Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Neatza fetelor! Azi am facut si noi 5 saptamani. Pe mine m-a luat asa o greata de dimi, si niste calduri...Abia astept sa mergem si noi sapt viitoare la eco, la 6 saptamani si o zi de la UM, sper sa se vada macar un puncticel, sa stiu ca e acolo, si sa dea Doamne Doamne sa fie IU. Va pup

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

am gasit ceva pe net ce m-a linistit
pana la 5-6,5 saptamani apreciarea se face masurand sacul gestational ( DMS ) ;
- la 4 saptamani corespunde la 2-3 mm, la 5 saptamani la 5 mm
Eu am 3.8 mm :D deci e mai mare de 4 saptamani cu un pic
Mi-am luat o piatra de pe inima

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 4+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Madutza , stai linistita! O sa fie exact unde trebuie!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Alina , si daca e mai mic ...poate faci o fetita miniona...gen Kylie Minogue!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Da eu vreau baiat , al meu vrea fetita deci e un baietel mai mic

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 4+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Fara numar! ce vrei tu sa fie!!!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor voi va faceti bitest, triplu test? Al meu dr mi-a dat sa le fac. A zis ca ptr bitest in intervalul 11-14 sapt si ptr triplu test in intervalul 16-22 saltamani. Morfologia fetala 20-23 sapt si 30-32 saptamani. Voua cum v-a zis? Eu stiam de pe forum ca bitestul ala s-ar face pana in 12 saptamani.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Neata tuturor,

Bine ati venit , noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen!

Alina ai un intreg catastif acolo. Mie la primul eco mi-a zis doar ca e intrauterina , dimensiunile uterului, endometrului si ale sacului embrionar si punct. Bine am si fost la un medic la care am ajuns de nerabdare. Medicul meu nu ma putea primi atunci..si m-am dus la primul cabinet unde am vazut cu okii.La 5 saptamani saculetul meu avea 8.1mm si la fel ca si la tine nu s-a putut vizualiza embrionul din cauza varstei sarcinii.

O zi frumoasa tuturor!

6+
Oana
Eterna optimista!

si la mine a fost la fel.. 8.1 mm la 5 saptamani.. dimensiunea sacului.. embrionul nu l-a putut vedea... ma duc la sf sapatamanii viitoare ca sa-i aud inimioara :D

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

de cand ma redus utrogestanul nu-mi mai vajaie capul si nu mai am stari de lesin, insa de ieri au inceput greturile.. numai cand ma uit la mancare imi vine sa vomit... :( .. nu stiu ce sa mai fac :(
si mie imi sangereaza gingiile.. mi-au sangerata si la prima sarcina.. nu e motiv de ingrijorare.. dupa nastere e mai nasol cu caderea parului :(

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor voi va faceti bitest, triplu test? Al meu dr mi-a dat sa le fac. A zis ca ptr bitest in intervalul 11-14 sapt si ptr triplu test in intervalul 16-22 saltamani. Morfologia fetala 20-23 sapt si 30-32 saptamani. Voua cum v-a zis? Eu stiam de pe forum ca bitestul ala s-ar face pana in 12 saptamani.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

si eu am programare la medic exact la 12 saptamani sa facem dublu test ... ulterior cred k o sa ne programeze pt triplu test!!!
in legatura cu ...imi faceam griji k doar eu il neglijez putin pe sotziorul meu ... dar observ k este o regula general valabila ... sper sa fie ok si sa aibe rabdare
Va si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput