Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Buna dragelor,

O activitate foarte intensa si asta nu poate decat sa ma bucure ...

Eu sunt bine ... fara voma doar putine greturi si usoare dureri de sani ... dar in schimb dorm foarte mult(de exemplu ieri am dormit de la sase seara pana azi dimi la opt).... o fi de la UTROGESTAN???? Nici eu nu inteleg de ce mi la dat pentru k sunt la prima sarcina ... dar probabile stie el de ce!!!
Acum astept sa se faca 12 februarie ... cand o sa facem 12 saptamani si mergem sa facem masuratorile pentru dublu test!!!!

In rest noi suntem bine ... ma mai gandesc din cand in cand la chistul ala de pe ovarul stang ... dar apoi zic k totul va fi bine ...

As vrea sa va intreb ceva mai personal: cu dragostea cum stati????Inelegeti la ce ma refer,nu????

VA PUPACESC

Cu dragostea nu stam ! Deloc....eu cel putin!

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nici nu stau cu dragostea. Nu-mi vine deloc

Buna fetelor o zi fara greturi va doresc.

Eu inca le am si mai vomit din cand in cand.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 9+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

referitor la dragoste, eu una inca de la prima intalnire cu dr l-am intrebat daca se poate si mi-a zis ca da, avem liber la contact sex doar ca mi-a zis sa nu ejaculeze in mine asadar atata timp cat nu aveti probleme fetelor, parerea mea e sa profitati cat mai mult de momentele astea, ptr ca imi dau seama odata ce sarcina inainteaza va fi mai greu sa ne iubim; dar cel mai bine ar fi sa cereti parerea medicilor vostri ca sa fiti sigure

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

mandutza, alina vreau sa va rog sa nu va mai stresati si sa nu va faceti griji pentru acea durere din partea dr/stg; exact la fel am avut si eu, aceeasi durere si aceeasi presimtire ca poate fi extrauterina; abia asteptam sa ajung la dr, sa-mi confirme ca e totul ok, ca e la locul lui; i-am zis dr ce presimtire aveam eu, si mai ales de durerea care persista f mult in partea stg, si el mi-a zis ca e logic sa ma doara trompa, ovarul cu care am ovulat si cu care practic am ramas insarcinata; fiind mai solicitat apare aceasta durere care iti da impresia ca bb s-ar fi putut opri in trompa; dar nu e asa; in primul rand o sarcina extra are multeee efecte din care iti poti da seama ca e asa ceva, in primul rand sangerezi, dureri de burta insuportabile, stari de voma cu/fara voma; daca ai aceste simptome mergi de urgenta la dr, daca nu eu zic sa te linistesti ca doar stii ca stresul nu-i face bine lui bb; te rog, gandeste pozitiv si capul sus, are dd grija de noi toate

8+

si eu am avut o durere foarte intensa la 2-3 zile dupa ovulatie in partea dreapta ... am banuit ca este ovarul si am stat linistita...

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mie mi-a scris pe fisa repaus sexual

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 9+ cu .

Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna fetelor bine ati venit fetelor noi sarcina linistita si bebe sanatos.Cu dragostea nu prea stam deloc cu toate nu am fost inca la doctor si nu stiu daca pot sau nu dar mie imi e frica si saracul meu sot ar vrea si inca cum.Pana joi trebuie sa astepte.Eu am niste dureri de san destul de puternice,dar ceva bun e ca nu mai am dureri la ovare ca saptamana trecuta ffoarte lejere.Macar ceva bun este.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

cu dragostea.. un pic mai rarutz.. cam o data pe saptamana.. la prima sarcina am avut colul intredeschis si sincer imi e teama mai des..

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:

referitor la dragoste, eu una inca de la prima intalnire cu dr l-am intrebat daca se poate si mi-a zis ca da, avem liber la contact sex doar ca mi-a zis sa nu ejaculeze in mine asadar atata timp cat nu aveti probleme fetelor, parerea mea e sa profitati cat mai mult de momentele astea, ptr ca imi dau seama odata ce sarcina inainteaza va fi mai greu sa ne iubim; dar cel mai bine ar fi sa cereti parerea medicilor vostri ca sa fiti sigure

8+

Andra n-am stiut asta ca nu e voie cu ejaculare inauntru. Stiti cumva de ce?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,

Mia luat ceva timp sa citesc paginile din urma
vad ca ati discutat de utrogestan, si eu am fost contra dar dr mia zis ca daca e sarcina dorita si mult timp v-ati chinuit (noi 6 ani) atunci e mai bine sa te protejezi si sa aplic cite un ovul seara/dimineata de 100mg adika mia dat o doza fr mica ceea ce am fost deacord ca alt medic mia dat 3 de 3 ori pe zi de 200 mg va dati seama ce doza?
Dupa ce am refuzat si am mers la o clinica privata am discutat cu medicul obstretician gynecolog mia explicat care e situatia si am acceptat doza data de el de 100 mg, mi se pare mai normal.
Inrterupt de capul nostru nu e bine ca poate avea consecince grave.

Despre kg ce sa mai zic ca am luat deja 2 kg si la mine se vede burtika fetelor deja la servici cu toate ca imbrac diferite haine largute ca sa ascund nu sa putut

cu sexul nu stam delok, decind am aflat ca sunt insarcinata si cu toate poftele de dragoste sotulica al meu drag mia zis ca nu e bine pu bebe las ca eu rabd si un an dac e nevoie doar bebe sa vie bine.
Va dati seama cit de tare isi doreste acest copil acum ca e teama sa se apropie de mine. si eu inainte credeam ca e este fr indiferent daca e sau nu bebe.....dar am gresit

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:

8+

Andra n-am stiut asta ca nu e voie cu ejaculare inauntru. Stiti cumva de ce?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Camady, sperma contine oxitocina care este raspunzatoare pentru contractiile uterine din timpul nasterii. Bineinteles ca sperma contine o concentratie muuult mai mica , dar e bine sa avem in vedere ca totusi o contine chiar si asa.

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput