Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 19
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Pana la urma care e doza recomandata de acid folic in sarcina ? Eu la inceput am luat de 0.40 si de cateva zile am trecut pe 1 mg. ![]() Oana 6+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
Mie mi-a prescris 5mg.
9+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
Am sa mai intreb si eu medicul cand ajung la urmatoarea eco.Poate ar trebui sa iau si eu de 5.![]()
Oana
6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
uliiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Am sa mai intreb si eu medicul cand ajung la urmatoarea eco.Poate ar trebui sa iau si eu de 5. Oana 6+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
Oana, 5 mg. Du-te si ia de 5 mg, asa se ia in primul trimestru. Stai linistita ca acidul folic chiar daca este in exces se elimina de la sine, nu face niciun rau organismului. Este foarte important acum la formarea creierului copilului,de asta se dau 5 mg la inceput.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
zubi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camady
Mie mi-a prescris 5mg. 9+ si mami de Razvan 7 anisori |
9+
JadeJador spune:
Buna dimineata ,
Alina , si eu am avut dureri de burta si inca mai am uneori .Acum 2 zile chiar a fost urat.Baga nospa
Acid folic luati 5mg pt ca oricum ce este in exces se elimina prin urina
Si eu cu sunt cu cartofii prajiti .Ieri am mancat cu branza rasa si muraturi .Si acum ca scriu de ei , imi ploua in gura 
zubi spune:
neatza,fetele..eu azi nu situ ce am, m-am trezit cu fundu-n sus...si toate mi se par invers...sunt foarte deprimata..vi se mai intampla? poate e de la hormoni..d'abia astept sa plec acasa, nu am nici un chef de stat la serv, off si pana diseara cat mai e.....
9+
elly_b spune:
'neata gravidutze!
mama ce-ati mai scris intr-o zi. abia apuc sa va citesc. dar nu poate fi decat de bine ![]()
theea , bb clar se misca dar sunt putine sanse sa-l simti fiind asa mic. cu toate ca acum interpretezi mult mai usor fiecare modificare din organism, fiind la a doua sarcina.
cateodata si eu am senzatia ca simt saculetul leganandu-se
. dar imi spun ca sunt nebuna si n-am cum, si ca sunt doar "framantari" ale uterului.
si eu crap de
. casc non stop si asa as dormi ..... mai tarziu de 23 nu rezist sa nu ma bag in pat si desi ma trezesc noaptea de multe ori si am un somn agitat, dimineata nu m-as trezi daca nu m-ar chinui vezica 
dureri de burta am destul de mici, in schimb ma mai doboara niste junghiuri. dar sunt normale pentru ca pe masura ce creste saculetul incepe si uterul sa se dilate. pot fi si contractii usoare care se vor intensifica pe masura ce trece timpul. nu intrati in panica.
felicitari pentru rezultat uli!
si eu am probleme cu annelies. si are 22 kg!!! dar nu pot sa-i spun nu ... cel putin deocamdata. mai ales ca imi si place. se agata de mine ca o maimutica
spre disperarea lui barbata-miu care incearca sa o dea jos de pe mine. dar deja mi-e mai greu sa o tin si ma ia repede durerea de spate.
punctul culminant e seara. cand si ea si cainele, care are 14 kg, sunt calare si se joaca fix peste burta mea
dar asa i-am obisnuit si sunt asa de haoisi impreuna 
noi am anuntat toata familia si cativa prieteni apropiati. as fi vrut sa asteptam si sa le spunem abia pe la 12 sapt sa fim siguri ca totul e ok, numai ca eu nu stiu sa am rabdare.
lui annelies, in schimb, vreau sa-i spunem cat mai tarziu. isi doreste atat de mult o surioara .... n-as sti cum si ce sa-i spun daca doamne fereste se intampla ceva ...
si tot vorbiti de cartofi prajiti. acum 2 zile am bagat o farfurie cu varf cu branza rasa si un castron de salata de rosii. alor mei le-am bagat si un puiut in meniu. eu nici nu m-am atins de carne. asa o pofta imi era de cartofi cu branza ...
hmm ... eu azi am o sapt de cand iau acid folic de 1 mg. sa schimb si eu cu 5 mg? sigur se elimina surplusul?
un inceput de we minumat va doresc 
mami de
Annelies (30.06.2005) si
5+
marryan spune:
Neata si de la noi![]()
Am ajuns acasa de la dr, lam vazut pe bb
e asa de scump, si iam auzit inimioara..mama ce activa era
, tati sa emotionat pina la lacrimi, nici nu mi-am imaginat vreo data ca sotul meu fiind fr puternic de natura o sa l emotioneze bebe la monitor![]()
BB era fr activ ne aplauda din minuti
, un scump ce sa mai, tati deja spune ca ii seama lui sotios![]()
Corespundem virstei de 10 saptamini cu +, dimensiuni 56mm, CRL de31.5 mm, Col uterin inchis-30 mm si tonusul normal.
Gata mam linistit pina la urmatoarea echo pe 28 februarie cind o sa faca echo genetic. Nu mia dat sa fac nici o analiza, mia zis ca pot sa nu mai iau utrogestan ca la mine pare perfect totul. In rest cu Doamne Ajuta ca totul va fi bine.
Ati intrebat de dureri de burta ca la CM, e normal sa fie, doar ca e nevoie cit mai mult sezut adica odihna, si eu le am avut fr mari credema ca acus imi vine....dar e bine de luat nospa si valeriana.
Asteptam vesti de la celelalte mamici care au fost ieri la echo
Maria
10 +
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
AlinaBu spune:
Multumesc pentru raspuns fetelor 
Ah neata
!
Vorbim diseara sper sa ajung mai devreme de 10 acasa sa avem timp de barfit ![]()
Am plecat la munca pupici 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
elly_b spune:
felicitari marryan! bb sanatos sa ai!
fetelor n-am nici un chef de munca. nu-mi vine sa plec de-a acasa. imi vine sa zac 
azi am tinut-o si pe annelies acasa ca am zis ca daca tot am doar putina treaba la birou sa o iau cu mine.
iar acum imi vine sa ma bag cu ea in pat sub paturica cu un castron mare de floricele ![]()
mami de
Annelies (30.06.2005) si
5+