Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)
Raspunsuri - Pagina 9
misssexy spune:
Buna seara fetiliiiiiii
Ce faceti? Iaca am ajuns si noi acasa..
Astazi este prima zi cu bebe acasa.Suntem bine,am inceput sa papam titi,momentan avem 2860,am mai scazut in greutate,am mai luat putin......Peste doua saptamani avem programare la pediatru sa ne vada buricul.Momentan suntem inca la faza de acomodare.Eu sunt binisor,nasterea a decurs relativ bine,cu putine dureri caci am asteptat pana nu mai suportam contractiile sa mi se faca epidurala.Data viitoare(daca va mai exista) am sa o cer mai repede.De taiat ,ma taiat putin caci bebelina mea are capusorul cam mare cred si a fost necesar.Circumferinta 34(asa a zis doctorita).Inca ma mai doare cusatura,dar trece si asta
Am sa bag zilele astea niste poze cu buburuza mea.
Va multumesc la toate pt incurajarile aduse,mai ales lui TUNDE ,incurajarile ei sunt intot deauna colorate.
Nu am avut timp sa va citesc din urma decat foarte putin,asa ca vreau sa felicit si mamicile care au nascut intre timp,si cele care au sa nasca zilele acestea.
HAI MAMICI,CURAJ
Buburuza mea doarme,asa ca o sa ma retrag si eu,caci in spital nu am putut dormi deloc.Am avut o vecina de salon care a avea un bebe tare plangacios,si ea sforaia ca un urs.Buba mea plange doar daca ai e foame,sau trebuie schimbata.
Va dau si datele nasterii,sa modificati acolo la listuta.
ALESSIA TIMEEA,3030 gr,49 cm ,34 cm craniul,apgar 10/10/10 ,nascuta la ora 14:07,39 saptamani si 2 zile DR:Andreea Radulescu
V-am pupacit pe toate.
ALINA 38+ si 4 zile cu ALESSIA TIMEEA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
bebelu86 spune:
Alina bine ai venit acasa. acomodare usoara si rapida si asteptam poze cat mai repede
Tunde daaa..si kangoo jump e frumos. dc as avea timp si m-ar tine, m=as duce in fiecare zi la cate unu dar nu ma mai tin balamalele k in tinerete
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
bebelu86 spune:
gata feteleva las. desi buburuza nu s-a trezit inca.doarme de 3ore. baita nu am apucat sa ii facem. sa vedem ce ne asteapta la noapte.
noapte buna si somn usor tuturor
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines imi ramane pe cap limba prea alba..zici ca are pulbere de lapte praf direct pe limba. vad maine ce si cum. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27266&whichpage=1
Majoritatea voteaza pt glicerina boraxata sau diverse variante, dar zic ei (ele) ca poate sa dureze si 7 zile pana se vindeca... Probabil ca raceala - in 7 zile fara medicamente si intr-o saptamana cu medicamente.
Mai sunt si alte cauze pentru limba albicioasa la copii (limba geografica sau candidoza bucala) dar nu cred ca e cazul. Asteapta sa vorbesti cu doctorul intai, daca tot vine maine, nu-ti face griji aiurea.
Citat: |
Buna ziua, Micutul meu are limba incarcata si in ciuda faptului ca il curat regulat cu glicerina boraxata nu scapam de ciupercuta,exista si alt remediu? Are 3 luni si e alaptat la san. Buna, Limba incarcata la bebelusi se poate face si de la lapte.O alta cauza ar fi deshidratarea, sau in urma tratamentului cu antibiotic cand apare candidoza bucala si limba bebelusului este alba. Pentru limbuta incarcata la bebelusi se foloseste badijonarea cu glicerina boraxata cu stamicina, sau o solutie de apa cu bicarbonat. De ce nu incerci sa te adresezi si medicului pediatru? Ar fi mai bine pentru bebelus. Sanatate bebelusului si numai bine! ----- Cea mai buna ar fi glicerina boraxata cu stamicina (preparata in farmacie) de trei ori pe zi dupa fiecare masa, timp de o saptamana. Se sterge bine cu un tifon in sensul acelor de ceasornic limbuta si obrazul bebelului pe interior. Nu te ingrijora, bebeii fac in mod normal candida in gurita din cauza laptelui, important este sa nu se agraveze. |
Si am tot vrut sa intreb... dar am uitat... parca tu si MariaG erati vecine? Si vecine cu sora-mea?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe - AMR 22 zile
Shines spune:
ms Mayane
pai da..se pare ca eu cu Maria stam in acelas cartier, pe prelungirea gh,cart latin..sora ta e vecina cu noi ? deci daca o vizitezi..ma poti vizita si pe mine
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Mayane spune:
HAI ARIANA2005!!!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe - AMR 22 zile
Doloress spune:
Mirela imi pare rau de dermatita! Al meu are si acum, la 3 ani. M-a amagit doctorul ca ii trece la 2, si nimic, cum vine iarna se umple de bube. Anul asta Stelatopia nu mai face fata. Am rezolvat tare bine cu ea primii doi ani, acum degeaba. Suntem in proces de incercare de alte remedii. Numai cu cortizon nu vreau sa-i dau. Doctorul bineinteles ca mi-a prescris crema cu cortizon si gata, inca de cand avea 6 luni.
Missexy bine ati revenit acasa! Acomodare usoara!
Tunde gata, am pus linkul pe prima pagina, la linkuri utile. Si la noi ti se zice ca atunci cand iti scoate firele de cerclaj trebuie sa fii pregatita ca s-ar putea declansa nasterea, am pe viitoarea nasa a lui Kevin, trebuie sa si le scoata pe 17 februarie si e destul de stressata de tot procesul.
Bebelu si la noi zumba e tare la moda si apreciata, m-as duce si eu dar n-am cu cine lasa cupilul. Ca nu pot sa-l las pe sot cu 2. Asa ca m-am inscris la cardio-poussette, unde pot merge si cu bebe dupa mine. Incep din 28 martie, si eu abia astept!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!
misssexy spune:
bagat pozici cu buburuza mea
ALINA mamica fericita de buburuza ALESSIA TIMEEA
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Misssexy?locked=true#
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
monika_bt spune:
Buna dimineata!!!
O cafeluta de la mine!!!
Noi tot 2 in 1, slava Domnului!!! Suntem bine! Am intrat sa fac galerie Arianei!
HAI, ARIANA!! HAI, BEBE TUDOR!!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 36s+
inaioana spune:
Neata!
Va multumim pentru urarile de bine! Suntem ok acum.
Shines, in cel mai rau caz bebe are o minora candidoza bucala, iar asta se rezolva cat ai clipi cu un strop de glicerina cu stamicin, preparata la farmacie. Totusi numai doctorul iti poate spune exact, el isi da seama dupa aspect daca edoar lapticul strans acolo sau e candidoza.
Despre crusta de jos eu nu mi-as face prea multe griji, pielea bebelusului se tot regenereaza dupa nastere si astfel de zone se pot descuama, fara sa reprezinte o problema. Cred ca e foarte bine cum procedezi deja cu musetel si cremite.
Madalina, eu stiu dimpotriva, ca daca bebe are icter trebuie sa bea pe cat posibil cat mai mult laptic, fie el de la mami (ideal) fie praf, tocmai ca sa elimine cat mai repede bilirubina, care tocmai asa se elimina, prin excretie. Tocmai de aceea trebuie alimentat copilul cu icter cat se poate de des, adica de exemplu trezit la trei ore chiar daca icterul i da somnolenta, pentru ca cu cat e mai bine hranit, cu atat trece icterul mai repede.
Dolores, ce norocoasa ai fost sa o ai pe MissParker la odiseea ta. E o tipa super si cred ca a ajutat sute de useri cu sfaturile ei privind psihologia in general si a copilului in special. O apreciez enorm. Pacat ca nu prea mai scrie pe DC. Noroc cu blogul.
Vad ca vorbiti despre sport. Abia astept sa ma apuc si eu, ma simt ca o masa gelatinoasa, simt nevoia de putina miscare prin toti porii. Din pacate mai am de asteptat pana la 6 saptamani.
Vrem si noi parola si userul pentru vazut si pus poze.Daca are cineva timp de un pm pe tema asta, pupam.