Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna fetelor ce faceti?Am vazut ca mai e cineva care merge la eco in seara asta si eu merg!!!!!!!!Am o frica !!!!!!!!!!!!!!Si pt ca sunt singura sotul meu nu este cu mine off tare e greu.....mie frica sa nu fie extrauterina sa nu fie oprita din evolutie ca prima sarcina tot asa am descoperit-o ca era oprita ..la un control de rutina.Urati-mi bafta si noroc va dau vesti cand ma intorc pe la 7.DOAMNE AJUTA-MA!!

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez ca nici eu nu am simptome de sarcina nici una macar eu totusi incerc sa mananc sanatos de cand am aflat ca testul e pozitiv acum vom vedea pupici

Mergi la inceput

de fapt am uitat un simptom l-am avut aveam intepaturi cand mai intense cand mai putin intense cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Bafta la eco astazi:D
Si eu am eco si am atat de multe emotii. OOfff de abia asatept sa se faca 6:)

Va pup burticilor:*

5+

Asteptam vesti !

Oana 6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna burticilor
AZi vad ca mergetii multe la eco.Ne sa fie totul bn si sa va intoarcetii cu vesti minunate despre puiutii vostri

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna fetelor ce faceti?Am vazut ca mai e cineva care merge la eco in seara asta si eu merg!!!!!!!!Am o frica !!!!!!!!!!!!!!Si pt ca sunt singura sotul meu nu este cu mine off tare e greu.....mie frica sa nu fie extrauterina sa nu fie oprita din evolutie ca prima sarcina tot asa am descoperit-o ca era oprita ..la un control de rutina.Urati-mi bafta si noroc va dau vesti cand ma intorc pe la 7.DOAMNE AJUTA-MA!!

Felicitari Magdalena!
Curaj !O sa fie bine !

Oana 6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor

eu abia mai reusesc sa citesc din urma, sunt fr ocupata la servici si nu prea am timp sa stau pe forum, insa urmaresc orice discutie cind am timp

Felicitari mamicilor care merg astazi la eco, le tinem pumnii sa ne povestiti cum a fost.

Eu miine merg la 9 la dr ca am prigramare si tot miine trebuie sa fac toate analizele din primul trimestru

Cit despre simptome faorte multe fete isi fac griji dar nu ar trebuie ca orice stare de anxietate bebe il simte si apar si dureri de burtica. Aveti in credere in Dumnezeu ca totul merge bine.

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

O! Ce de fete la eco azi! Asteptam vesti

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

N-au venit fetele de la eco? Hai ca sunt curioasa... eu mai am o saptamana de asteptat, si abia astept sa vad daca la voi se vede punctuletul!

+5

Mergi la inceput

Buna seara fetelor m-am intors de la ecografie sa ii zicem ecografie ca nu mi-a facut nici o eco!!Abia pe 21 mi-au facut programare si acum mi-a facut doar "caietul gravidei" cum se cheama aici dar ecografie nu.Uff imi era o ciuda asta e trebuie sa mai astept.Mi-a dat de facut analize la sange si cam atat si cand merg pe 21 trebuie sa ma prezint cu ele.Va pup si asteptam vesti de la celellalte fete poate au vesti mai bune o seara buna ce e bun din tot e ca DPN mi l-au schimbat e pe 28.09.2011 exact de ziua sorei melece bn imi pare pa pa

Mergi la inceput