Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 6
AlinaBu spune:
Fetelor eu am plecat la munci o zi linistita si fara greturi va doresc
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
zubi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madutza_21
Si pe mine ma doare din cand in cand jos in dreapta, insa nu tare..Am mai avut dureri din astea si inainte sa fiu gravi, si am si eu un chist in partea dreapta.. Incerc sa gandesc pozitiv, dar am citit ca dureri intr-o parte pot fi si de la o sarcina extrauterina..Mi-e frica rau...Maine fac 5 saptamani..Imi cam pierd increderea, nu stiu ce-i cu mine +4 |
9+
maria26 spune:
parca mi-a mai trecut un pic greatza si starea de slabiciune...mie imi pare rau ca nu i-am zis dr sa nu-mi dea utrogestan.. dar nu aveam de unde sa stiu ca ma voi simti asa rau.. oricum, eu sunt obligata sa conduc pentru ca nu am cu ce ajunge la munca altfel..
v-am ascultat sfatul si am luat 2 ieri si mai iau cateva zile tot 2 dupa care reduc la 1... apoai ajung la dr si ii spun ca nu-l mai aiu.. chiar nu inteleg dece mi l-a dat...
6+ si mami de Andy 2 ani +
Madutza_21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui zubi
9+ |
Sper sa fie bine..Multumesc de incurajare
+4
andr@ spune:
buna fetelor; alina, soro bine ai venit intre noi, sa dea dd sa ajungem cu bine toate pana la capat abia astept sa vb
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
8+
andr@ spune:
mandutza, alina vreau sa va rog sa nu va mai stresati si sa nu va faceti griji pentru acea durere din partea dr/stg; exact la fel am avut si eu, aceeasi durere si aceeasi presimtire ca poate fi extrauterina; abia asteptam sa ajung la dr, sa-mi confirme ca e totul ok, ca e la locul lui; i-am zis dr ce presimtire aveam eu, si mai ales de durerea care persista f mult in partea stg, si el mi-a zis ca e logic sa ma doara trompa, ovarul cu care am ovulat si cu care practic am ramas insarcinata; fiind mai solicitat apare aceasta durere care iti da impresia ca bb s-ar fi putut opri in trompa; dar nu e asa; in primul rand o sarcina extra are multeee efecte din care iti poti da seama ca e asa ceva, in primul rand sangerezi, dureri de burta insuportabile, stari de voma cu/fara voma; daca ai aceste simptome mergi de urgenta la dr, daca nu eu zic sa te linistesti ca doar stii ca stresul nu-i face bine lui bb; te rog, gandeste pozitiv si capul sus, are dd grija de noi toate
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
8+
Madutza_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ mandutza, alina vreau sa va rog sa nu va mai stresati si sa nu va faceti griji pentru acea durere din partea dr/stg; exact la fel am avut si eu, aceeasi durere si aceeasi presimtire ca poate fi extrauterina; abia asteptam sa ajung la dr, sa-mi confirme ca e totul ok, ca e la locul lui; i-am zis dr ce presimtire aveam eu, si mai ales de durerea care persista f mult in partea stg, si el mi-a zis ca e logic sa ma doara trompa, ovarul cu care am ovulat si cu care practic am ramas insarcinata; fiind mai solicitat apare aceasta durere care iti da impresia ca bb s-ar fi putut opri in trompa; dar nu e asa; in primul rand o sarcina extra are multeee efecte din care iti poti da seama ca e asa ceva, in primul rand sangerezi, dureri de burta insuportabile, stari de voma cu/fara voma; daca ai aceste simptome mergi de urgenta la dr, daca nu eu zic sa te linistesti ca doar stii ca stresul nu-i face bine lui bb; te rog, gandeste pozitiv si capul sus, are dd grija de noi toate SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE 8+ |
Multumesc mult pentru raspuns..Nu am nici una dintre simptomele pe care le-ai mentionat mai sus..Doar dureri si intepaturi ocazionale..Gata ca ma linistesc acuma, si nu mai citesc toate minunile de pe net!
+4
camady spune:
Fetelor v-ati ingrasat pana acum? Eu am pus 2 kg, fapt care ma cam ingrijoreaza. La baiat pana la 5 luni nu luasem un gram si cu toate astea m-am ingrasat 13 kg. Acum la cat ajung daca deja am inceput sa ma ingras?
7+ si mami de Razvan 7 anisori
athosik spune:
Buna dragelor,
O activitate foarte intensa si asta nu poate decat sa ma bucure ...
Eu sunt bine ... fara voma doar putine greturi si usoare dureri de sani ... dar in schimb dorm foarte mult(de exemplu ieri am dormit de la sase seara pana azi dimi la opt).... o fi de la UTROGESTAN???? Nici eu nu inteleg de ce mi la dat pentru k sunt la prima sarcina ... dar probabile stie el de ce!!!
Acum astept sa se faca 12 februarie ... cand o sa facem 12 saptamani si mergem sa facem masuratorile pentru dublu test!!!!
In rest noi suntem bine ... ma mai gandesc din cand in cand la chistul ala de pe ovarul stang ... dar apoi zic k totul va fi bine ...
As vrea sa va intreb ceva mai personal: cu dragostea cum stati????Inelegeti la ce ma refer,nu????
VA PUPACESC
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Fetelor v-ati ingrasat pana acum? Eu am pus 2 kg, fapt care ma cam ingrijoreaza. La baiat pana la 5 luni nu luasem un gram si cu toate astea m-am ingrasat 13 kg. Acum la cat ajung daca deja am inceput sa ma ingras? 7+ si mami de Razvan 7 anisori |
Eu am luat 2 kile in decembrie, cu sarbatorile. Si cand sa ma pun si eu la cura...hopa test pozitiv. Deci ...incep sarcina de la 52.5 kg...sa vad cum o sa evoluez pana la capat.
6+
Oana
Eterna optimista!