca vrea si ea bibe...cand s-au potolit amandoua au inceput sa latre ca au vazut un catel..si tot asa.Ne-am plimbat de manutza...alt scandal c vroiau sa mearga doar amandoua de manutze si am mers ca melcul 100 de metri in 15 minute,apoi ..tot asa..dar e frumos..trebuie sa ai rabdare..oricum statui si mii de plecaciuni pentru cele care se descurca cu doi copii...noi la un moment dat turbam amandoua.eu si prietena mea.dar pana la urma s-au potolit.Acu` beleaua mica doarme si eu tre` sa ma apuc de facut haleala.Si ce as dormi si eu....iar Ioana ,ca am vorbit cu ana pe mess sta la usa sa vina la eva...de astea frate.Oricum mi-s dragi amandoua.mai ales cand merg de manutza si stau serioase nevoie mare.
lavinia.p spune:
Ia treceti rapid pe prima pagina ...acum am ajuns acasa de dimineata am avut treburi in oras.Rares a stat cu soacra si nu prea a vrut sa manance cu ea, mi-e groaza pe cand ma intorc ca nu o sa-i fie bine la ea, sper sa se faca bine cumnatu meu odata sa-l mai pot lasa pe Rares la ea sa se obisnuiasca. Merg sa-mi fac de mancare si revin
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
madyrizi spune:
eu cica stau pe baricade sa fac mancare pt. pranz. am o motzaiala groaznica.
sa va zic si de ce: noaptea ce tocmai a trecut si-a impotmolit vecinul din spatele meu, masina, drept in fata portii mele. v-am zis ca n-am asfalt k la oras. la noi e k la tzara. si a turat-o, si a impins-o, si a injurat, si a blestemat...in fine, eu n-am putut sa dorm ca se auzea tot. n-am izolatie prea buna la casa si se aude. plus ca sotul nu era acasa, era in tura de noapte, si v-am zis ca nu pot sa dorm bine cand n-am sotu'acasa .
cert e, ca se facuse 1 noaptea si bolandu'ala nu reusea sa-si scoata masina din namol. a reusit pe la 2.
nelinistea mea era ca masina lui era la cativa centimetri de botul masinii mele. deci am stat toata noaptea ca pentru ca nici nu puteam iesi afara, sa urmaresc evenimentele, ca era cel mic parcat langa mine. eram la maxim. cum? sa-mi strice mie masinuta mea neclintita din loc de 5 luni? io care nu ies cu ea si am masinuta noua? muream... pe bune, de oftica, ca nu-s acolo sa dirijez treaba .
in fine... au terminat, naiba sa-i ia...a inceput copilu'care e prea putoare sa se miste de pe o parte pe alta si schelalaie sa-l mut eu . am adormit si eu pe la 5 dimi, iar la 8 s-a trezit copilu'fresh.
cand m-am dus in strada... dezastru... toata strada e cu kuru'n sus. zici ca a trecut un buldozer. am urlat bine sa-mi ia pietroaiele din dreptul portii ca le arunc peste grad la ei. masina mea e joasa si mi-o distrugeam. ei au 2 dacii de cand era draqu mic.
ideea e ca-s chiauna de somn, nervi am cat casa lu'poporu'... si-mi vine sa bat pe cineva.
aaa... am ajuns ca o vampa, cu paru'maciuca, la petrecere. l-am tapat, l-am dat cu fixativ, l-am spumat... doar, doar o sta si el k la oameni. a batut vantul, era un ger de-ti ingheta zambetu'pe buze... si mi-am pus gluga in cap. am ajuns ca o , asa ca sunt si de asta nervoasa.
alta kestie... s-au anuntat la ziua lui alex 25 de copii. anu'trecut i-am invitat si n-au venit. anu'asta speram sa scap si io mai ieftin. as, vin toti + cei din cartier. deci ma scarpin de vreo 700 de lei numai la mac. socrii au zis ca vin luni... deci nu pot sa-i tin cu burta goala... offfff...
getik, am speriat-o doar. o s-o cunun ca doar i-am botezat si copilul. doar ca eu n-as mai face nunta la aproape 40 de ani ai ei. si nu-mi plac nuntile cu lautari si rahaturi d'stea cu "de la nasu...". ma oripileaza. eu am facut nunta moderna si acum 10 ani (moamaaaa... ce-au trecut, parca au fost 20) : n-am cerut dar la nunta, am avut o combina si a pus un prieten muzica, mancarea facuta de socri si mama, am facut la curte la nasi... fara gaina, placinta si ce puii mei se mai face. noa, fina vrea cu lautari, cu dar, cu tinuta de draci...
picky, cam rarut pe aici. si cica azi e sarbatoare, adica nu trebe sa muncesti.
ema, la voi va schimba cu bani. la noi, au venit cei de la electrica si au schimbat contoarul si nu mai stiu ce kestie, fara bani. ne-au si conectat la alt stalp si alt transformator. de aia nu merge nimik in tara asta. ar trebui sa perceapa o taxa macar. romanu'e invatat sa i se faca pe gratis. io ma agit ca de 6 luni nu mi-a venit nik sa platesc la gunoi si vreau sa sun la ei sa imi spuna ce s-a intamplat. ca nu vreau sa platesc 200 de lei pe un an sau doi si sa ma trezesc ca-mi ramane gunoiul in strada.
e buna autostrada mea?
revin dupa ce pun ceafa la tigaie si cartofii la cuptor.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
helloooooo gagici...
na ca nu am de gand sa cotizez la pusculita
Am avut multaaaaaaa treaba,curat cu dat covoare la o parte,frecat grasie si parchet pana luceste de zici ca-i noua,munca cu clientii,mancare(ciorbita de perisoare+bulane de pui la cuptor+carofi la cuptor cu cascaval)...deci treaba nu gluma...
picky as hali o inghetata,iar daca ai de fistic ca mi-e o pofta de mor.Weekendul viitor facem party,pe 11...si de abea astept,iar de haleala pentru atuncea inca ma mai gandesc.Sa sti ca miru mi-a dormit,asa ca sigur nu noi suntem vinovate de noaptea voastra alba.
mady clar isi merita soarta motanul ca azi mi-a muscat terorista de degetel ca avrut sa-i fure bucata de cascaval.Moamaaa ce belea...lasa fata ca e bine totusi,cand am cununat eu,totul era vorbit pentru luna septembrie si nu stiu de ce s-au sucit ca tin si acuma minte..eram in luna martie la sfarsit si fix in parcarea de la carrefour colentina,si ma suna fina: "nasa,te superi?" la care eu de colo o intreb De ce? si ea "pai in mai facem nunta,ca am vorbit deja la salon si la biserica la popa Alin" a cazut cerul pe mine..deci mamicule,stai mai bine decat mine la capitolul asta
getik binentels ca traieste motanul,dar in ritmul asta,ii sunt zilele numarate
ana ma bucur ca ai intrat la noiun pupic mare pentru vladut care o intelege pe mami si tie .cand ai timp te mai asteptam sa ne spui despre voi
simina dupa buleala de asera ma simt chiar foarte relaxata si cu forte proaspete
calipso multam de cafeluta si spor la alergat azi
mady si tu te plangi???pune mana si plateste datoria omului ca altfel ciu-ciu mic dejun maine.ma bucur sa vad ca ionela e mai bine
ema ce faci cuscra?arunci doar un rad ca sa nu cotizezi la pusculita si fugi? treci aciulica la raport cu ce a amai facut bestiuta
getik ce fain,ia pune mana si da chindie fata,ca nu in fiecare zi ai soacra lipsa de acasa
cuscra mai pot pe dracu sa ma cheptane...a innebunit lumea fataca sa nu mai zic si ce poame de clienti imi suna.Moamaaaaaaaaaaa dar ce vreme faina e la voi auzi la ea,pai ninsoare si ploaie e ok fata? la mine e bine ca am soare.Apoi daca si la motan ii place,pot eu sa le stic lor cheful?
picky chiar nu stiu ce sa zic,poate a capata o sensibilitate si chiar o doare in gat mititica...Ei au sarit la gatul meu,eu la gatul lor,dar uite ca nu ma las si tot am intrat aici
mady crede-ma ca ai descris fix toata tarasenia care am patit-o eu acum 1 luna si jumate cand o trupa de petrecareti au ramas intepeniti in noroi fix in fata casei mele la nici 20 cm de gardul meu noi gresuit ..fata,scuze,dar nu pot sa ma abtin cu parul tau .Aoleuuuu,partea aia cu bani ma doare si pe mine..si neamurile sa vina si ei la voi ,dar numai daca au mancat bine acasa,asta sa fie regula de baza.. .pai sa stii ca nici mie nu-mi plac nuntile astea cu tot rahatul ambalat in staniol si tinut pe tava ca sa vaza tot poporul,dar daca ai intrat in hora,acum e musai sa joci.. .fata eu nu vreau autostrada,ci trotuare,da?
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
cris_82 spune:
si noutate...s-a stricat vorbitorul cu soacra..si sigur nu e pentru 1-2 zile si pentru o perioada lunga de timp.vrea sa ne controleze la tot ca sa vada ce facem,pe ce cheltuim,cine vine,cine pleaca,ce mamanca miru,cu cine vorbim la tel,si multe altele,iar al meu i-a dat semaforul pe rosu,adica intelegeti voi
BAZAR
madyrizi spune:
cris, tu te vaiti ca se baga soacra prea adanc... io ca nu se baga. as vrea si eu sa imi bage capu'pe usa sau sa sune sa ma intrebe daca mai traiesc. n-ai sa vezi. stau acolo in cotetul lor, hiberneaza la greu... dar n-ar zice ei ceva. am si eu nevoie sa mai dea un telefon sa intrebe de boala, de sanatate. nope. eu le dau telefon, ii intreb ce fac... ei nuuuuu. si are socrelu'5-6 telefoane, la retele de nici n-ati auzit de ele .
eu m-am legat de faptul ca cica e sarbatoare si n-am facut nik azi. am fost o putoare ce a motzait toata ziua. aaa... si am stat la barfa pe net. mama denaturata, ce mai?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
cris_82 spune:
lasa mady ca mi-a ajuns..a sustinut sus si tare ca ce cand s-a nacut miruna,ea nu mai poate sa faca ce vrea cu noi..ca copilul meu e sursa ei de nelinisteda-o in pana mea.ia sa faca bine si sa-si vada de iehova ei si de ce mai vrea si sa ma scuteasca de remarci gratuite de genul asta.Mai ramanea sa-mi arunce aseara si faza cu maica-mea(pe care are grija sa o mai strecoare uneori)ca daca traia,tot asa ii raspundeam si ei?.Sincer,toata voiata am fugit de asa ceva,dar se pare ca inca mai am de tras..P.S. sta la parter si noi la etaj..no coment
BAZAR
cris_82 spune:
lasa mady ca mi-a ajuns..a sustinut sus si tare ca ce cand s-a nacut miruna,ea nu mai poate sa faca ce vrea cu noi..ca copilul meu e sursa ei de nelinisteda-o in pana mea.ia sa faca bine si sa-si vada de iehova ei si de ce mai vrea si sa ma scuteasca de remarci gratuite de genul asta.Mai ramanea sa-mi arunce aseara si faza cu maica-mea(pe care are grija sa o mai strecoare uneori)ca daca traia,tot asa ii raspundeam si ei?.Sincer,toata voiata am fugit de asa ceva,dar se pare ca inca mai am de tras..P.S. sta la parter si noi la etaj..no coment
BAZAR
getik1 spune:
fetelor vad ca ati aparut asa ca ati scaat sa mai puna lavi pe voi.
mady ai fost super tare cu paru lasa ca o sca creasac si ii vi tu de hac cand o creste si lasa ca azi am avut eu chef si pentru tine ca de nu a fost aia acasa si a avut un super chef de treaba.
cris ce chindie diseara am planuri mari cu al meu dupa ce se culca ariciu. ca de nu mai sta nimeni ca elefantu langa peretii[:P], bietu pisoi dar asai daca lui ii place ce sa ii faci.
piky nu stiu cand vine socramiu de la AA.
acu fug sa bag lemne in soba si sa aduc cutia cu margele sa fac curat in ea ca doar a dat ary iama prin ea si stiti ce a facut ravagiiiiii dar o iarta mama ca o iubeste mult de tot
a faza dura azi il sun pe cez sa vb cu el, si ma intreaba daca a plecat masa de acasa, si ii zic ca da, el la mine bne atunci pregateste ca vin mai devreme acasa si stam si noi linistitii dar sa vedetii ce ton avea ca de eliberare am ras de nu mai puteam.
dar de lali ce ai stiti?? ca eu nu am mai vb cu ea ca nu mmai am minute.
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
uite la ce se uita mihaita si sta nemiscat:
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM