Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:
citat din mesajul lui andr@

referitor la dragoste, eu una inca de la prima intalnire cu dr l-am intrebat daca se poate si mi-a zis ca da, avem liber la contact sex doar ca mi-a zis sa nu ejaculeze in mine asadar atata timp cat nu aveti probleme fetelor, parerea mea e sa profitati cat mai mult de momentele astea, ptr ca imi dau seama odata ce sarcina inainteaza va fi mai greu sa ne iubim; dar cel mai bine ar fi sa cereti parerea medicilor vostri ca sa fiti sigure

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

8+

Andra n-am stiut asta ca nu e voie cu ejaculare inauntru. Stiti cumva de ce?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

6+
Oana
Eterna optimista!

Camady, sperma contine prostaglandine care sunt raspunzatoare pentru contractiile uterine . Bineinteles ca sperma contine o concentratie mica de prostaglandine, dar e bine sa avem in vedere ca totusi le contine.

Edit : am confundat compusul din sperma si mi-am dat seama mai tarziu

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Buna dragele mele gravidute . M am pus la punct cu paginile pierdute in zilele acestea.
Momentan ma simt bine, doar usoare dureri de burtica si sani, insa in rest nu pot sa spun ca ma deranjeaza ceva. AA ar fi cevfa, nu stiu daca e psihologic sau nu insa seara asa foame mi e face:)) Eu sunt destul de slaba tare curioasa sunt la ce greutate voi ajunge la finalul celor 9 luni. Oricum nu am intereseaza.
Cu dragostea nici noi nu prea stam:)) Asteptam sa ma duc joi seara la medic pentru prima ecografie cand ar treb sa vedem inimioara:D Doamne de abia astept.
Am tot citit pareri pro si contra pt utrogestan. Mie medicul mi a recomandta duphaston o pilula dimineata si una seara. Ma simt bine de la ele fara alte reacti adverse.
Va pup pe toatye si haideti sa fim optimiste ca sa avem copilasi fericiti:D

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

SPERMA INMOAIE COLUL ... dupa 40 de saptamani chair este recomandata ejacularea inauntru pentru a iesi bebe... pentru cine mai poate face sex atunci

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Bine va regasesc mamicilor. Tare frumos sa vezi atat de multe fete fericite si entuziasmate. :)

Hop si eu sa zic ca in privinta kilogramelor nu se vede pe cantar nimic, dar totusi la burta arat ca balonata . Sper sa fie functional cantarul si sa nu se ridice deodata cu vreo 3 kile ! :) Nici la haine nu se vede dar incerc sa deschid mereu nasturii la pantaloni cand ma incalt sau cand stau pe scaun sa nu il ingramadesc cumva pe bebe.

La capitulul noi de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai facut nimic. Si sotului ii este frica sa nu faca ceva rau copilului si eu la fel, desi doctorita ne-a zis ca e totul ok si ca putem face cat de des vrem. Cred ca trebuie eu sa imi inving teama nejustificata si sa preiau initiativa.
Bebelusul este pentru noi cel mai frumos dar de la Dumnezeu, este prioritatea noastra in mod clar, insa imi doresc f mult sa reusesc si pe timpul sarcinii si dupa ce va veni bebe sa nu uitam de iubirea barbat-femeie , nu doar cea tata-mama.
Nu stiu daca e mit sau realitate insa aud cu tristete cum marea majoritate a cuplurilor de proaspeti parinti - bebelusi pana in 1-2 ani - care se indeparteaza unul de altul, parca nu au fost niciodata indragostiti. Pentru mine a fi indragostit e conditia esentiala pt o relatie. Credeti ca sunt greseli care se fac inconstient dupa aparitia unui copil in familie , dar care pot fi evitate daca ne propunem de la inceput asta?

Fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu la primul copil am avut interdictie totala. Pierdusem o sarcina si in primul trimestru am stat pe tusa ca sa se fixeze bine, apoi au inceput contractiile si ciuciu. Iar dupa ce-am nascut nu puteam din cauza operatiei. Asa ca am stat pe tusa vreun an. Cand ne-am reapucat parca eram virgina
Tura asta ni s-a spus ca e ok dar mai moderat. Si sa folosim prezervativ. In afara de efectul spermei asupra copului mai este si predispozitia marita la infectii.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Dragele mele, cand aveti timp am adaugati si pe mine la lista?

UM 22.12.2011
Data nasterii 26.12.1984

Cineva a scris mai sus ca i se vede burtica pt ca e balonata , asa sunt si eu, zici ca sunt in luna 4-5 de sarcina asa mare mi se pare burtica, desi stiu ac prichindelul meu nu are mai mult de cativa mm ma bucura asa mult "burtica"

Va pupicesc:*
ps astazi am o dispozitie euofrica, sunt atat de fericita ca imi vine sa iau oamenii in brate pe strada/birou:) Cred ca acest entuziasm vine si de la faptul ca am reusit sa nu ma mai gandesc ;a tot ce poate merge rau:) Voi nu ati patit la fel?
de abaia astept sa mi tin minunea in brate

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pe mine inca nu m-au apucat euforiile desi e un copil fff dorit !Probabil sunt prea panicoasa eu ...ma gandesc la tot felul de porcarii desi pana acum am o sarcina normala si usoara , zic eu. Sper sa trec peste faza asta. Probabil cand o sa vad si primii muguri de primavara o sa se schimbe si starea mea de spirit.

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Bine va regasesc mamicilor. Tare frumos sa vezi atat de multe fete fericite si entuziasmate. :)

Hop si eu sa zic ca in privinta kilogramelor nu se vede pe cantar nimic, dar totusi la burta arat ca balonata . Sper sa fie functional cantarul si sa nu se ridice deodata cu vreo 3 kile ! :) Nici la haine nu se vede dar incerc sa deschid mereu nasturii la pantaloni cand ma incalt sau cand stau pe scaun sa nu il ingramadesc cumva pe bebe.

La capitulul noi de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai facut nimic. Si sotului ii este frica sa nu faca ceva rau copilului si eu la fel, desi doctorita ne-a zis ca e totul ok si ca putem face cat de des vrem. Cred ca trebuie eu sa imi inving teama nejustificata si sa preiau initiativa.
Bebelusul este pentru noi cel mai frumos dar de la Dumnezeu, este prioritatea noastra in mod clar, insa imi doresc f mult sa reusesc si pe timpul sarcinii si dupa ce va veni bebe sa nu uitam de iubirea barbat-femeie , nu doar cea tata-mama.
Nu stiu daca e mit sau realitate insa aud cu tristete cum marea majoritate a cuplurilor de proaspeti parinti - bebelusi pana in 1-2 ani - care se indeparteaza unul de altul, parca nu au fost niciodata indragostiti. Pentru mine a fi indragostit e conditia esentiala pt o relatie. Credeti ca sunt greseli care se fac inconstient dupa aparitia unui copil in familie , dar care pot fi evitate daca ne propunem de la inceput asta?

Fericita 10+

Dragelor, la capitolul cand ai stomacul in gat, oboseala si ameteli sincer nu prea iti arde.Odata in pat te gandesti doar la somn... Imi aduc aminte ca la prima sarcina totul a fost ok, ca si inainte, acum insa trebuie sa nu-mi fie greata, sa nu-mi fie somn, sa nu ma doara burta, inainte de a-i propune ceva sotului... Recunosc insa, ca intre efectele secundare placute este faptul ca am luat deja o talie la sutien (ma ingrozesc insa cand ma gandesc cum va fi cand voi alapta!!!), ceea ce nu-mi displace nici mie, nici lui...
recunosc insa ca dupa nastere, nu e prea usor, mai alesc ca dormi pe apucate, iar sutienul de alaptare nu e prea sexi... Dar trebuie sa ne gandim si la ei, bietii nostrii companioni, care sufera si se bucura alaturi de noi, si gratie dragostei carora trecem prin momente atat de placute (sa reamintesc acum greata, durerile de burta si sani, etc.... ?
Recunosc ca in cazul unor contraindicatii medicale e cazul sa stati cumintele, dar cred ca sunt si alte metode de a le face placere ... Mai ales ca se apropie Sfantul Valentin!!!
Cat priveste greselile dupa aparitia unui copil in familie, facem o multime si putem sa ne propunem o multime de chestii... stii cum e cu teoria si cu practica... cand punem in aplcare, rezultatul nu e nicioadata cel pe care ni l-am propus, din pacate...

7

Mergi la inceput

OANAIASI
Te cred, aceleasi stari le am avut si eu, si catodata le am si acum. insa am gasit o metoda care pot spune mi a mai luat din aceste ganduri si anume am cautat muzica linistitoare relaxanta pe internet si am gasit daca stii tu genul la muzica indiana. Adica cu tot felul de sunete de toba sau tamburina care te binedispun. la mine a functionat. AA si doar ce mi a spus o colega ca Anotimpurile de Vivaldi ar fi indicate pt a ameliora starile acestea.

Pupici si sarcini usoare si copii sanatosi sa avem:D

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Dragele mele, cand aveti timp am adaugati si pe mine la lista?

UM 22.12.2011
Data nasterii 26.12.1984

Cineva a scris mai sus ca i se vede burtica pt ca e balonata , asa sunt si eu, zici ca sunt in luna 4-5 de sarcina asa mare mi se pare burtica, desi stiu ac prichindelul meu nu are mai mult de cativa mm ma bucura asa mult "burtica"

Va pupicesc:*
ps astazi am o dispozitie euofrica, sunt atat de fericita ca imi vine sa iau oamenii in brate pe strada/birou:) Cred ca acest entuziasm vine si de la faptul ca am reusit sa nu ma mai gandesc ;a tot ce poate merge rau:) Voi nu ati patit la fel?
de abaia astept sa mi tin minunea in brate

5+

Care e DPN?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput