Puiuti de Sept-Oct 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu am fost la 5 sapt pentru ca imi trebuia o adeverinta pentru serviciu. Daca nu ar fi fost necesara m-as fi dus si eu cam tot pe la 7 saptamani.

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

eu sincer nu prea sunt de acord cu multe eocgrafe, nu situ ce sa zic...si atatea analize,care oricum nu sunt sigure..pe de alta prte,e bine sa le faci sa fii mai isgura sau sa eviti unele probleme...dar stiti cum e, ce vrea Dumnezeu pana la urma
Verisoara mea a facut ecograf foarte des toata perioada sarcinii,baietelul s-a nascut cu malformatii pe care nici un eco nu le-a vazut..nu vreau s ava sperii, Doamne fereste,dar uite na..
Si mai am o verisoara:), care are o fetita si doi gemeni, si locuieste in Anglia, iar acolo, primul eocgraf se face la 12 saptamani, nu mai devreme.
Chiar vroiam sa va intreb, voi ce analize ati facut sau ce analize trebuie facute pana in 12 saptamani?
aseara am luat o doza de utrogestan, si azi ma simt rau:(, am uns omn si niste ameteli,si niste greturi....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Doamne fetelor toate va plangeti de ractiile astea la utrogestan. Mie nu mi-a prescris medicul. Vad ca multe fete luati.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetelor
Ce parere aveti despre dublu test ?
Voi il veti face ?
Eu parca am asa o strangere de inima , il vad mai mult ca pe un motiv de stres , si asa am stresu cat casa pe mine , nu mi mai trebuie motive in plus. Dr mi a zis sa l fac , inca nu i am zis temerile mele , mai am timp destul
Deci voi ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Eu progesteron i au doza de cal sa zic asa
Si n am nici un efect advers
Vaginal le iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Buna dragele mele gravidute!! Astazi e ziua cea mare pt mine, ca merg cu puil meu mic la primil eco:). Am asa multe emotii pt ca din cate am inteles as avea 6 saptamani si ese foarte posibil sa i vedem inimioar. Cred ca voi plange:)).

Astazi nu ma mai simt tat de rau ac ieri insa am inceput sa am o mica scurgere maronie si sa mi curga sange din nas . Voi ati patit deastea?

Cat tine de mancare si eu mi gatesc acasa, si incerc sa nu mananc mancare gatita mai veche de 48 ore, cica isi pierde absolut toti nutrientii.

Va pup:*

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi , sunt atatea si atatea femei (numai pe forumul asta cred ca s-au perindat mii) care au facut copii sanatosi si ecografii lunar. Si sunt si multe femei care au aflat din timp daca bebelusul are vreo malformatie sau vreo afectiune cromozomiala. Aici depinde doar de 'mana' medicului. Cunosc medici care nu sunt in stare sa determine sexului fatului la o varsta destul de mare de sarcina. Cum poate avea cineva, vreodata, pretentia ca un astfel de medic sa vada alte afectiuni/malformatii. Sunt femei care chiar din acest considerent isi fac morfologia fetala la 2 medici diferiti.

Tu bineinteles ca o sa faci cum consideri ca e mai bine pentru voi.

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Mie doctora mi-a recomandat acum complexul Torch ca nu-l aveam facut.In rest am toate analizele facute....eu ma pregateam de FIV deh....si mi-a zis sa fac triplu test la 16 saptamani.Nu mi-a zis nimic de dublu test.Cred ca daca faceti dublu test nu mai faceti triplu.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 9+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna burtici
eu tot cu voma in gat.. utrogestan iau doar unul seara si ma simt foarte bine... nu mai imi vajaie capul si nu mai am stari de lesin.. deci clar de la el a fost...
eu nu voi face nici triplu test, nici toxo si restul.. nu le-am facut nici la prima sarcina .. merg pe mana lui DD... nu voi renunta la sarcina nicicum asa ca... la 4d la 20 de saptamani se vede destul mult....
am uitat sa va spun.. nu le fac din motive financiare..

6+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola gravidutele mele . Eu am disparut atatea zile ca am fost la un eveniment nefericit, m-am intors acasa,si plec sa imi iau baiatul de la soacra,si mai stau la ea vre-o doua zile,asa ca revin pe sambata in forta.

Nu am timp sa recuperez acum,sper ca sunteti toate bine,ca burticile sunt ok .

Am vazut ca to despre eco vorbiti,eu cred ca tot aproape de 12 saptamani ajung la primul eco. La prima sarcina tot cam asa am facut. Cum spunea si Maria,la eco 3 sau 4 d se vede cel mai bine, aproape tot.

Cu ecografiile dese,ce sa zic,stiu ca nu fac rau. Iar malformatiile ar trebui sa se vada,daca nu le-a vazut ecografistul,inseamna ca nu a fost unul destul de bun. Cel la care am fost in timpul primei sarcini,imi spunea de fiecare data ca ceea ce se vede la 4/3d se vede si la 2d,daca stie sa "citeasca" bine ecografistul ce ii apare pe ecran.

Va pup,ne revedem pe sambata.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput