Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 4
AlinaBu spune:
Buna fetelor
Cam tarziu sa va scriu
dar nu mai am somn de cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina 

!
Ma primiti si pe mine ?
UM : 23.12.2010
DPM : 28.09.2011
DN : 12.01.1990!
Sarcini usoare va doresc! In orice caz nu ca a mea ca ma simt fff rau am grata continua de azi de dimineata si arsuri. Nu pot manca mai nimic doar CIOCOLATA
Scuze daca v-am facut pofte... Apropo de pofte aveti ?! eu nu am poftit decat la 2 lucruri pana acum dar fara sa stiu ca sunt insarcinata:D
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Buna fetelor Cam tarziu sa va scriu ![]() ![]() ![]() Ma primiti si pe mine ? UM : 23.12.2010 DPM : 28.09.2011 DN : 12.01.1990! Sarcini usoare va doresc! In orice caz nu ca a mea ca ma simt fff rau am grata continua de azi de dimineata si arsuri. Nu pot manca mai nimic doar CIOCOLATA DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita!SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Neata. Bine ai venit la noi sarcina usoara si bebel sanatos. Esti oficial inscrisa in listuta
.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
AlinaBu spune:
va multumesc !
Sarcini usoare si voua ![]()
-duta fericita! 5+
maria26 spune:
neatza
la mine au inceput greturile :(
voi cum va simtiti astazi?
6+ si mami de Andy
2 ani +
AlinaBu spune:
Neatza maria! 
Si eu ma simt rau .. dureri de sani, greturi si insomnii!!!!!!
Dar cu toate asta sunt mandra de simptome inseamna ca minunea exista 

-duta fericita! 5+
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Neatza maria! ![]() Si eu ma simt rau .. dureri de sani, greturi si insomnii!!!!!! Dar cu toate asta sunt mandra de simptome inseamna ca minunea exista ![]() ![]() DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
6+Oana
Eterna optimista!

Neata ,
Creadeam ca numai eu ma lupt cu insomniile
. Oare cat tin ? Tare mi-e dor de un somn bun, de toata noaptea
...Cu greturile vad ca nu am avut intalnire pana acum. Sanii sunt un pic durerosi , mai ales seara ...in rest toate bune.
Felicitari Alina si sarcina usoara!
raluca050 spune:
Neata fetelor
Ce activitate intensa pe aici ![]()
Eu am cam scapat de greturi, ma mai inteapa burtica pe jos insa cred ca e de la chist, in rest mananc normal,dorm,nu am problema cu mirosurile,..... e bine.
Abia astept sa merg peste 3 sapt la doctor sa-mi spuna cum e bebe.
Nu am mai fost de la 6 sapt.
Va pup si va doresc sa treceti cu bine peste momentele mai "gretoase" ![]()
8+
AlinaBu spune:
Oana nu stiu cat tin, doar ca aseara la 3 m-a luat somnul si azi m-am trezit cuc la 7 jumate si nu mie somn
eu care dormeam 12 ore pe zi daca se putea!
Probabil la mine e si emotia nu ma asteptam o secunda a fi insarcinata ba mai mult eu mi-am facut 1 test in prima zi de intarziere si a iesit negativ, dar ieri m-am trezit cu greata dupa 12 ore de somn si a durat toata ziua inclusiv azi si ce m-am gandit eu sa dau o fuga la farmacia de la munca sa imi iau un test, si l-am facut imediat si spre surprinderea mea a iesit POZITIV ! Azi sper sa reusesc sa fac o eco la munca cu toate ca sunt impotriva transvaginalelor, dar vreau sa vad daca bebe e bine 

-duta fericita! 5+
AlinaBu spune:
oho raluca ce caz fericit esti! Eu de ieri si greturi si probleme mari cu mirosurile ! De exemplu ieri cand am venit la munca era vro 10:30, m-am dus la metrou sa iau metroul m-am suit in el si in secunda 2 m-am dat jos ca nu imi placea mirosul si l-am asteptat pe urmatorul
m-a bufnit rasu in statie, eu nu sunt scarboasa de fel dar acum nu stiu ce a fost cu mine si am mai observat ca si unele parfumuri cu care ma dadeam nu le mai suport ![]()

-duta fericita! 5+
cfalina spune:
Buna fetelor! Eu abia astept joi ma duc la medic
am foarte mari emotii. Eu nu am probleme cu somnul dar de vreo cateva zile nu mai pot manca , i-mi este foame dar nu am pofta de nimic si nu i-mi place nimic. Deoarece sunt la prima sarcina va dati seama ca am o sumedenie de intrebari. Trebuie sa ajung si la medicul de familie?