Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 11
Madutza_21 spune:
Neatza fetelor! Azi am facut si noi 5 saptamani
. Pe mine m-a luat asa o greata de dimi, si niste calduri...Abia astept sa mergem si noi sapt viitoare la eco, la 6 saptamani si o zi de la UM, sper sa se vada macar un puncticel, sa stiu ca e acolo, si sa dea Doamne Doamne sa fie IU. Va pup
+5
AlinaBu spune:
am gasit ceva pe net ce m-a linistit ![]()
pana la 5-6,5 saptamani apreciarea se face masurand sacul gestational ( DMS ) ;
- la 4 saptamani corespunde la 2-3 mm, la 5 saptamani la 5 mm
Eu am 3.8 mm :D deci e mai mare de 4 saptamani cu un pic 

Mi-am luat o piatra de pe inima 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
oanaiasi spune:
Alina , si daca e mai mic ...poate faci o fetita miniona...gen Kylie Minogue
!
6+
Oana
Eterna optimista!
AlinaBu spune:
Da eu vreau baiat
, al meu vrea fetita
deci e un baietel mai mic 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camady spune:
Fetelor voi va faceti bitest, triplu test? Al meu dr mi-a dat sa le fac. A zis ca ptr bitest in intervalul 11-14 sapt si ptr triplu test in intervalul 16-22 saltamani. Morfologia fetala 20-23 sapt si 30-32 saptamani. Voua cum v-a zis? Eu stiam de pe forum ca bitestul ala s-ar face pana in 12 saptamani.
9+ si mami de Razvan 7 anisori
maria26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Neata tuturor, Bine ati venit , noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen! Alina ai un intreg catastif acolo. Mie la primul eco mi-a zis doar ca e intrauterina , dimensiunile uterului, endometrului si ale sacului embrionar si punct. Bine am si fost la un medic la care am ajuns de nerabdare O zi frumoasa tuturor ! 6+Oana Eterna optimista! ![]() |
si la mine a fost la fel.. 8.1 mm la 5 saptamani.. dimensiunea sacului.. embrionul nu l-a putut vedea... ma duc la sf sapatamanii viitoare ca sa-i aud inimioara :D
6+ si mami de Andy
2 ani +
maria26 spune:
de cand ma redus utrogestanul nu-mi mai vajaie capul si nu mai am stari de lesin, insa de ieri au inceput greturile.. numai cand ma uit la mancare imi vine sa vomit... :( .. nu stiu ce sa mai fac :(
si mie imi sangereaza gingiile.. mi-au sangerata si la prima sarcina.. nu e motiv de ingrijorare.. dupa nastere e mai nasol cu caderea parului :(
6+ si mami de Andy
2 ani +
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Fetelor voi va faceti bitest, triplu test? Al meu dr mi-a dat sa le fac. A zis ca ptr bitest in intervalul 11-14 sapt si ptr triplu test in intervalul 16-22 saltamani. Morfologia fetala 20-23 sapt si 30-32 saptamani. Voua cum v-a zis? Eu stiam de pe forum ca bitestul ala s-ar face pana in 12 saptamani. 9+ si mami de Razvan 7 anisori |
si eu am programare la medic exact la 12 saptamani sa facem dublu test ... ulterior cred k o sa ne programeze pt triplu test!!!
in legatura cu
...imi faceam griji k doar eu il neglijez putin pe sotziorul meu ... dar observ k este o regula general valabila ... sper sa fie ok si sa aibe rabdare 
Va
si sa aveti grija de voi!

!