Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Neata fetelor
Ce activitate intensa pe aici
Eu am cam scapat de greturi, ma mai inteapa burtica pe jos insa cred ca e de la chist, in rest mananc normal,dorm,nu am problema cu mirosurile,..... e bine.
Abia astept sa merg peste 3 sapt la doctor sa-mi spuna cum e bebe.
Nu am mai fost de la 6 sapt.

Va pup si va doresc sa treceti cu bine peste momentele mai "gretoase"

8+

Si pe mine ma doare din cand in cand jos in dreapta, insa nu tare..Am mai avut dureri din astea si inainte sa fiu gravi, si am si eu un chist in partea dreapta.. Incerc sa gandesc pozitiv, dar am citit ca dureri intr-o parte pot fi si de la o sarcina extrauterina..Mi-e frica rau...Maine fac 5 saptamani..Imi cam pierd increderea, nu stiu ce-i cu mine

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Madutza.. m-ai speriat
Eu ieri am avut o durere in partea stanga de nu puteam sa calc pe picior si ma intepa rau de tot! pana m-am pus pe scaun i-ar durerea a disparut brusc

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna dimineta!!!
In sfarsit aseara m-am simtit bine, am putut manca cu familia la masa, n-am mai fost topita de seomn de la 9 seara... Sotul s-a bucurat, ca nu mai ma vazuse asa vesela de cateva zile...
Am incercat sa beau infuzie de ghimbir... am baut doua guri, dar era prea tare, mi-a ajuns... se zice ca taie greata in sarcina... O sa caut insa ghimbir confiat (zaharisit), am mancat deja la restaurantul chinezesc si mi-a placut...
Am uitat sa va dauta DN: 01.07.1975
Va doresc o zi buna!

7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Madutza.. m-ai speriat
Eu ieri am avut o durere in partea stanga de nu puteam sa calc pe picior si ma intepa rau de tot! pana m-am pus pe scaun i-ar durerea a disparut brusc

imi pare rau.. M-am sperit si pe mine si pe tine acum...

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

E hai ca azi ma duc si imi iau inima in dinti si imi fac un trans .. poate poate nu o fi la ce ma gandesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

felicitari gravidutzelor!
spre sfarsitul sarcinii insomniile se vor accentua..

Citat:
citat din mesajul lui cfalina

Buna fetelor! Eu abia astept joi ma duc la medic am foarte mari emotii. Eu nu am probleme cu somnul dar de vreo cateva zile nu mai pot manca , i-mi este foame dar nu am pofta de nimic si nu i-mi place nimic. Deoarece sunt la prima sarcina va dati seama ca am o sumedenie de intrebari. Trebuie sa ajung si la medicul de familie?

da.. trebuie sa ajungi la medicul de familie sa te ia in evidenta ca si gravida... si iti va da o trimitere cu multe analize... sarcina usoara!

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

E hai ca azi ma duc si imi iau inima in dinti si imi fac un trans .. poate poate nu o fi la ce ma gandesc eu

Nu te gandi la rau.. Nu ma lua in seama, ca asa sunt eu panicoasa! Am mai citit ca atata timp cat nu sunt sangerari, nu e nici o problema, dar eu sunt paranoica, si-mi trec numai prostii prin capul asta..

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfalina spune:

uff am reusit si eu in sfarsit cu semnatura aia gataaaa. Mai fetelor cu vopsitul in timpul sarcinii cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Tot citeam pe froum ca medicii vostrii va dau utrogestanul si nu inteleg de ce:
-e folosit pentru tratarea sindroumului prementrual, mestre dereglate,premenopauza, menopauza, insuficienta ovariana (non-ovulatie), supliement in faza luteala pentru fecundarea in vitro, in caz de sterilitate primara (non-ovulatie), pentru prevenirea avorturilor spontane in primele sapatamani de sarcina (12) pentru persoanele predispuse la avort spontan
- nu e recomanadta persoanelor care au probleme hepatice
- da somnolenta si senzatii de vertij (atentie daca conduceti!!!)
- mai mult de jumatate din avorturile spontane precoce sunt datorate accidentelor genetice. In plus, fenomene infectioase si tulburari mecanice pot fi responsabile de avorturi spontane. Administratra de progesteron in aceste cazuri nu are ca efect decat intarzierea expulzarii une sarcina care s-a oprit din evolutie.
Deci daca aveti probleme hepatice: atentie!!!
Aici doctorii (care in general dau medicamente destul de usor), in cazul sarcinilor sunt foarte precauti...

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcenciel

Tot citeam pe froum ca medicii vostrii va dau utrogestanul si nu inteleg de ce:
-e folosit pentru tratarea sindroumului prementrual, mestre dereglate,premenopauza, menopauza, insuficienta ovariana (non-ovulatie), supliement in faza luteala pentru fecundarea in vitro, in caz de sterilitate primara (non-ovulatie), pentru prevenirea avorturilor spontane in primele sapatamani de sarcina (12) pentru persoanele predispuse la avort spontan
- nu e recomanadta persoanelor care au probleme hepatice
- da somnolenta si senzatii de vertij (atentie daca conduceti!!!)
- mai mult de jumatate din avorturile spontane precoce sunt datorate accidentelor genetice. In plus, fenomene infectioase si tulburari mecanice pot fi responsabile de avorturi spontane. Administratra de progesteron in aceste cazuri nu are ca efect decat intarzierea expulzarii une sarcina care s-a oprit din evolutie.
Deci daca aveti probleme hepatice: atentie!!!
Aici doctorii (care in general dau medicamente destul de usor), in cazul sarcinilor sunt foarte precauti...

7

Eu nu am nicio greata..........nimic, nimic. Dar nici mie nu mi-a prescris medicul utrogestan. Iau doar Elevit. Eu chiar l-am intrebat pe medic de ce nu-mi da si mie ca am vazut ca majoritatea fetelor iau si mi-a raspuns ca eu n-am nevoie.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput