Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

buna burtici
eu tot cu voma in gat.. utrogestan iau doar unul seara si ma simt foarte bine... nu mai imi vajaie capul si nu mai am stari de lesin.. deci clar de la el a fost...
eu nu voi face nici triplu test, nici toxo si restul.. nu le-am facut nici la prima sarcina .. merg pe mana lui DD... nu voi renunta la sarcina nicicum asa ca... la 4d la 20 de saptamani se vede destul mult....
am uitat sa va spun.. nu le fac din motive financiare..

6+ si mami de Andy 2 ani +

Imi place ca esti curajoasa! te admir! Eu de cand ma stiu sunt mai prapastioasa desi cred ca cu tarie ca ce iti da DD iti da pentru ca asa considera el. Si orice suferinta, oricat ar fi ea de mare daca ii intelegi rostul te face sa devii un om mai bun. Sper doar sa fim bine toate si sa avem copilasi sanatosi !

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

DD o sa ne ajute pe toate sa fim puternice si sa trecem cu bine peste sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

eu cred ca gandirea pozitiva face multe... imi place sa cred ca voi avea o sarcina la fel de usoara ca si prima.. doamne ajuta sa fim toate sanatoase cu bebei sanatosi :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui maria26

buna burtici
eu tot cu voma in gat.. utrogestan iau doar unul seara si ma simt foarte bine... nu mai imi vajaie capul si nu mai am stari de lesin.. deci clar de la el a fost...
eu nu voi face nici triplu test, nici toxo si restul.. nu le-am facut nici la prima sarcina .. merg pe mana lui DD... nu voi renunta la sarcina nicicum asa ca... la 4d la 20 de saptamani se vede destul mult....
am uitat sa va spun.. nu le fac din motive financiare..

Imi place ca esti curajoasa! te admir! Eu de cand ma stiu sunt mai prapastioasa desi cred ca cu tarie ca ce iti da DD iti da pentru ca asa considera el. Si orice suferinta, oricat ar fi ea de mare daca ii intelegi rostul te face sa devii un om mai bun. Sper doar sa fim bine toate si sa avem copilasi sanatosi !

6+
Oana
Eterna optimista!

ai mare dreptate.. experientele traite ne formeaza personalitatea si modul de gandire...atata timp cat te simti ok, nu ai de ce sa-ti faci griji :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, gravidute radioase!
Eu merg in seara asta la eco, tineti-mi pumnii, ca n-am simptome deloc, de parca n-as fi insarcinata.

Si eu stiu ca nu strica cu nimic ecografiile, la prima sarcina mi-as fi cumparat ecograf sa-l am acasa sa-l vad pe bebe in fiecare zi....

Toate masuratorile la morfologiile fetale se fac cu eco 2D. In 2D se masoara toate oasele, circumferinte, etc. 3D se foloseste sa se detecteze malformaatii gen bot de iepure, etc. SI pt satisfactia mamicilor care vad in sfarsit ceva ce inteleg, nu numai linii, lumini si umbre ca la 2d...

Ma duc sa duc tortu de inghetata in frigider, ca manac ca disperata de juma de ora din el...
Pup si revin cu vesti!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

iulia iti tin pumnii la eco
intre timp... doamne eu MOR de somn

5+

Mergi la inceput

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Buna, gravidute radioase!
Eu merg in seara asta la eco, tineti-mi pumnii, ca n-am simptome deloc, de parca n-as fi insarcinata.

Si eu stiu ca nu strica cu nimic ecografiile, la prima sarcina mi-as fi cumparat ecograf sa-l am acasa sa-l vad pe bebe in fiecare zi....

Toate masuratorile la morfologiile fetale se fac cu eco 2D. In 2D se masoara toate oasele, circumferinte, etc. 3D se foloseste sa se detecteze malformaatii gen bot de iepure, etc. SI pt satisfactia mamicilor care vad in sfarsit ceva ce inteleg, nu numai linii, lumini si umbre ca la 2d...

Ma duc sa duc tortu de inghetata in frigider, ca manac ca disperata de juma de ora din el...
Pup si revin cu vesti!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

bafta la eco...
eu m-as baga toata in frigider...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Bafta la eco astazi:D
Si eu am eco si am atat de multe emotii. OOfff de abia asatept sa se faca 6:)

Va pup burticilor:*

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Uli , bafta la eco! Sa vii cu poze! la ce medic mergi ?

Oana 6+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput