Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Azi dim cand m-am spalat pe dinti am inacrcat chiuveta de sange. Voua va sangereaza gingiile? Eu m-am speriat. Luati ceva vitamine? Mie mi-a prescris dr. elevit dar n-am inceput sa iau .
Klau_ditza, joana sunteti in lista. Klau_ditza sa ne dai si ziua de nastere daca doresti.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata fetelor. Azi dim cand m-am spalat pe dinti am inacrcat chiuveta de sange. Voua va sangereaza gingiile? Eu m-am speriat. Luati ceva vitamine? Mie mi-a prescris dr. elevit dar n-am inceput sa iau .
Klau_ditza, joana sunteti in lista. Klau_ditza sa ne dai si ziua de nastere daca doresti.

07.12.1979

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

camady imi pare rau si mie mi sa intimplat de citeva ori mai des inainte ca sa stiu ca sunt insarcinata deci a fost primul meu simptom si nici macar nu am stiu de el, daor medicul mia zis ca asta e un semn de sarcina si de atunci am luat legatura cu o mamica de la odiss iul-aug 2011 unde mia explicat ca pot sa folosesc sussanul praf adica tras la risnita cite o lingurita pe stomacul gol, e o sursa bogata in calciu si alte minerale si sa stii ca de cind folosesc susanul praf nu imi mai singereaza gingiile doar fr fr rar si plus ca si imi pazesc dintii

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Multumesc Marryan de raspuns. O sa incerc si eu.
Fetelor am ordonat lista cu zilele de nastere si am vazut ca ieri a fost ziua de nastere a lui uliiasi. La multi ani. Scuza-ne de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

bine ai venit klauditza
Deci voi ce spuneti ? sa nu ma sperii ca are sacul 3.8 mm si nu se vizualizeaza embrion ?

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

uliiasi La multi ani !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

bine ai venit klauditza
Deci voi ce spuneti ? sa nu ma sperii ca are sacul 3.8 mm si nu se vizualizeaza embrion ?

Alina eu la 5 saptamani si vreo 6 zile la un intravaginal dr. mi-a spus ca vede doar sacul embrionar si sa mai asteptam o saptamana. La 6 saptamani si 2 zile la alt ecograf am vazut inclusiv activitate cardiaca. Eu zic sa mai astepti si eventual sa schimbi si dr care-ti face eco. Mai multe pareri nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

bine ai venit klauditza

Embrionul nu se vizualizeaza la varste asa mici de sarcina, iar pt saculet cred ca exista niste marje pe care eu chiar nu le stiu...Nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram , mai astepti vreo 2 saptamani si mergi iar si atunci cu siguranta se va auzi si inimioara. Curaj! Totul o sa fie bine!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

La multi ani,Uliasi! Sanatosi si fericiti!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

uliiasi la multi ani cu sanatate multa fericire si un bebe sanatos

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput