Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 18
theea spune:
Buna seara burticute dragi
Bun venit noilor gravidute incet ,incet ne adunam
Uliasi bafta la eco sa vii cu vesti bune .Vad ca avem aceleasi pofte am vazut la zmeurici ca ziceai de cartofi prajuiti cu ou yamyy.Am mancat toata saptamana trecuta numai cartofi prajiti cu ce apucam cu ou cu muraturi cu branza numai cartofi prajiti sa fie ![]()
Magdalena asa e si aici cu caietul gravidei .Asta mi-au facut si mie azi si mi-au facut si analizele .Mi-au luat vreo 6 tuburi ,am intrebat-o daca mai imi lasa si mie ceva sange sau ia ea tot
.La ecografie sunt programata pe 15 feb inca 2 sapt si imi vad pruncul
Fetele care sunteti la a2a sarcina e posibil sa-l simt pe bebe de la 10 sapt sau am luat-o razna de tot??????????
Ma duc la somnic ca sunt termminata de oboseala
10+ si
de Alessia(30.09.09)
AlinaBu spune:
Buna seara fetelor
Am si eu o problema
ma doare burta ca la menstra, sanii sunt ffff durerosi si problema este ca am facut no-spa in fundulet, iar durerea de burtica nu m-a lasat.
Ieri am dat pentru prima data la boboci.
Azi pentru a 2-a oara si sper ca si ultima ( adevarul este ca am fost si provocata de miros a 2-a oara si de gust prima data ). In rest am greturi dimineata, la parnz si seara, dar le am numai cand poftesc si eu cum am fost mereu un pic mai pofticioasa cam toata ziua poftesc si mananc
o sa ajung o balenutza cred
.
Maine seara incerc sa mai fac un eco, eu sper din tot sufletul de data asta macar sa se vada bebi acolo nu numai saculetul.. Adevarul este ca nu sunt sanatoasa
daca stam sa o luam logic cat de mult poate creste in 3 zile ?
( dar macar sa stiu eu ca a crescut 2 mm si sunt multumita
)
Ecografia repetata nu face rau la bebi, am vazut ca ati intrebat. Eco se face cu ultrasunete care nu radiaza ![]()
Mananc orice dar prefer ACRU si SARAT si poate si un pic dulce dupa ele, dar inainte nu
.
Nu mai beau cafea, incerc sa ma las de tigari .. e cam greu dar le-am rarit oricum.
Azi bebi a fost cam rau .. la 4 dimineata m-a trezit sa fac pipi si apoi nu m-a mai luat somnul pana la 6 in conditiile in care la 6 jumate trebuia sa ma scol sa plec la munca
. Am fost 12 ore azi la munca dar am plecat la 23:07 si am pierdut si metroul, noroc ca a venit 300 si apoi un nene taximetrist de la 1 Mai a fost un dragut si m-a dus pana in Crangasi in conditiile in care altii nu au vrut sa ma duca ( era cursa prea scurta ).
Va pup si o seara buna va doresc!
PS : nu uitati sa imi spuneti daca voi aveti dureri de burta ca la menstra.
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 4+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
klau_ditza spune:
o intrebare: voi cand ati dat vestea cea mare parintilor / socrilor?
noi inca nu am facut "anuntul" 
5+
magddalena spune:
Buba dimineata ce bn ca nu sunt singura matinala aici.Eu am niste insomnii groaznice de doua zile
ma pun sa dorm la 11 si ma trezesc la 5 nu stiu ce e cu mine si apoi ma invart de pe o parte pe alta pana la 8.E tare rau ca eu dormeam mereu pana la 8 9.Poate pt ca nu mai lucrez si nu prea am de ce sa fiu obosita.Apropo de zis la socri/parinti/rude nici noi nu am dat vestea inca nu stiu daca sa asteptam pana pe 21 la prima ecografie sau sa zicem si gata.Mai vedem in seara asta vine sotul meu iubit acs ce bn!!!!Mie ieri la control mi-a zis sa nu mananc deloc deloc salata verde pt toxoplasmoza dar am uitat sa intreb daca pot merge pe bicicleta..voi ce ziceti?O zi buna tuturor
camady spune:
Buna dimineata. Ce mai faceti in dimineata asta? Eu sunt bine. Doamne ce sarcina usoara si frumoasa pana acum. Sper sa fie si de acum inainte. N-am absolut niciun disconfort, muncesc la fel de mult.Va doresc la toate sarcina ca a mea si sa va lase starile de rau.
Ce mai pui ca sunt si babuta la 35 de ani
, dar d-zeu este bun cu mine.
9+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
Buna dimi , fetili! 
Magddalena ...si eu sunt dupa o noapte de insomnii. Dorm foarte prost decand am ramas gravi. Inainte mai aveam insomnii dar foarte rar.
Alina , si pe mine m-a mai durut burta , dar niste dureri surde nu chiar ca la menstruatie. Bine , pe mine ma si doare foarte tare in prima zi de ciclu. Iau piafen in general ca sa imi treaca.
Eu am anuntat pe toata lumea ca vine bebe
. Mama a fost prima - a fost moasa aproape 40 de ani asa ca era esential ca ea sa stie de sarcina, sa ma poata sfatui
. Ea e punctul meu de sprijin in povestea asta, nu stiu ce m-as fi facut fara mami
.
O zi frumoasa si fara greturi sa aveti! Doar e vineri azi ...
Oana
6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
klau_ditza spune:
eu as dormi non stop
. Greturi nu am dar, oh, am niste sani... i-am zis sotului ca mi-am pus silicoane fara sa il anunt 
camady babuta sunt si eu
primul bebe la 31-32... Eh asta e!
va pup
5+
uliiasi spune:
Buna dimineata, gravidute radioase!! 
Nu am mai reusit sa scriu aseara ca mergea netu incredibil de prost netu si muream de somn.
So....am facut ecoooo si avem 6 sapt si 2 zile, embrionul are 5,29 mm si exista si activitate cardiaca! Sunt happpy happy!
Mi-a dt sa fac analize, nicio pastila in plus de luat, doar acidul folic de 5 mg. A spus ca doar in cazul in care se vad lipsuri la analize imi va da sa iau vitamine, altfel nu (inca).
Mai merg peste 3 sapt cand bebe va fi mai mare si se vor putea face masuratori.
Gata, v-am dat vestile bune! 
theea
, da si eu manca cartofi prajiti in disperare, nush ce am. Acum ma chinui sa-mi mai pun cate o chestie sanatoasa in farfurie, acum la micul dejun am pus un morcov, cateva rosii cherry si paine cu unt si avocado.
AlinaBu, pe mine nu ma doare burta, in schimb ma doare spatele jos de tot, fix acolo unde ma durea in travaliu la David. Ma doare mai tare cand il tot ridic in brate, are 14kg...Mi-a zis dr ca n-ar trebui sa-l mai ridic, dar am eu cu cine sa vorbesc cand e tot calare pe mine!?
klau_ditza, sarcina asta am dat vestea mai repede la parinti, dar la prima sarcina am asteptat sa-mi confirme dr sarcina.
camady, bravo pt sarcina usoara, ma inscriu si eu, n-am nicio problema majora, Doamne ajuta sa fie tot asa pana la sfarsit.
oanaiasi, parca ma intrebai la ce dr merg. In Piatra merg la o dr noua, venita din Bacau, Denciu o cheama, are aparatura noua, unul din motivele pt care m-am dus la ea. In Iasi voi merge la Iliev pt ecografia morfo fetala de trim1. Ce bine ca mama ta e moasa, esti o norocoasa, o sa-ti fie mult mai usor sa treci prin sarcina si nastere ca stii cu "ce se mananca".
A, au inceput si la mine insomniile pacatoase si eu sunt o maaaaare iubitoare de somn.
Gata, va pup, ma duc sa dau vestea si la zmeurici.
Inutsa, unde esti?
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
oanaiasi spune:
Pana la urma care e doza recomandata de acid folic in sarcina ? Eu la inceput am luat de 0.40 si de cateva zile am trecut pe 1 mg.
Oana
6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!