Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

OANAIASI
Te cred, aceleasi stari le am avut si eu, si catodata le am si acum. insa am gasit o metoda care pot spune mi a mai luat din aceste ganduri si anume am cautat muzica linistitoare relaxanta pe internet si am gasit daca stii tu genul la muzica indiana. Adica cu tot felul de sunete de toba sau tamburina care te binedispun. la mine a functionat. AA si doar ce mi a spus o colega ca Anotimpurile de Vivaldi ar fi indicate pt a ameliora starile acestea.

Pupici si sarcini usoare si copii sanatosi sa avem:D

5+

La serviciu nu prea pun ce muzica vreau eu , ca ma saboteaza colegii. Imi lipsesc mereu tot felul de Cd-uri cu muzica veche care imi place mie...Acasa nu am timp de ascultat muzica ...ba mai mult daca ascult...pe la 7 maaaxim 8 sunt adormita si apoi stau noaptea liliac si admir peretii ...

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Oana eu ascult in metrou, la job nici eu nu am cum, insa avem un radio bun, cred ca e pe magic fm sau ceva de genu oricum.

DPN nu il stiu inca sigur, ajung la eco joi si atunci o sa am mai multe detalii, cred totusi ca undeva pe 29-30.09 .

Va pup dulce pe toate si va urez o seara faina:).

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Oana eu ascult in metrou, la job nici eu nu am cum, insa avem un radio bun, cred ca e pe magic fm sau ceva de genu oricum.

DPN nu il stiu inca sigur, ajung la eco joi si atunci o sa am mai multe detalii, cred totusi ca undeva pe 29-30.09 .

Va pup dulce pe toate si va urez o seara faina:).

5+
buna aveam acelasi DPN sunt curioasa sa vedem daca avem baietei sau fetite si eu ma duc tot joi la doctor sper si eu sa se auda inimoara multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Marryan, ti-am lasat un PM.

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGeo spune:

buna fetelor.sunt o viitoare ft tanara mamica care voi naste in aceasta perioada.am aflat de cateva zile ca voi deveni mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ma inscriu si eu aici!!!!!!!!!!!
annare, madutza, bine v-am regasit - mai hoinaream si eu pe la aspitantele optimiste. Azi au aparut II
annare, din cate imi amintesc si tu ai avut ultima menstr. pe 26 dec. Sper sa nu ma insel.
Colege de "suferinta" (dulce suferinta) va pup pe toate!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

trebuie sa mentionez si eu:
UM 26.12.2010
DPN 02.10.2011

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Bun venit mamicilor sarcini usoare sa aveti si bb sanatosi la termen.

Denny ai PM

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Azi am fost la eco si mi-a scris asa :
"Uter in AVF cu diametrul de 41/44/77 mm, volum 74 cc. Contur regulat. Structura omogena. Endometru cu grosime 16 mm; se vizualizeaza imagine mica de sac ovular cu diametrul = 3.8 mm, situat central. Aceasta este inconjurata de imagine hiperdensa, cu caracter decidual, cu grosime = 8 mm ( Sarcina sub 4 saptamani ). Col uterin cu grosime = 33mm, canal cervical suplu. Miometru omogen.
Ovar drept - se vizualizeaza corp galben de sarcina cu diametrul = 2 cm.
Ovar stang = 24/28 mm, contur regulat, ecostructura omogena. Fara adenopatii iliace bilaterale. Fara lichid in fundul de sac Douglas."
si mi-a dat si 3 poze.
In fine mi-a spus ca sarcina corespunde varstei de 3 saptamani si 5 zile, dar eu dupa UM am 5 saptamani si 5 zile ( explicatia a fost ca am ovulat mai tarziu ). Mi-a mai spus ca este fixat bine bine in endometru si ca sansele sa cada de acolo sunt minime ( situat pe mijlocul endometrului ) !!! M-a chemat la eco peste 10 zile.
Sper ca totul sa fie bine nu se vizualiza embrion si mi-a spus ca dupa masuratori este cu siguranta sarcina mica de aceea nu se vizualizeaza embrion, dar totusi mie frica, in schimb m-am linistit ca nu este EXTRA ! si Nb e bebi obosit si ma trage la somn

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata tuturor,

Bine ati venit , noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen!

Alina ai un intreg catastif acolo. Mie la primul eco mi-a zis doar ca e intrauterina , dimensiunile uterului, endometrului si ale sacului embrionar si punct. Bine am si fost la un medic la care am ajuns de nerabdare. Medicul meu nu ma putea primi atunci..si m-am dus la primul cabinet unde am vazut cu okii.La 5 saptamani saculetul meu avea 8.1mm si la fel ca si la tine nu s-a putut vizualiza embrionul din cauza varstei sarcinii.

O zi frumoasa tuturor!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput